انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:56pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1945 , 1946 , 1947 , 1948 , 1949 , 1950 , 1951 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
دمت گرم دیگه داداش :( . الان اینی که گفتی یعنی چی؟ بیرون برای تست رفتی :( :-o داداش من تو این انجمن از مهندس حمید عزیز مونتاز کردنو یاد گرفتم خدا شاهده فقط 3 تا سیستم ساختم برا خودم . و هفته ای 2 بار حداقل بیرونم و دارم با دستگاه کار میکنم. بله منم در شرایطی با حساسیت 20 کار کردم ولی همیشه اینطور نیست . شرایط زمین در مکانهای مختلف فرق داره من در مناطق خشک حساسیتو زیر 17 نمیزارم ولی در مناطق رطوبتی گاهی حتی زیر 13 هم مجبورم . شما به عرض بنده توجه نکردید. گفتم چسبو برای روی قطعات استفاده کردم نه زیر مدار. زیر مدار هیچ چیزی نمالوندم @};-

خواهش میکنم امیدوارم که حاصل این همه دوندگی زرد قناری باشه :) خب منم دقیقا منظورم این بود که چسب خوب نیست اتفاقا اگه روی خطوط مسی رو میگرفتین بهتر بود تا روی قطعات.دلیلیش هم گفتم قطعات تلرانس دارن وگرم میشن بعد یک مدت کیفیت لازم رو از دست میدن حتی مشکل تعویض قطعه هم پیدا میکین از نظر من خطوط در اولویت هستن قطعات رو اگه چسبیده به مدار مونتاژ کرده باشین کفایت میکنه. حالا باز نظر خودت چی باشه الان که چسب زدی تغیر داشته .من از زیر مدار هم یک فویل الومنیوم رد کردم البته عایق کاری شده وبعد به شاسی زدم زیاد بزرگ نیست که بگم سیستم سنس کنه اگه بیارم روی لوپ سنس میشه اما فاصلش زیاده شما هم میتونی داخل جعبه رو شیلد کنی البته اگه سیستم روی دسته سوار میشه کار خوبی نیست من با خودم حمل میکنم واز لوپ دوره

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

یکشنبه 17 مرداد1395 - 11:20am

دوستان توجه کردید وقتی حمید نیست انجمن سوت و کوره؟
دو تا سوال پرسیدم صفحه قبل هیچ نامردی جواب نمیده

دوشنبه 18 مرداد1395 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
نقل قول:
دمت گرم دیگه داداش :( . الان اینی که گفتی یعنی چی؟ بیرون برای تست رفتی :( :-o داداش من تو این انجمن از مهندس حمید عزیز مونتاز کردنو یاد گرفتم خدا شاهده فقط 3 تا سیستم ساختم برا خودم . و هفته ای 2 بار حداقل بیرونم و دارم با دستگاه کار میکنم. بله منم در شرایطی با حساسیت 20 کار کردم ولی همیشه اینطور نیست . شرایط زمین در مکانهای مختلف فرق داره من در مناطق خشک حساسیتو زیر 17 نمیزارم ولی در مناطق رطوبتی گاهی حتی زیر 13 هم مجبورم . شما به عرض بنده توجه نکردید. گفتم چسبو برای روی قطعات استفاده کردم نه زیر مدار. زیر مدار هیچ چیزی نمالوندم @};-

خواهش میکنم امیدوارم که حاصل این همه دوندگی زرد قناری باشه :) خب منم دقیقا منظورم این بود که چسب خوب نیست اتفاقا اگه روی خطوط مسی رو میگرفتین بهتر بود تا روی قطعات.دلیلیش هم گفتم قطعات تلرانس دارن وگرم میشن بعد یک مدت کیفیت لازم رو از دست میدن حتی مشکل تعویض قطعه هم پیدا میکین از نظر من خطوط در اولویت هستن قطعات رو اگه چسبیده به مدار مونتاژ کرده باشین کفایت میکنه. حالا باز نظر خودت چی باشه الان که چسب زدی تغیر داشته .من از زیر مدار هم یک فویل الومنیوم رد کردم البته عایق کاری شده وبعد به شاسی زدم زیاد بزرگ نیست که بگم سیستم سنس کنه اگه بیارم روی لوپ سنس میشه اما فاصلش زیاده شما هم میتونی داخل جعبه رو شیلد کنی البته اگه سیستم روی دسته سوار میشه کار خوبی نیست من با خودم حمل میکنم واز لوپ دوره

ممنون بهرام جان از راهنمایهات سپاسگذارم @};- @};-

دوشنبه 18 مرداد1395 - 11:00pm

باسلام.
مهندس مقاومتهای 390 اهم مدارم خیلی داغ میشن دلیلش چی میتونه باشه .البته ولتاژ ها همه درستن .ممنون میشم راهنمایی کنید

سه شنبه 18 مرداد1395 - 1:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلامی دوباره
دوستان نظرتون راجبه کویل 45 سانت با 20 دور سیم 0.7 و 17 شیار چیه؟
نظرتون خیلی برام مهمه[/quote]
با سلام
دوست عزیز دوستان رو نامرد خطاب نکن
برای لوپ 45 سانت از 19 دور سیم 0.6 استفاده کن تعداد شیارها را طوری در نظر بگیر که نه خلیی
فشرده بشن نه خیلی از هم فاصله داشته باشن ظاهر شکیل تری داشته باشن
با احترام

سه شنبه 19 مرداد1395 - 8:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amirabbas نوشته است:
دوستان توجه کردید وقتی حمید نیست انجمن سوت و کوره؟
دو تا سوال پرسیدم صفحه قبل هیچ نامردی جواب نمیده

دوست عزیز مشکل شما و امثال شما اینه که همه چیزو آماده میخوایین حتی به خودتون زحمت نمیدین صفحات تایپیک رو مطالعه کنید
و اگه کسی جوابتون رو نده میاین توهین میکنید به دوستان
شما یه سرچ کوچیک درباره سوال هاتون بکنید مطمئنا توی این 1948 صفحه به جواب سوالتون میرسین
حالا این درست که مهندس حمید با صبوری به سوالهای تکراری پاسخ میدن ولی این دلیل نمیشه دوستان از این موضوع سوءاستفاده کنند
و دنبال سریع به جواب رسیدن باشند

سه شنبه 19 مرداد1395 - 8:57am
مدیر سایت
مدیر سایت

mamali2310 نوشته است:
باسلام.
مهندس مقاومتهای 390 اهم مدارم خیلی داغ میشن دلیلش چی میتونه باشه .البته ولتاژ ها همه درستن .ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام
دلیلش خرابی ماسفت یا اتصالی داخل لوپ باید باشه ، یا اگر لوپ سنس داره ممکنه پهنای پالس رو بالاتر از 250 یا 300 گذاشته باشید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 19 مرداد1395 - 10:10am

با سلام خدمت مهندس حمید توانمند و دیگر مهندسان عزیز این انجمن
من یک مدار فلز جو جدیدن ساختم مشکلی که دارم اینه که رو صفحه چیزی نشون نمیده فقط مربع خالی در سطر اول
موقع بالا امدن من جایی که مربع ها کنترانست بهتری دارن ok میکنم و بعد وقتی لوپو بهش وصل میکنم سنس دارم البته ضعیف
تو پروگرام مشکلی ندارم چون قبلا یکی واسه پروژه دانشجویی واسه ربات مین یاب درست کرده بودم محشر بود بخدا
حالا
ولتاژه هام درسته
میکرو تعویض کردم و مجدد پروگرام درست نشد
حتی از روی حدسو گمان چون قبلا این دستگاه رو ساخته بودم میرم تو منو و کنتراست و بک لایت و کم وزیاد میکنم فقط همون مربع ها رو نشون میده
فقط موندم از خود ال سی دی باشه گفتم قبل از اینکه برم ال سی دی بخرم شاید یک بزرگواری بتونه کمک کنه
ممنون از همگی
موفق باشید

سه شنبه 19 مرداد1395 - 10:40am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام ، لوپ 60 تخت رو درست کردم با سیم لاکی 0.7

18 دور : اهم 2.6 ، اندوکتانس : 670
17 دور : اهم 2.4 ، اندوکتانس : 630

قطر داخلی 56.5
دیلی اتومات 27

اعداد سگانه : 270 540 710

اینکه اهم لوپ هام زیاد میشه یکم نگرانم میکنه ، چون دیگر دوستان خدارو شکر درست در میاد

آخرین بار توسط IIII در سه شنبه 19 مرداد1395 - 1:13pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 19 مرداد1395 - 12:28pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

IIII نوشته است:
سلام ، لوپ 60 تخت رو درست کردم با سیم لاکی 0.7

18 دور : اهم 2.6 ، اندوکتانس : 670
17 دور : اهم 2.4 ، اندوکتانس : 630

قطر داخلی 56.5

اینکه اهم لوپ هام زیاد میشه یکم نگرانم میکنه ، چون دیگر دوستان خدارو شکر درست در میاد

سلام
احتمالا یا سیمت مرغوب نیست یا مولتیمترت مشکل داره. چند متر سیم مصرف شد؟ من حدود 33 متر (متراژ دقیقش رو یادم نیست) سیم لاکی 0.65 مقاومتش رو اندازه گرفتم بیشتر از 2 اهم نشده بود. دیگه 0.7 که باید مقاومتش کمتر باشه.
مارک سیم رو یادم نیست ولی ایرانی بود. بازم اگه خواستی هر وقت مسیرم بخوره میپرسم بهت میگم.

سه شنبه 19 مرداد1395 - 1:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1945 , 1946 , 1947 , 1948 , 1949 , 1950 , 1951 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 553 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure