انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 6:22pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

بچه ها تا حالا کسی با op37 کار کرده یا نه

سه شنبه 15 دی1394 - 10:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کسی از بچه ها با این ایسی کار نکرده ه ه ه ه

چهارشنبه 15 دی1394 - 2:07am
مدیر سایت
مدیر سایت

نه داش مجید باوفا بنده که کار نکردم ، قربون مرامت عزیزم درضمن ترانزیستور قدرتمند BUX98a رو پایا داره میتونید بخرید دونه ای 19000 تومن @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام ممنونم اقا مهدی جون

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:27am
مدیر سایت
مدیر سایت

مجید1 نوشته است:
سلام ممنونم اقا مهدی جون

قربونت عزیزم ، کسی پی سی پی محسن رو نزده ؟ ببینیم چطور کار میکنه البته با توجه رفع معایب ، هرچند همین مدار فعلی آقا رستم هم خوب جواب داده ، ببینیم با این ترانزیستور به چه قدرتی میرسیم !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 16 دی1394 - 10:59am
کاربر فعال
کاربر فعال

به نظر من باید در این فلزیاب هم روی فرستنده باید کار بشه و هم روی گیرنده
من خودم شخصا فکر میکنم فرکانس مدار دو برابر کننده ولتاژ اثر منفی بر روی پایداری فرکانس اسیلاتور داره چون فرکانس اسیلاتور هنگام تنظیم ان مثلا ۱۰۰هرتز پایداری نداره واز ۹۸ تا ۱۰۰ هرتز در نوسان هستش من فکر میکنم که باعث این عمل نوسانهای ایجاد شده در اسیلاتور مدار دوبرابر کننده ولتاژ باشه نظر دوستان چیه

چهارشنبه 16 دی1394 - 1:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام..
اقا محسن قراربود فایل اصلاح شده واطلاعات تکمیلی مدارو بذارید واسه ساخت ولی خبری نشد..منتظریم..ممنون

چهارشنبه 16 دی1394 - 4:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهههههههههههم .
سلام دوستان امروز من متوجه چیزی شدم مقاومت r31وr33 حتما باید یک وات ویا یک دوم وات باشه مسعله برودت هوا (سردی وگرمی)بستگی به این دو مقاومت داره یکی هم اینکه مهمه سر اخرین دور سیم پیچ باید به مغزی سیم رابط و سراولین دور سیم پیچ به زره سیم رابط وصل باشه در این صورته که دست ما به سیم پیچ اثر نمی گذاره و پارازیت اطراف کم میشهاینو من به عینه امتحان کردم بچه ها شما هم امتحان کنین و حالشو ببرین

چهارشنبه 16 دی1394 - 6:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه اول اینکه ترسیدم مدار دیجیتال رو بذارم بازم بمب بارون بشم البته یه مدار دیجیتال که اول زدم ماله همون لامینوس بود خوب کار میکنه ولی چیز خاصی نداره ینی هیچ خلاقیتی که یه مدار دیجیتال باید داشته باشه رو نداره حالا یه مدار با مبدل 16 بیتی AD7715 زدم که ارتباطش با میکرو به صورته سریاله با رزولیشن 16 بیته که تو هر یک ثانیه میشه 10 بار نمونه برداری کرد ویا هر 1 ثانیه یک بار ،یه آی سی فوق العادست که من ورودی آنالوگ مدارو بهش میدم وبا یه سری خروجی که به صورت 0و1 هست به صورت هگز اعداد رو میخونم وبا چند بار نمونه گیری خیلی عالی میشه،، نه از نویز خبری هست نه چیزه دیگه ای<<البته نویز که هست ولی ... اگر هم نویزی باشه که من برای اینکار داخل یه حلقه قرار دادمش یا PLL که فقط زمانی که داده به اون حد نمونه برسه ویه مدت زمان در حد چند waitms براش تعیین کردم که دیگه نویز وخطاش فوق العاده کم شده.

این آی سی تبدیل آنالوگ به دیجیتال هست که از دقت خیلی بالایی برخورداره که حالا من استفاده کردم برای این مدار، نمیدونم نظر اساتیدی مثل آقا حمید و در این رابطه آقا رستم برام خیلی مهمه که اعلام کنن من هم مدار رو قرار بدم.
و در مورد خود مدار که قرار دادم وبا وجود درست بودن مدار و یه اشکال جزیی دوستان با خشونت رفتار کردن ،آخه انتظار ما اینه که به هم کمک کنیم نه اینکه افکار عمومی سایت رو به هم بریزم به قول آقا رستم مکان مجازی شک وشبه هایی رو به همراه داره وبا یک تلنقر به هم میریزه در هر حال نیت شخص بنده خیره .

وضمنا بنده اعلام کردم برای تهیه برد برای آموزشگاه به خاطر کسالتی که دارم، نیاز به کمک دارم دوستان هم لطف داشتن وبا قیمت های نجومی بنده رو مستحفیض فرمودن واقعا ممنونم نتیجه گرفتم مدار رو به صورت کیت ارائه بدم تا بچه ها خودشون مونتاژ کنن.

چهارشنبه 16 دی1394 - 11:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

وضمناااااااااااااااااااااا همینجا اعلام میکنم بنده چیز زیادی از فلزیاب نمیدونم در اون پیامی که در مورد مقطع تحصیلی بنده که اعلام کردم کمال عذر خواهی رو دارم یه مقدار عصبی بودم در فیلد رباتیک خصوصا مین یاب بیشتر فعالیت داشتم .صراحتا اعلام میکنم که من شاگرد شما هستم از دانش فنی اساتیدی همچون حمید آقا و رستم عزیز وسایر عزیزان کمال استفاده رو میبرم و ازشون سپاسگذارم وامیدوارم شاگرد خوبی باشم .اگرهم کمکی از دستم بر بیاد به هیچ عنوان دریغ نمیکنم ودیگر به هیچ وجه حاضر نیستم در بحث های بی سرانجام وتهی شرکت داشته باشم فقط دوست دارم ازتون یاد بگیرم از همتون ممنونم ودستتون رو میبوسم به خاطر دانش فنی فوق العاده ای که داریدددددددددددد

چهارشنبه 16 دی1394 - 11:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: underground و 487 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure