shahab58 نوشته است:
سلام مهندس حمید این مقاومت متال فیلم 390 واقعا گیر نمیاد من 1درصد کربنی انداختم تو کاراییش تا چه حد میتونه تاثیر داشته باشه سوال دوم مولتی مترای دیجیتال که تست ترانزستور دارن میشه باهاشون bs170 رو چک کرد از دوستان خواهش میکنم اگه مقاومت متال فیلم تهیه کردن بگن از کجا تا بقیه هم بگیرن با تشکر از مهندس نازنین انجمن
متال فیلم بودن مقاومتهای 2 وات در برابر مساله ثبات حرارتیشون اصلا مساله مهمی نیست! بنابراین اگر بتونین نوع زیر 1 درصد خطا که دارای 5 حلقه رنگی هست گیر بیارین کاملا کفایت میکنه. دوستان موفق شدن از بازار تهیه کنن ولی خیلی رایج نیست. از نظر کارایی هم فقط در موقع گرم و سرد شدن مدار تاثیر داره. طبق تستهای من صرفا تغییر نوع مقاومت از کربنی به متال فیلم تاثیر محسوسی در کارکرد فلزیاب نداره. هر چند که از نظر تئوری متال فیلم بهتر هست.
تستر ترانزیستور موجود در مولتی مترها معمولا مربوط به ترانزیستور های دو قطبی هست و برای نوع فت مثل BS170 کاربرد نداره. قویا توصیه میکنم مدار تستر قطعات که در انجمن قرار گرفته رو بسازین یا بصورت اماده از بازار تهیه کنین چون به کمک اون میتونین این قطعه و بسیاری از قطعاتی که با مولتی متر براحتی قابل تست نیستن ؛ تست کنین.