انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 7:36am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1618 , 1619 , 1620 , 1621 , 1622 , 1623 , 1624 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

shahab58 نوشته است:
سلام مهندس حمید این مقاومت متال فیلم 390 واقعا گیر نمیاد من 1درصد کربنی انداختم تو کاراییش تا چه حد میتونه تاثیر داشته باشه سوال دوم مولتی مترای دیجیتال که تست ترانزستور دارن میشه باهاشون bs170 رو چک کرد از دوستان خواهش میکنم اگه مقاومت متال فیلم تهیه کردن بگن از کجا تا بقیه هم بگیرن با تشکر از مهندس نازنین انجمن

متال فیلم بودن مقاومتهای 2 وات در برابر مساله ثبات حرارتیشون اصلا مساله مهمی نیست! بنابراین اگر بتونین نوع زیر 1 درصد خطا که دارای 5 حلقه رنگی هست گیر بیارین کاملا کفایت میکنه. دوستان موفق شدن از بازار تهیه کنن ولی خیلی رایج نیست. از نظر کارایی هم فقط در موقع گرم و سرد شدن مدار تاثیر داره. طبق تستهای من صرفا تغییر نوع مقاومت از کربنی به متال فیلم تاثیر محسوسی در کارکرد فلزیاب نداره. هر چند که از نظر تئوری متال فیلم بهتر هست.
تستر ترانزیستور موجود در مولتی مترها معمولا مربوط به ترانزیستور های دو قطبی هست و برای نوع فت مثل BS170 کاربرد نداره. قویا توصیه میکنم مدار تستر قطعات که در انجمن قرار گرفته رو بسازین یا بصورت اماده از بازار تهیه کنین چون به کمک اون میتونین این قطعه و بسیاری از قطعاتی که با مولتی متر براحتی قابل تست نیستن ؛ تست کنین.

شنبه 26 دی1394 - 3:47pm
مدیر کل
مدیر کل

alamut777 نوشته است:
جناب مهندس جواب مارو ندادی.با لوپ 1 سینی 35رو 210رو هوا میزنه خوبه یا نه؟ممنون.
بعدش اگه میشد ی چراغم میزاشتیم واسه شارژرش عالی میشد سلیقه ای

قاعدتا این برد شما باید حدود 260 سانت باشه. حالا تنظیمات و محیط تست و روش تست گرفتن هم طبیعتا میتونن تاثیر داشته باشن و البته کیفیت خود لوپی هم که ساختین موثر هست. وگرنه فکر نمیکنم مدارتون مشکل خاصی داشته باشه.
در مورد شارژر هم اصولا بنده شارژر اختصاصی برای باطری این مدار معرفی نکردم و اگر هم توصیه ای داشتم بصورت عمومی بوده و کلا مساله شارژ باطری خارج از مسائل ویژه این مدار هست. چراغ شارژی هم که فرمودین فکر میکنم دوستان به کمک ترانزیستور مدارش رو درست کرده باشن.

شنبه 26 دی1394 - 3:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
نقل قول:
نقل قول:
مهندس من یک باتری 6 ولت 4.5 امپر و یک 12 ولت 4.5 امپر رو سری کردم
اگه یک فروشنده ( به اصطلاح با تجربه :D ) واسه شارژر این باتری سوال کردم گفت یه شارژر 24 ولت 1 امپر مناسبه و باتری رو توی 2-3 ساعت شارژ میکنه
خواستم نظر شما رو بدونم که اگه مناسبه برم بگیرم ، اگرم مناسب نیست چه شارژی رو که توی بازار موجوده پیشنهاد میکنین ؟
با سپاس فراوان @};- @};- ~O)

خواهش میکنم.
خیر این روش منجر به خرابی باطریها میشه چون نه ولتاژ کنترل میشه و نه جریان! حتی اگر شارژر اتوماتیک هم باشه باز هم چون باطریهای شما قاعدتا باید از نوع خشک یا سیلد اسید باشن ؛ بهیچ وجه شارژ کاملشون نباید در 2-3 ساعت انجام بشه و مکانیزم شارژ صحیح این باطریها باید چند برابر کندتر از باطریهای لیتیومی باشه تا آسیب نبینن. لذا از نظر ولتاژی برای این باطریهای شما همون شارژر 20 الی 21 ولتی که توضیح داده بودیم مناسب هست ؛ فقط باید مقاومت خروجی مدارش رو به جهت نوع باطری بیشتر بذارین تا شارژ کندتر بشه و باطری آسیب نبینه. با توجه به امپر باطری شما مقاومت 10 اهم 5 وات مناسب هست.

