انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 2:54am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1888 , 1889 , 1890 , 1891 , 1892 , 1893 , 1894 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

hesam نوشته است:
سلام
کسی راهنمایی میکنه؟ چند روز دسترسی به نت درست و حسابی ندارم و نمیتونم مطالب قبلی رو بخونم تا احیانا جواب سوالمو پیدا کنم.
پایه های آیسی رو کوتاه و منظم کردم با این حال اعداد تو رنج250،830،940 هستن البته تقریبی و تغییر میکنن و دیلی اتومات 16 . وقتی با آی سی قبلی برای اولین بار سریع تست گرفتم حذف آهن تو فاصله نزدیک درست عمل میکرد اما تو تستهای بعدی عمل نکرد و همه رو غیر آهنی میشناسه.بعنوان مثال در یک نمونه آهن رو non-fe+99 با آی دی3 نشون میداد. ضمنا کلید های وسط و چپ گاهی عمل نمیکنه و باید چند بار فشار بدم. یه چیز دیگه اینکه برای اولین بار که مدار راه افتاد برای تست چند تا عدد رو کسی که مدارو برام ساخت همینجوری تغییر داد که شاید انتگرال هم تغییر داده باشه. انتگرال روی 50 قرار داره.آیا پیشفرضش همینه؟
بنظرتون ایراد کار کجاست؟ باید آی سی رو عوض کنم یا ایراد از جای دیگست؟
لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید
با تشکر

اعداد دوم و سوم بالاست که به نظرم از آیسی میتونه باشه و برای دیلی لوپ سعی کنین در محیطی عاری از هرگونه فلز مزاحم تست کنید که ببینید لوپ مشکل داره یا نه.
فیبر مدار چاپی شما فایبرگلاس هست یا استخونی؟
آیسی رو با چی پروگرم کردید؟

پنج شنبه 17 تیر1395 - 8:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Dark نوشته است:
hesam نوشته است:
سلام
کسی راهنمایی میکنه؟ چند روز دسترسی به نت درست و حسابی ندارم و نمیتونم مطالب قبلی رو بخونم تا احیانا جواب سوالمو پیدا کنم.
پایه های آیسی رو کوتاه و منظم کردم با این حال اعداد تو رنج250،830،940 هستن البته تقریبی و تغییر میکنن و دیلی اتومات 16 . وقتی با آی سی قبلی برای اولین بار سریع تست گرفتم حذف آهن تو فاصله نزدیک درست عمل میکرد اما تو تستهای بعدی عمل نکرد و همه رو غیر آهنی میشناسه.بعنوان مثال در یک نمونه آهن رو non-fe+99 با آی دی3 نشون میداد. ضمنا کلید های وسط و چپ گاهی عمل نمیکنه و باید چند بار فشار بدم. یه چیز دیگه اینکه برای اولین بار که مدار راه افتاد برای تست چند تا عدد رو کسی که مدارو برام ساخت همینجوری تغییر داد که شاید انتگرال هم تغییر داده باشه. انتگرال روی 50 قرار داره.آیا پیشفرضش همینه؟
با تشکر

اعداد دوم و سوم بالاست که به نظرم از آیسی میتونه باشه و برای دیلی لوپ سعی کنین در محیطی عاری از هرگونه فلز مزاحم تست کنید که ببینید لوپ مشکل داره یا نه.

سلام
آی سی lf357 فلزی از پایا گرفتم. lf357 قبلی دیلی اتومات 18 بود.با این آی سی 16 .حتی جایی که لوپ رو آویزون کردم تو باغ و فلز مزاحم نبود.
فیبر مدار فایبرگلاس و دکمه ها فعلا روی فیبر استخوانی سوار شدن.
میکرو هم با یه پروگرمر دستساز USBasp پروگرام شد طبق دستورالعمل مهندس و با برنامه پیشنهادی.
ممنون

پنج شنبه 17 تیر1395 - 10:38pm

سلام به همه

صدای دستگاهم قطع شد به بلندگو شک کردم و عوضش کردم ولی کماکان بیصداست
تو تنظیمات هم ولوم بالاست

بنظرتون کدوم قسمت مشکل داره؟ @};-

جمعه 17 تیر1395 - 1:11am
کاربر فعال
کاربر فعال

اینم یه عکس ازمدارم. شاید کمک کننده باشه
فقط اون خازن سبز و مقاومتهای 390 اهم رو جداگانه یکی از دوستام وقتی از تهران میومد برام خرید نمیدونم از کدوم فروشگاه.اگه لازمه از جای دیگه عکس بگیرم بگید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 18 تیر1395 - 10:13am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

تو پست قبلی ک جوابمون رو ندادید.لطفا اینو جواب بدین.ایا بین دو نقطه یک و دو ک با رنگ قمز نوشتم یعنی خروجی رگلاتور و زمین بعد تست اتصالی باید بوق بخوره؟من وقتی میزنم بوق داره هیچجای مدارمم اتصالی نداره . رگلاتور 7812 خروجی بهم نمیده.میشه کمک کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.

جمعه 18 تیر1395 - 11:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببخشید شما چرا باید خروجی رگلاتور رو با زمین اتصال کوتاه کنید. اما در جواب شما باید بگم وقتی این دو قسمت اتصال کوتاه میشن یعنی ولتاژ12 روی اون خط قطع میشه و نیمتونه رگلاتور 5 میکرو رو تغذیه کنه ومسلمآ بوقی هم ندارین شاید فقط یک تک بوق کوتاه داشته باشین
به احتمال زیاد رگلاتور مشکل داره عوضش کن البته امیدوارم برعکس لحیمکاری نکرده باشی.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 18 تیر1395 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hesam نوشته است:
Dark نوشته است:
hesam نوشته است:
سلام
با تشکر

سلام
آی سی lf357 فلزی از پایا گرفتم. lf357 قبلی دیلی اتومات 18 بود.با این آی سی 16 .حتی جایی که لوپ رو آویزون کردم تو باغ و فلز مزاحم نبود.
فیبر مدار فایبرگلاس و دکمه ها فعلا روی فیبر استخوانی سوار شدن.
میکرو هم با یه پروگرمر دستساز USBasp پروگرام شد طبق دستورالعمل مهندس و با برنامه پیشنهادی.
ممنون

مشکل شما یا از بد پروگرام شدن میکرو هست یا از خازن 100mf تانتال مربوط به avcc میکرو

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

جمعه 18 تیر1395 - 12:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:
ببخشید شما چرا باید خروجی رگلاتور رو با زمین اتصال کوتاه کنید. اما در جواب شما باید بگم وقتی این دو قسمت اتصال کوتاه میشن یعنی ولتاژ12 روی اون خط قطع میشه و نیمتونه رگلاتور 5 میکرو رو تغذیه کنه ومسلمآ بوقی هم ندارین شاید فقط یک تک بوق کوتاه داشته باشین
به احتمال زیاد رگلاتور مشکل داره عوضش کن البته امیدوارم برعکس لحیمکاری نکرده باشی.

دوست من منکه نگفتم من اتصال کوتاه کردم بعد مونتاژ مدار اینجور شده من رگولاتورامو تست کردم و طبق نقشه بستم.کلافه کرده منو بخدا

حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.

جمعه 18 تیر1395 - 1:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

saba نوشته است:
سلام به همه

صدای دستگاهم قطع شد به بلندگو شک کردم و عوضش کردم ولی کماکان بیصداست
تو تنظیمات هم ولوم بالاست

بنظرتون کدوم قسمت مشکل داره؟ @};-

سلام
این مشکل واسه منم پیش اومد . حتی بلندگو رو هم عوض کردم و میخواستم bc337 را عوض کنم ولی قبلش میکرو رو عوض کردم مشکل حل شد .

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

جمعه 18 تیر1395 - 1:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

6mehdi9 نوشته است:
تو پست قبلی ک جوابمون رو ندادید.لطفا اینو جواب بدین.ایا بین دو نقطه یک و دو ک با رنگ قمز نوشتم یعنی خروجی رگلاتور و زمین بعد تست اتصالی باید بوق بخوره؟من وقتی میزنم بوق داره هیچجای مدارمم اتصالی نداره . رگلاتور 7812 خروجی بهم نمیده.میشه کمک کنید

شما جامپر بین دوتا خازن 4700 میکرو رو در بیار بعد ولتاژ گیری کن اگه ولتاژ نداشتی احتمالا خود رگولاتور 12 ولت و یا رگولاتور 5 ولت خرابه اگه داشتی احتمالا مشکل از خازنهای 4700 میکرو هست

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

جمعه 18 تیر1395 - 1:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1888 , 1889 , 1890 , 1891 , 1892 , 1893 , 1894 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 و 480 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure