انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 8:30pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1637 , 1638 , 1639 , 1640 , 1641 , 1642 , 1643 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

درود برمهندس عزیز...خداقوت استاد حمید...استاد میشه به جای استفاده از سیم به عنوان جامپر..ازمقاومتهای صفراهم استفاده نمود...آیاتاثیری در حذف نویز داره ....ممنوم استاد....ایشالله همیشه سالم خوش خرم وشادباشید

دوشنبه 5 بهمن1394 - 9:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

دوشنبه 5 بهمن1394 - 10:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان ومهندس حمید. فکر میکنید بهترین لوپی که برا فلز جو باشه مشخصاتش چیه .از نمونه شرکتی چه مدلی باشه بهتر جواب میده در حدود ۶۰باشه

دوشنبه 5 بهمن1394 - 10:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تست لوپ 60 در منزل به علت نزیدکی فلزات معمولا با کویل ارور همراه است و به احتمال زیاد لوپتان فلزات کف یا سقف منزلتان را میزند و نمی تواند خدش را بالانس کند شما اگر می توانید در فضای باز تست نمائید
چون ولتاژ ها و قطعات همه درست اند و حتی در جای خروجی کویل هم 12 ولت دارید به احتمال زیاد مدارتان به درستی کار می کند و شما ببینید می توانید یک کویل 30 سانتی بسازید و تست بگیریدو احتمالا با 30 سانتی مشکلی نداریدو فقط با 2.5 متر کابل رابط سعی نمائید فاصله کویل و دستگاه را افزایش دهید
بردتان هم به شدت کثیف شده و به احتمال زیاد اتصالی و قطعی دارد و اگر حوصله اش را دارید یک برد جدید بزنید

با سلام مجدد وتشکر ازتمام دوستان
تمام مسیرهارو مجددتست کردم و از عدم قطعی یا اتصالی در مدار مطمئنم
بنده دستگاه رو توی یه جای دیگه تست کردم(البته به دلایلی امکان تست در محیط آزاد رو ندارم وبازم تو یه خونه دیگه تست کردم) ولی متاسفانه بازهم کویل ارور داد
میتونم قبل از اینکه لوپ 30 سانت رو روی mdfبسازم اول سیم رو برای تست بصورت دایره ای وبدون صفحهmdf بپیچم واگه جواب داد ودیگه کویل ارور نداد mdf بخرم و مثل همون 60 سانتی خودم بپیچم؟
واینکه برای لوپ 30سانتی با سیم 1 میل باید چند دور بپیچم؟( فعلا فقط به سیم 1 میل دسترسی دارم)

اساتید بنده همچنان منتظر راهنماییتون هستم

درود بر شما مشکل ۹۰ درصد از bs170 هست که متاسفانه هر ۱۰ عدد ۲ تا سالم در میاد چند عدد دیگه از این ترانزیستور تست کنید

دوشنبه 5 بهمن1394 - 10:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام حمید خان . میخواستم بدونم اگه بعد از روشن شدن روی دمو گیر کنه مشکل از چی میتونه باشه.

تازه هم پروگرام کردم میکرو رو ولی گیر میکنه رو دمو.

Get Rich Or Die Trying

دوشنبه 5 بهمن1394 - 11:49pm
مدیر سایت
مدیر سایت

یشم سبز... نوشته است:
درود برمهندس عزیز...خداقوت استاد حمید...استاد میشه به جای استفاده از سیم به عنوان جامپر..ازمقاومتهای صفراهم استفاده نمود...آیاتاثیری در حذف نویز داره ....ممنوم استاد....ایشالله همیشه سالم خوش خرم وشادباشید

خیر دوست عزیز استفاده از مقاومت صفر اهم اینجا اصلا درست نیست و باعث ایجاد مشکل میشه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 5 بهمن1394 - 2:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.ببخشید یه سوال در مورد سیم لیتز داشتم.در سیم هایه لیتز معمولا وسطشون یه رشته نخ هست جنس اون نخ چیه و کارش کلا چیه؟و اگه بخوام یه سیم لیتز درست کنم و اون نخ نباشه ایا اشکالی داره؟من میخواستم برا لوپ ببینم اگه میشه سیم لیتز درست کنم میخواستم ببینم اون نخ ها حتما باید باشه یا اگه نباشه هم مشکلی نیست؟.با تشکرر

سه شنبه 6 بهمن1394 - 12:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

behnam karami نوشته است:
سلام دوستان.ببخشید یه سوال در مورد سیم لیتز داشتم.در سیم هایه لیتز معمولا وسطشون یه رشته نخ هست جنس اون نخ چیه و کارش کلا چیه؟و اگه بخوام یه سیم لیتز درست کنم و اون نخ نباشه ایا اشکالی داره؟من میخواستم برا لوپ ببینم اگه میشه سیم لیتز درست کنم میخواستم ببینم اون نخ ها حتما باید باشه یا اگه نباشه هم مشکلی نیست؟.با تشکرر

دوست عزیز

سیم های لیتز برای کاهش وزن و ابعاد کابلهای انتقال یا سیم پیچ ها در مدارات فرکانس بالا بوجود اومدن .

در جریان متناوب یه اثر داریم به نام اثر پوستی که در یک هادی با سطح مقطع مشخص الکترونها در جریان متناوب بصورت متوازن توزیع نمیشن بلکه علاقه دارن از سطح بیرونی هادی یا اصطلاحا پوسته عبور کنن تا سطح داخلی .
نتیجتا یک لایه بیرونی بعنوان مقطع موثر هادی بوجود میاد
هر چقدر فرکانس بالاتر میره عمق نفوذ این مقطع موثر کمتر میشه.

در اینحالت اگر هادی رو یک میله گرد توپر در نظر بگیریم بخش داخلیش عملا بدون استفاده میمونه و در هدایت جریان الکتریکی شرکت نداره.
مثلا ما یک هادی با سطح مقطع 10 میلیمتر داریم که فقط 2 میلیمتر خارجیش بصورت موثر هدایت جریان داره.( البته این یک مثال عددی بود وگرنه ضریب نفوذ مس در فرکانسهای نمونه به اینصورته :
در فرکانس 60 هرتز ضریب نفوذ موثر مس حدود 8.5 میلیمتره.
در فرکانس 60 کیلوهرتز میشه 0.25 میلیمتر .
در فرکانس 6 مگاهرتز به 0.25 میکرومتر میرسه )

برای صرفه جویی در مواد مصرفی یا هادی ما بجای میله باید شبیه به لوله تو خالی بشه که مواد مصرفی موثر رو کم میکنه ولی فضای خالی وسطش فضای مرده است و ابعاد فیزیکی کابل بزرگ میشه و انعطاف مکانیکی مناسب هم نداره یا بجای یک کابل قطور یکپارچه در همون سطح مقطع از چندین رشته کابل نازکتر که روشون یک لایه عایق وجود داره و کل رشته ها به دور یک ماده عایق دیگه پیچیده شدن استفاده کنیم .

اون رشته ابریشمی مد نظرتون همین عایقی هست که رشته های سیم عایق دار دورش پیچیده میشن . بود و نبودش تاثیر الکتریکی نداره.
جنسش مهم نیست چی باشه مهم اینه عایق باشه و در عین داشتن استحکام مکانیکی توانایی انعطاف هم داشته باشه .
برای این مشخصات معمولا الیاف به فرم بافته شده عملکرد مناسب دارن.

از نظر منطق و پارامترهای محاسباتی سقف جریان و فرکانس در لوپ فلزیاب اونم pi خیلی کوچکتر از اونیه که اثر پوستی قابل توجهی ایجاد بشه تا جایی که نیاز به سیم لیتز داشته باشیم .

شرکتهای سازنده برای نشون دادن فرق دستگاههاشون با مال بقیه و توجیه تراشی برای دریافت هزینه بیشتر اینجور کابلها رو میارن در سیم پیچهاشون استفاده میکنن ....

بود و نبودش در لوپ فلزیاب تاثیری نداره.