مهندس حمید ببخشید بازم می پرسم
پس یه شارژر 20-21 ولت پیدا کنم و یه مقاومت 10 اهم 5 وات با سیم مثبتش سری کنم ؟ شارژر 1 امپر باشه ؟
@};- ~O) @};-

شنبه 26 دی1394 - 3:58pm
مدیر کل
مدیر کل

البته توجه کنین وقتی میگیم شارژر یعنی برای شارژ طراحی شده! بنابراین اگر شارژر مخصوص یک باطری رو داشته باشین دیگه نیازی به دستکاری یا قرار دادن مقاومت نیست. ولی اگر بخواین از ادابتور معمولی یا سوئیچینگ که شارژر مخصوص حساب نمیشه استفاده کنین باید مواردی که عرض شد رو در نظر بگیرین. در اون صورت جواب مثبته و باید یک ادابتور با ولتاژ بین 20 تا 21 ولت در حد 1 امپر در نظر بگیرین و با مقاومت 10 اهم 5 وات سری کنین و به باطری وصل کنین.

شنبه 26 دی1394 - 4:19pm

با سلام
آقا من یه بشقاب استیل 30 سانتی رو تو 80 سانتی متری میزنم...لوپ 60 و تنظیمات هم تنظیمات اولیه دستگاهه...چندان باتنظیماتش ور نرفتم...بنظرتون بردش کمه؟؟
از تنظیمات میتونه باشه؟؟؟راستی وقتی سیم رابط تکون میخوره میتر هم کم و زیاد میشه...اتصالات رو چندین بار تست کردم... سیم رابط به لوپ لحیم شده و اونطرفش با با فیش میکروفونی پروءل ضد نویز به جعبه ودستگاه وصله...داخل جعبه هم از همین کابل میکروفونی مکس استفاده کردم و سیم های استریوشو به هم واونارو طبق راهنمایی های قبلی به Loop2 و شیلد رو هم به Loop1 وصل کردم...کس دیگه ای هم همچین مشکلی داشته؟؟؟؟ ~X( ~X(

شنبه 26 دی1394 - 5:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام حدمت دوستان این کویل ارور مدار من درست نشد چیکار کنم قطعات اصلی (170،357،7812،ماسفت )رو هم تعویض کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین

شنبه 26 دی1394 - 7:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

azarnia نوشته است:
با سلام
آقا من یه بشقاب استیل 30 سانتی رو تو 80 سانتی متری میزنم...لوپ 60 و تنظیمات هم تنظیمات اولیه دستگاهه...چندان باتنظیماتش ور نرفتم...بنظرتون بردش کمه؟؟
از تنظیمات میتونه باشه؟؟؟راستی وقتی سیم رابط تکون میخوره میتر هم کم و زیاد میشه...اتصالات رو چندین بار تست کردم... سیم رابط به لوپ لحیم شده و اونطرفش با با فیش میکروفونی پروءل ضد نویز به جعبه ودستگاه وصله...داخل جعبه هم از همین کابل میکروفونی مکس استفاده کردم و سیم های استریوشو به هم واونارو طبق راهنمایی های قبلی به Loop2 و شیلد رو هم به Loop1 وصل کردم...کس دیگه ای هم همچین مشکلی داشته؟؟؟؟ ~X( ~X(

دوست عزیز بنده هم با کابل مکس به نتیجه نرسیدم و در حال حاضر از rg59 استفاده میکنم. بیرون از خونه تا حدودای حساسیت 17 و 18 میتر منفی ندارم. البته دیلی دستگاهو مقداری بالا میزارم

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

شنبه 26 دی1394 - 8:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

r_khan66 نوشته است:
azarnia نوشته است:
با سلام

دوست عزیز بنده هم با کابل مکس به نتیجه نرسیدم و در حال حاضر از rg59 استفاده میکنم. بیرون از خونه تا حدودای حساسیت 17 و 18 میتر منفی ندارم. البته دیلی دستگاهو مقداری بالا میزارم

درضمن طبق توصیه مهندس در استفاده از این کابل سیم داخلی لوپ رو به مغزی کابل و لوپ 2 در مدار - سیم خارجی لوپ رو به شیلد کابل و لوپ 1 مدار وصل کنید. موفق باشید @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

شنبه 26 دی1394 - 8:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
لطفا یکی از دوستان اخرین هگزی که بدون تفکیک بود رو اپ کنه تا دانلود کنم ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

شنبه 26 دی1394 - 9:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
سلام.من میخوام این وسیله رو بسازم .اما به صفحات این بحث نگاه میکنم نا امید میشم .میشه یک لطفی کنید و بگید کدوم قسمت این موضوع بیشتر کمکم میکنه .مثلا از چه صفحه تا چه صفحه ای . خیلی زیاد شده و فرصت نشد به موقع انجام بدم .ممنون میشم. @};-

شنبه 26 دی1394 - 10:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1618 , 1619 , 1620 , 1621 , 1622 , 1623 , 1624 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mnbvcxzaqwsx و 170 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure