احسنت ناصر عزیز!
با این سطح دانش شما من نمیدونم چرا زودتر چیزی بهتر از لورنز رو نساختی!
عزیز من شما در مورد یک خازن نمیتونی درست تحلیل کنی؟ فکر کنی رگولاتور داغ میکنه اگر خازن درست گذاشته بشه؟!؟!
واقعا آدم میمونه چی بگه! عزیز من شما اونجا باید ببینی پلاریته ولتاژ دی سی سر خازن به چه صورت هست خازن رو با همون جهت صحیحش بذاری. وگرنه خازن الکترولیت اگر معکوس گذاشته باشه که اصلا درست کار نمیکنه و به سرعت گرم میشه و در عرض مدت کوتاهی هم خراب خواهد شد که گاهی اوقات بصورت ترکیدن خودش رو نشون میده!!! یعنی شما که مدار رو قبلا ساختی یک بار نشد با ولتمتر چک کنی؟!
در ضمن تعداد رگولاتور به خازن ارتباط خاصی نداره! اگر اینطور باشه شما 100 تا رگولاتور بذار ولی خازن رو اصلا نذار! میبینی ثباتش خیلی پایین تر در میاد. خازن اصولا برای پایدار کردن ولتاژ و گرفتن ریپل و همینطور نویز اضافی اهمیت داره و باید باشه. در ضمن در این فیبر هم مثل فیبر اصلی به خیلی نکات در زمینه نویز و ریپل توجه نشده که طبیعتا روی کارایی مدار بعنوان یک مدار حساس آنالوگ اثر منفی محسوسی خواهد داشت.
در خصوص MDL8500 هم که بارها صحبتش میشه خواهش میکنم در تاپیک خودش بحث کنیم. من نمیدونم چرا باید به بهانه این مدار که تصادفا باز هم از نوع چند رگولاتور هست همه سفره دلشون رو همینجا باز کنن! دقت کنین ما برای تمام مباحثی که داره اینجا مطرح میشه داخل انجمن تاپیک داریم. بنظرم بحث منسجم و یکپارچه فقط در خصوص یک مبحث یکی از شروط اصلی و مشخص در نتیجه گیریهاست. وگرنه از دل یک بحث آشفته آخرش چیزی در نمیاد!