نویسنده |
پیغام |
Dark
کاربر فعال
|
hesam نوشته است: سلام کسی راهنمایی میکنه؟ چند روز دسترسی به نت درست و حسابی ندارم و نمیتونم مطالب قبلی رو بخونم تا احیانا جواب سوالمو پیدا کنم. پایه های آیسی رو کوتاه و منظم کردم با این حال اعداد تو رنج250،830،940 هستن البته تقریبی و تغییر میکنن و دیلی اتومات 16 . وقتی با آی سی قبلی برای اولین بار سریع تست گرفتم حذف آهن تو فاصله نزدیک درست عمل میکرد اما تو تستهای بعدی عمل نکرد و همه رو غیر آهنی میشناسه.بعنوان مثال در یک نمونه آهن رو non-fe+99 با آی دی3 نشون میداد. ضمنا کلید های وسط و چپ گاهی عمل نمیکنه و باید چند بار فشار بدم. یه چیز دیگه اینکه برای اولین بار که مدار راه افتاد برای تست چند تا عدد رو کسی که مدارو برام ساخت همینجوری تغییر داد که شاید انتگرال هم تغییر داده باشه. انتگرال روی 50 قرار داره.آیا پیشفرضش همینه؟ بنظرتون ایراد کار کجاست؟ باید آی سی رو عوض کنم یا ایراد از جای دیگست؟ لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید با تشکر اعداد دوم و سوم بالاست که به نظرم از آیسی میتونه باشه و برای دیلی لوپ سعی کنین در محیطی عاری از هرگونه فلز مزاحم تست کنید که ببینید لوپ مشکل داره یا نه. فیبر مدار چاپی شما فایبرگلاس هست یا استخونی؟ آیسی رو با چی پروگرم کردید؟
|
پنج شنبه 17 تیر1395 - 8:46pm |
|
|
hesam
کاربر فعال
|
Dark نوشته است: hesam نوشته است: سلام کسی راهنمایی میکنه؟ چند روز دسترسی به نت درست و حسابی ندارم و نمیتونم مطالب قبلی رو بخونم تا احیانا جواب سوالمو پیدا کنم. پایه های آیسی رو کوتاه و منظم کردم با این حال اعداد تو رنج250،830،940 هستن البته تقریبی و تغییر میکنن و دیلی اتومات 16 . وقتی با آی سی قبلی برای اولین بار سریع تست گرفتم حذف آهن تو فاصله نزدیک درست عمل میکرد اما تو تستهای بعدی عمل نکرد و همه رو غیر آهنی میشناسه.بعنوان مثال در یک نمونه آهن رو non-fe+99 با آی دی3 نشون میداد. ضمنا کلید های وسط و چپ گاهی عمل نمیکنه و باید چند بار فشار بدم. یه چیز دیگه اینکه برای اولین بار که مدار راه افتاد برای تست چند تا عدد رو کسی که مدارو برام ساخت همینجوری تغییر داد که شاید انتگرال هم تغییر داده باشه. انتگرال روی 50 قرار داره.آیا پیشفرضش همینه؟ بنظرتون ایراد کار کجاست؟ باید آی سی رو عوض کنم یا ایراد از جای دیگست؟ لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید با تشکر اعداد دوم و سوم بالاست که به نظرم از آیسی میتونه باشه و برای دیلی لوپ سعی کنین در محیطی عاری از هرگونه فلز مزاحم تست کنید که ببینید لوپ مشکل داره یا نه. فیبر مدار چاپی شما فایبرگلاس هست یا استخونی؟ آیسی رو با چی پروگرم کردید؟ سلام آی سی lf357 فلزی از پایا گرفتم. lf357 قبلی دیلی اتومات 18 بود.با این آی سی 16 .حتی جایی که لوپ رو آویزون کردم تو باغ و فلز مزاحم نبود. فیبر مدار فایبرگلاس و دکمه ها فعلا روی فیبر استخوانی سوار شدن. میکرو هم با یه پروگرمر دستساز USBasp پروگرام شد طبق دستورالعمل مهندس و با برنامه پیشنهادی. ممنون
|
پنج شنبه 17 تیر1395 - 10:38pm |
|
|
saba
|
سلام به همه صدای دستگاهم قطع شد به بلندگو شک کردم و عوضش کردم ولی کماکان بیصداست تو تنظیمات هم ولوم بالاست بنظرتون کدوم قسمت مشکل داره؟
|
جمعه 17 تیر1395 - 1:11am |
|
|
hesam
کاربر فعال
|
اینم یه عکس ازمدارم. شاید کمک کننده باشه فقط اون خازن سبز و مقاومتهای 390 اهم رو جداگانه یکی از دوستام وقتی از تهران میومد برام خرید نمیدونم از کدوم فروشگاه.اگه لازمه از جای دیگه عکس بگیرم بگید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 18 تیر1395 - 10:13am |
|
|
6mehdi9
کاربر فعال
|
تو پست قبلی ک جوابمون رو ندادید.لطفا اینو جواب بدین.ایا بین دو نقطه یک و دو ک با رنگ قمز نوشتم یعنی خروجی رگلاتور و زمین بعد تست اتصالی باید بوق بخوره؟من وقتی میزنم بوق داره هیچجای مدارمم اتصالی نداره . رگلاتور 7812 خروجی بهم نمیده.میشه کمک کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.
|
جمعه 18 تیر1395 - 11:41am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
ببخشید شما چرا باید خروجی رگلاتور رو با زمین اتصال کوتاه کنید. اما در جواب شما باید بگم وقتی این دو قسمت اتصال کوتاه میشن یعنی ولتاژ12 روی اون خط قطع میشه و نیمتونه رگلاتور 5 میکرو رو تغذیه کنه ومسلمآ بوقی هم ندارین شاید فقط یک تک بوق کوتاه داشته باشین به احتمال زیاد رگلاتور مشکل داره عوضش کن البته امیدوارم برعکس لحیمکاری نکرده باشی.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 18 تیر1395 - 12:20pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
hesam نوشته است: Dark نوشته است: hesam نوشته است: سلام کسی راهنمایی میکنه؟ چند روز دسترسی به نت درست و حسابی ندارم و نمیتونم مطالب قبلی رو بخونم تا احیانا جواب سوالمو پیدا کنم. پایه های آیسی رو کوتاه و منظم کردم با این حال اعداد تو رنج250،830،940 هستن البته تقریبی و تغییر میکنن و دیلی اتومات 16 . وقتی با آی سی قبلی برای اولین بار سریع تست گرفتم حذف آهن تو فاصله نزدیک درست عمل میکرد اما تو تستهای بعدی عمل نکرد و همه رو غیر آهنی میشناسه.بعنوان مثال در یک نمونه آهن رو non-fe+99 با آی دی3 نشون میداد. ضمنا کلید های وسط و چپ گاهی عمل نمیکنه و باید چند بار فشار بدم. یه چیز دیگه اینکه برای اولین بار که مدار راه افتاد برای تست چند تا عدد رو کسی که مدارو برام ساخت همینجوری تغییر داد که شاید انتگرال هم تغییر داده باشه. انتگرال روی 50 قرار داره.آیا پیشفرضش همینه؟ بنظرتون ایراد کار کجاست؟ باید آی سی رو عوض کنم یا ایراد از جای دیگست؟ لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید با تشکر اعداد دوم و سوم بالاست که به نظرم از آیسی میتونه باشه و برای دیلی لوپ سعی کنین در محیطی عاری از هرگونه فلز مزاحم تست کنید که ببینید لوپ مشکل داره یا نه. فیبر مدار چاپی شما فایبرگلاس هست یا استخونی؟ آیسی رو با چی پروگرم کردید؟ سلام آی سی lf357 فلزی از پایا گرفتم. lf357 قبلی دیلی اتومات 18 بود.با این آی سی 16 .حتی جایی که لوپ رو آویزون کردم تو باغ و فلز مزاحم نبود. فیبر مدار فایبرگلاس و دکمه ها فعلا روی فیبر استخوانی سوار شدن. میکرو هم با یه پروگرمر دستساز USBasp پروگرام شد طبق دستورالعمل مهندس و با برنامه پیشنهادی. ممنون مشکل شما یا از بد پروگرام شدن میکرو هست یا از خازن 100mf تانتال مربوط به avcc میکرو
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
جمعه 18 تیر1395 - 12:37pm |
|
|
6mehdi9
کاربر فعال
|
بهرام نوشته است: ببخشید شما چرا باید خروجی رگلاتور رو با زمین اتصال کوتاه کنید. اما در جواب شما باید بگم وقتی این دو قسمت اتصال کوتاه میشن یعنی ولتاژ12 روی اون خط قطع میشه و نیمتونه رگلاتور 5 میکرو رو تغذیه کنه ومسلمآ بوقی هم ندارین شاید فقط یک تک بوق کوتاه داشته باشین به احتمال زیاد رگلاتور مشکل داره عوضش کن البته امیدوارم برعکس لحیمکاری نکرده باشی. دوست من منکه نگفتم من اتصال کوتاه کردم بعد مونتاژ مدار اینجور شده من رگولاتورامو تست کردم و طبق نقشه بستم.کلافه کرده منو بخدا
حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.
|
جمعه 18 تیر1395 - 1:28pm |
|
|
persian.550bc
کاربر فعال
|
saba نوشته است: سلام به همه صدای دستگاهم قطع شد به بلندگو شک کردم و عوضش کردم ولی کماکان بیصداست تو تنظیمات هم ولوم بالاست بنظرتون کدوم قسمت مشکل داره؟ سلام این مشکل واسه منم پیش اومد . حتی بلندگو رو هم عوض کردم و میخواستم bc337 را عوض کنم ولی قبلش میکرو رو عوض کردم مشکل حل شد .
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
|
جمعه 18 تیر1395 - 1:34pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
6mehdi9 نوشته است: تو پست قبلی ک جوابمون رو ندادید.لطفا اینو جواب بدین.ایا بین دو نقطه یک و دو ک با رنگ قمز نوشتم یعنی خروجی رگلاتور و زمین بعد تست اتصالی باید بوق بخوره؟من وقتی میزنم بوق داره هیچجای مدارمم اتصالی نداره . رگلاتور 7812 خروجی بهم نمیده.میشه کمک کنید شما جامپر بین دوتا خازن 4700 میکرو رو در بیار بعد ولتاژ گیری کن اگه ولتاژ نداشتی احتمالا خود رگولاتور 12 ولت و یا رگولاتور 5 ولت خرابه اگه داشتی احتمالا مشکل از خازنهای 4700 میکرو هست
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
جمعه 18 تیر1395 - 1:40pm |
|
|
|