انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 9:44pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 188 , 189 , 190 , 191 , 192 , 193 , 194 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

vistac2000 نوشته است:
قطب مثبت در باتری های خشک قلمی و بزرگ معمولی یک میله ی گرافیتی در مرکز باتری است
آیا میشه از این میله گرافیتی برای شیلد کردن لوپ استفاده کرد...
مثلا چند تا از اونها رو پودر کنیم و از این پودر بدست آمده استفاده کنیم؟

لطفا اساتید و مهندس حمید عزیز نظرشونو بفرمایند...

دوست عزیز چرا میله ی باطری؟مداد b8 b12 و حتی ذغال موتورهای الکتریکی البته مشکی رنگ رو میتونین پودر کنین و استفاده کنین

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 7:27pm

ebi-gold نوشته است:
اقا جک مبارکه خوب در اومده پی سی بیت اسپره گرافیت رو هم میتونید از پایا الکترونیک خرید کنید اگه تموم نکرده باشند

سلام ابی جان مخلصم داداش
قابل شما رو نداره @};- @};-

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 7:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
باستانشناس نوشته است:
asadof نوشته است:
سلام دوستان من امروز با اصرار دوستان تو یه مکان رفتیم .به نتیجه خوبی رسیدیم .ولی هیچ ارزشی نداره جالبش اینه که به لوله های سفالی که در قدیم برای لوله کشی استفاده میکردند بر خوردیم .خیلی جالب بود سفالها مثل لوله داخل هم جا میگیره بعد اب انتقال پیدا میکنه :-o باید روش کار کنم ببینم جریان چیه فعلا خسته ام بعد عکساش رو میذارم نیزهای کوچیک هم چند تا در اومد :(

درود برشما
استفاده از لوله هاي سفالي براي انتقال آب بيش از 5 هزار سال در ايران سابقه دارد ,دليل استفاده از سفال عدم تجزيه سفال در داخل خاك و آب است
اين نشاني بر وجود محل مسكوني در آن نزديكي است
تبريك براي كشفتون
خارج از بحث تايپيك بود متن بنده و عذرخواهي ميكنم
@};-

استاد عزیز بنده از طرف خودم و سایر بچه های انجمن از زحمات بی دریغ شما سپاسگذارم.همیشه با کمک ها و راهنمایی های به موقع و بدون چشم داشتتون راه رو برای ما هموار کردید.
براتون بهترین آرزوهارو دارم :x

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 7:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تشکر ويژه دارم از استاد حميد بابت مدار خوبشون و آقارضا و دوست آقا رضا بابت پروگرم کردن مدار و راه اندازيش

خدايا مددی کن

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 7:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با اجازه دوستان.
تبریک میگم ، موفقیت جناب کاوشگر در استفاده از کویل مینیلب و تحقیقات جناب حمید.
قبلا خدمت دوستان عرض کرده بودم راز مهمی در تاباندن سیمها در مخابرات نهفته است . یعنی اساس مخابرات سیمی و تلفن ثابت بر اساس همین مقوله است . بنده قبلا یک لوپ کوچک با استفاده دورشته ی موازی شده ی سیم رانژه ( سیم مخابراتی قلع اندود شده سفید مشکی ) به روش معمولی پیچیده بودم که واقعا برد خوبی به نسبت کوچکیش داشت و بنده از عملکردش راضی بودم ، ولی نمیدونستم این به اصطلاح litz wire است که برد رو مقبول نموده .
در هرصورت اگر نهایتا این نوع سیم در بازار پیدا نشه با تاباندن همزمان 10 رشته سیم لاکی یک دهم یک سیم 1 میلیمتر خواهم ساخت .
اما نکته ی دیگه که برای بنده مشخص نشد این هست آیا کاغذ گرافیت کاری شده موجود در فیلم تماس الکتریکی با شیلد کابل داشت یا نه ؟

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.میخواستم بدونم تو دستگاه استفاده از خازنهای mkt j63 بهتره یا j100

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:22pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون hoshyar191 عزیز.
در مورد گرافیت باید عرض کنم خیر! بنده از مدتها پیش هم اعتقاد داشتم در صورت شیلد گرافیتی نباید اتصال الکتریکی با شیلد مدار وجود داشته باشه. در واقع دیگه تاثیر مثبتی نداره! ما شیلد گرافیتی رو به دلیلی تا حدی متفاوت نسبت به شیلد با فویل آلومینیوم انجام میدیم. چون خود گرافیت دارای مقاومت الکتریکی قابل ملاحظه ای هست ؛ اگر یک نقطش به شیلد مدار متصل بشه عملا تاثیر مثبتی نداره. چیزی هم که در فیلم لوپ مینلب دیده میشه این هست که اتصالی بین گرافیت با شیلد کابل وجود نداره. در عوض باید به این نکته ریز هم دقت کرد که صفحه گرافیتی یک طرف بصورت صاف وجود داره و صفحه طرف دیگه دارای تا شدکی در کناره هاست که باعث میشه گرافیت علاوه بر زیر و رو ؛ کناره های لوپ رو هم پوشش بده! دوستان باید این نکات رو هم مد نظر قرار بدن.

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:27pm
مدیر کل
مدیر کل

kelaran نوشته است:
سلام.میخواستم بدونم تو دستگاه استفاده از خازنهای mkt j63 بهتره یا j100

دوست عزیز بارها عرض کردم که خازنهای 100 نانو رو عدسی بذارین خیلی بهتره. دلیلش رو هم توضیح دادم! خازن عدسی هم که بمراتب متداول تر از سایر انواع هست. حالا داستان چیه که بعضی دوستان حتی در مقام طراح این مدار هم به ساده ترین نکات بنده توجه نشون نمیدن ؛ اونم در شرایطی که بطور واضح در فایل توضیحات ذکر شده ؛ واقعا جای تامل بسیار داره! خب اگر اینجور میخواین مدار رو به سلیقه خودتون در واقع خراب در بیارین بنظر من اصلا نسازین بهتره! :D

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:30pm

با سلام خدمت همه اساتید بخصوص استاد حمید .من امروز دستگاهمو تموم کردم اما یه مشکلی دارم.وقتی دستگاه رو روشن میکنم حدود یک دقیقه طول میکشه تا دستگاه اماده سنس بشه البته سرعت سنس هم خیلی پایینه وقتی انبر دست رو به لوپ نزدیک میکنم یه چند ثانیه طول میکشه که سنس کنه ؟نمیدونم اشکال از چیه .البته هیچ تنظیماتی انجام ندادم همه ی تنظیمات پیش فرض هست.با BASCOM AVR هم پرو گرم کردم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 11:06pm

فیوز بیتها رو هم اینطوری تنظیم کردم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 2 بهمن1393 - 11:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 188 , 189 , 190 , 191 , 192 , 193 , 194 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , احسان mis و 153 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure