نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
vistac2000 نوشته است: قطب مثبت در باتری های خشک قلمی و بزرگ معمولی یک میله ی گرافیتی در مرکز باتری است آیا میشه از این میله گرافیتی برای شیلد کردن لوپ استفاده کرد... مثلا چند تا از اونها رو پودر کنیم و از این پودر بدست آمده استفاده کنیم؟
لطفا اساتید و مهندس حمید عزیز نظرشونو بفرمایند... دوست عزیز چرا میله ی باطری؟مداد b8 b12 و حتی ذغال موتورهای الکتریکی البته مشکی رنگ رو میتونین پودر کنین و استفاده کنین
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 7:27pm |
|
 |
jacknt
|
ebi-gold نوشته است: اقا جک مبارکه خوب در اومده پی سی بیت اسپره گرافیت رو هم میتونید از پایا الکترونیک خرید کنید اگه تموم نکرده باشند سلام ابی جان مخلصم داداش قابل شما رو نداره 
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 7:45pm |
|
 |
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
باستانشناس نوشته است: asadof نوشته است: سلام دوستان من امروز با اصرار دوستان تو یه مکان رفتیم .به نتیجه خوبی رسیدیم .ولی هیچ ارزشی نداره جالبش اینه که به لوله های سفالی که در قدیم برای لوله کشی استفاده میکردند بر خوردیم .خیلی جالب بود سفالها مثل لوله داخل هم جا میگیره بعد اب انتقال پیدا میکنه  باید روش کار کنم ببینم جریان چیه فعلا خسته ام بعد عکساش رو میذارم نیزهای کوچیک هم چند تا در اومد  درود برشما استفاده از لوله هاي سفالي براي انتقال آب بيش از 5 هزار سال در ايران سابقه دارد ,دليل استفاده از سفال عدم تجزيه سفال در داخل خاك و آب است اين نشاني بر وجود محل مسكوني در آن نزديكي است تبريك براي كشفتون خارج از بحث تايپيك بود متن بنده و عذرخواهي ميكنم  استاد عزیز بنده از طرف خودم و سایر بچه های انجمن از زحمات بی دریغ شما سپاسگذارم.همیشه با کمک ها و راهنمایی های به موقع و بدون چشم داشتتون راه رو برای ما هموار کردید. براتون بهترین آرزوهارو دارم 
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 7:52pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
تشکر ويژه دارم از استاد حميد بابت مدار خوبشون و آقارضا و دوست آقا رضا بابت پروگرم کردن مدار و راه اندازيش
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 7:55pm |
|
 |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
با اجازه دوستان. تبریک میگم ، موفقیت جناب کاوشگر در استفاده از کویل مینیلب و تحقیقات جناب حمید. قبلا خدمت دوستان عرض کرده بودم راز مهمی در تاباندن سیمها در مخابرات نهفته است . یعنی اساس مخابرات سیمی و تلفن ثابت بر اساس همین مقوله است . بنده قبلا یک لوپ کوچک با استفاده دورشته ی موازی شده ی سیم رانژه ( سیم مخابراتی قلع اندود شده سفید مشکی ) به روش معمولی پیچیده بودم که واقعا برد خوبی به نسبت کوچکیش داشت و بنده از عملکردش راضی بودم ، ولی نمیدونستم این به اصطلاح litz wire است که برد رو مقبول نموده . در هرصورت اگر نهایتا این نوع سیم در بازار پیدا نشه با تاباندن همزمان 10 رشته سیم لاکی یک دهم یک سیم 1 میلیمتر خواهم ساخت . اما نکته ی دیگه که برای بنده مشخص نشد این هست آیا کاغذ گرافیت کاری شده موجود در فیلم تماس الکتریکی با شیلد کابل داشت یا نه ؟
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:06pm |
|
 |
kelaran
کاربر فعال
|
سلام.میخواستم بدونم تو دستگاه استفاده از خازنهای mkt j63 بهتره یا j100
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:22pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ممنون hoshyar191 عزیز. در مورد گرافیت باید عرض کنم خیر! بنده از مدتها پیش هم اعتقاد داشتم در صورت شیلد گرافیتی نباید اتصال الکتریکی با شیلد مدار وجود داشته باشه. در واقع دیگه تاثیر مثبتی نداره! ما شیلد گرافیتی رو به دلیلی تا حدی متفاوت نسبت به شیلد با فویل آلومینیوم انجام میدیم. چون خود گرافیت دارای مقاومت الکتریکی قابل ملاحظه ای هست ؛ اگر یک نقطش به شیلد مدار متصل بشه عملا تاثیر مثبتی نداره. چیزی هم که در فیلم لوپ مینلب دیده میشه این هست که اتصالی بین گرافیت با شیلد کابل وجود نداره. در عوض باید به این نکته ریز هم دقت کرد که صفحه گرافیتی یک طرف بصورت صاف وجود داره و صفحه طرف دیگه دارای تا شدکی در کناره هاست که باعث میشه گرافیت علاوه بر زیر و رو ؛ کناره های لوپ رو هم پوشش بده! دوستان باید این نکات رو هم مد نظر قرار بدن.
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:27pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
kelaran نوشته است: سلام.میخواستم بدونم تو دستگاه استفاده از خازنهای mkt j63 بهتره یا j100 دوست عزیز بارها عرض کردم که خازنهای 100 نانو رو عدسی بذارین خیلی بهتره. دلیلش رو هم توضیح دادم! خازن عدسی هم که بمراتب متداول تر از سایر انواع هست. حالا داستان چیه که بعضی دوستان حتی در مقام طراح این مدار هم به ساده ترین نکات بنده توجه نشون نمیدن ؛ اونم در شرایطی که بطور واضح در فایل توضیحات ذکر شده ؛ واقعا جای تامل بسیار داره! خب اگر اینجور میخواین مدار رو به سلیقه خودتون در واقع خراب در بیارین بنظر من اصلا نسازین بهتره! 
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 10:30pm |
|
 |
alireza61sh2000
|
با سلام خدمت همه اساتید بخصوص استاد حمید .من امروز دستگاهمو تموم کردم اما یه مشکلی دارم.وقتی دستگاه رو روشن میکنم حدود یک دقیقه طول میکشه تا دستگاه اماده سنس بشه البته سرعت سنس هم خیلی پایینه وقتی انبر دست رو به لوپ نزدیک میکنم یه چند ثانیه طول میکشه که سنس کنه ؟نمیدونم اشکال از چیه .البته هیچ تنظیماتی انجام ندادم همه ی تنظیمات پیش فرض هست.با BASCOM AVR هم پرو گرم کردم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 11:06pm |
|
 |
alireza61sh2000
|
فیوز بیتها رو هم اینطوری تنظیم کردم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 2 بهمن1393 - 11:12pm |
|
 |
|