نویسنده |
پیغام |
مجید1
کاربر فعال
|
بچه ها تا حالا کسی با op37 کار کرده یا نه
|
سه شنبه 15 دی1394 - 10:04pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
کسی از بچه ها با این ایسی کار نکرده ه ه ه ه
|
چهارشنبه 15 دی1394 - 2:07am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
نه داش مجید باوفا بنده که کار نکردم ، قربون مرامت عزیزم درضمن ترانزیستور قدرتمند BUX98a رو پایا داره میتونید بخرید دونه ای 19000 تومن
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 10:24am |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
سلام ممنونم اقا مهدی جون
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 10:27am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مجید1 نوشته است: سلام ممنونم اقا مهدی جون قربونت عزیزم ، کسی پی سی پی محسن رو نزده ؟ ببینیم چطور کار میکنه البته با توجه رفع معایب ، هرچند همین مدار فعلی آقا رستم هم خوب جواب داده ، ببینیم با این ترانزیستور به چه قدرتی میرسیم !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 10:59am |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
به نظر من باید در این فلزیاب هم روی فرستنده باید کار بشه و هم روی گیرنده من خودم شخصا فکر میکنم فرکانس مدار دو برابر کننده ولتاژ اثر منفی بر روی پایداری فرکانس اسیلاتور داره چون فرکانس اسیلاتور هنگام تنظیم ان مثلا ۱۰۰هرتز پایداری نداره واز ۹۸ تا ۱۰۰ هرتز در نوسان هستش من فکر میکنم که باعث این عمل نوسانهای ایجاد شده در اسیلاتور مدار دوبرابر کننده ولتاژ باشه نظر دوستان چیه
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 1:10pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
سلام.. اقا محسن قراربود فایل اصلاح شده واطلاعات تکمیلی مدارو بذارید واسه ساخت ولی خبری نشد..منتظریم..ممنون
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 4:15pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
مهههههههههههم . سلام دوستان امروز من متوجه چیزی شدم مقاومت r31وr33 حتما باید یک وات ویا یک دوم وات باشه مسعله برودت هوا (سردی وگرمی)بستگی به این دو مقاومت داره یکی هم اینکه مهمه سر اخرین دور سیم پیچ باید به مغزی سیم رابط و سراولین دور سیم پیچ به زره سیم رابط وصل باشه در این صورته که دست ما به سیم پیچ اثر نمی گذاره و پارازیت اطراف کم میشهاینو من به عینه امتحان کردم بچه ها شما هم امتحان کنین و حالشو ببرین
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 6:26pm |
|
|
mohsenha62
کاربر فعال
|
سلام به همه اول اینکه ترسیدم مدار دیجیتال رو بذارم بازم بمب بارون بشم البته یه مدار دیجیتال که اول زدم ماله همون لامینوس بود خوب کار میکنه ولی چیز خاصی نداره ینی هیچ خلاقیتی که یه مدار دیجیتال باید داشته باشه رو نداره حالا یه مدار با مبدل 16 بیتی AD7715 زدم که ارتباطش با میکرو به صورته سریاله با رزولیشن 16 بیته که تو هر یک ثانیه میشه 10 بار نمونه برداری کرد ویا هر 1 ثانیه یک بار ،یه آی سی فوق العادست که من ورودی آنالوگ مدارو بهش میدم وبا یه سری خروجی که به صورت 0و1 هست به صورت هگز اعداد رو میخونم وبا چند بار نمونه گیری خیلی عالی میشه،، نه از نویز خبری هست نه چیزه دیگه ای<<البته نویز که هست ولی ... اگر هم نویزی باشه که من برای اینکار داخل یه حلقه قرار دادمش یا PLL که فقط زمانی که داده به اون حد نمونه برسه ویه مدت زمان در حد چند waitms براش تعیین کردم که دیگه نویز وخطاش فوق العاده کم شده.
این آی سی تبدیل آنالوگ به دیجیتال هست که از دقت خیلی بالایی برخورداره که حالا من استفاده کردم برای این مدار، نمیدونم نظر اساتیدی مثل آقا حمید و در این رابطه آقا رستم برام خیلی مهمه که اعلام کنن من هم مدار رو قرار بدم. و در مورد خود مدار که قرار دادم وبا وجود درست بودن مدار و یه اشکال جزیی دوستان با خشونت رفتار کردن ،آخه انتظار ما اینه که به هم کمک کنیم نه اینکه افکار عمومی سایت رو به هم بریزم به قول آقا رستم مکان مجازی شک وشبه هایی رو به همراه داره وبا یک تلنقر به هم میریزه در هر حال نیت شخص بنده خیره .
وضمنا بنده اعلام کردم برای تهیه برد برای آموزشگاه به خاطر کسالتی که دارم، نیاز به کمک دارم دوستان هم لطف داشتن وبا قیمت های نجومی بنده رو مستحفیض فرمودن واقعا ممنونم نتیجه گرفتم مدار رو به صورت کیت ارائه بدم تا بچه ها خودشون مونتاژ کنن.
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 11:33pm |
|
|
mohsenha62
کاربر فعال
|
وضمناااااااااااااااااااااا همینجا اعلام میکنم بنده چیز زیادی از فلزیاب نمیدونم در اون پیامی که در مورد مقطع تحصیلی بنده که اعلام کردم کمال عذر خواهی رو دارم یه مقدار عصبی بودم در فیلد رباتیک خصوصا مین یاب بیشتر فعالیت داشتم .صراحتا اعلام میکنم که من شاگرد شما هستم از دانش فنی اساتیدی همچون حمید آقا و رستم عزیز وسایر عزیزان کمال استفاده رو میبرم و ازشون سپاسگذارم وامیدوارم شاگرد خوبی باشم .اگرهم کمکی از دستم بر بیاد به هیچ عنوان دریغ نمیکنم ودیگر به هیچ وجه حاضر نیستم در بحث های بی سرانجام وتهی شرکت داشته باشم فقط دوست دارم ازتون یاد بگیرم از همتون ممنونم ودستتون رو میبوسم به خاطر دانش فنی فوق العاده ای که داریدددددددددددد
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 11:40pm |
|
|
|