سه شنبه 6 بهمن1394 - 1:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

behnam karami نوشته است:

داداش این لیتز لیتز که بین شما جا افتاده واقعا اون چیزی نیست که شما فکر میکنید سیم لیتز بر خلاف نظر شما که مثل سیم لاکی سطح مقطح گردی دارن سیم لیتز حالت ورقه ورقه و تسمه شگل هستن من یه بار با دایی آرشم رفتم تهرانپارس فلکه سوم یه مغازه تعمیراتی بود که ضبط و رادیو تعمیر میمرد چهل متر سیم لیتز داشت که از آلمان اورده بود و متری 75 تومن میداد و نشون داد و گفت این سیم معادل یک میله و وقتی رشته ها رو ی؟باز کرد دقیقا رشته ها با یک نخ ابریشم ویچیده شده بودن اما رشته ها حالت تخت داشتم نه گرد و ایشون به من و دایی گفتن که نمونه بارز این سیم رو میتونید در یک اشل کوچیکتر در سیم هندزفری گوشی سونی اریکسون دید که در سه رنگ یا چهار رنگ هستن ، قرمز ،سبز، زرد، طلایی
که بهترین خاصیت این نوع سیمها در عبور دادن جریان عبوری فوق العاده به خاطر حالت حازنی خیلی وایینه بعد از کلی خواهش و تمنا نداد که نداد یعنی از نظر قیمت کنار نیومد دایی پرسید این سیم رو در چه کاری استفاده میکنی گفتن که برای روی فریت در رادیوها استفاده میکنم
خلاصه سرتون رو درد نیارم بعد از گذشت چند ماه دوباره رفتیم اونجا که طرف سیم رو با قرقره فروخته بود این سیم لیتز که شما میگید شپه لیتزه نه لیتز اصلی که حالت ورقه ورقه داره شما سیم هندزفری رو باز کنید دقیقا همون سیم لیتزی هست من و دایی دیدیم

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 6 بهمن1394 - 1:41pm

hafez نوشته است:
behnam karami نوشته است:

داداش این لیتز لیتز که بین شما جا افتاده واقعا اون چیزی نیست که شما فکر میکنید سیم لیتز بر خلاف نظر شما که مثل سیم لاکی سطح مقطح گردی دارن سیم لیتز حالت ورقه ورقه و تسمه شگل هستن من یه بار با دایی آرشم رفتم تهرانپارس فلکه سوم یه مغازه تعمیراتی بود که ضبط و رادیو تعمیر میمرد چهل متر سیم لیتز داشت که از آلمان اورده بود و متری 75 تومن میداد و نشون داد و گفت این سیم معادل یک میله و وقتی رشته ها رو ی؟باز کرد دقیقا رشته ها با یک نخ ابریشم ویچیده شده بودن اما رشته ها حالت تخت داشتم نه گرد و ایشون به من و دایی گفتن که نمونه بارز این سیم رو میتونید در یک اشل کوچیکتر در سیم هندزفری گوشی سونی اریکسون دید که در سه رنگ یا چهار رنگ هستن ، قرمز ،سبز، زرد، طلایی
که بهترین خاصیت این نوع سیمها در عبور دادن جریان عبوری فوق العاده به خاطر حالت حازنی خیلی وایینه بعد از کلی خواهش و تمنا نداد که نداد یعنی از نظر قیمت کنار نیومد دایی پرسید این سیم رو در چه کاری استفاده میکنی گفتن که برای روی فریت در رادیوها استفاده میکنم
خلاصه سرتون رو درد نیارم بعد از گذشت چند ماه دوباره رفتیم اونجا که طرف سیم رو با قرقره فروخته بود این سیم لیتز که شما میگید شپه لیتزه نه لیتز اصلی که حالت ورقه ورقه داره شما سیم هندزفری رو باز کنید دقیقا همون سیم لیتزی هست من و دایی دیدیم

درود بر شما
حالا حال دایی شما چطور است چند وقتی کم پیدا شده؟

سه شنبه 6 بهمن1394 - 1:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1637 , 1638 , 1639 , 1640 , 1641 , 1642 , 1643 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 156 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure