نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: دمت گرم دیگه داداش . الان اینی که گفتی یعنی چی؟ بیرون برای تست رفتی داداش من تو این انجمن از مهندس حمید عزیز مونتاز کردنو یاد گرفتم خدا شاهده فقط 3 تا سیستم ساختم برا خودم . و هفته ای 2 بار حداقل بیرونم و دارم با دستگاه کار میکنم. بله منم در شرایطی با حساسیت 20 کار کردم ولی همیشه اینطور نیست . شرایط زمین در مکانهای مختلف فرق داره من در مناطق خشک حساسیتو زیر 17 نمیزارم ولی در مناطق رطوبتی گاهی حتی زیر 13 هم مجبورم . شما به عرض بنده توجه نکردید. گفتم چسبو برای روی قطعات استفاده کردم نه زیر مدار. زیر مدار هیچ چیزی نمالوندم خواهش میکنم امیدوارم که حاصل این همه دوندگی زرد قناری باشه خب منم دقیقا منظورم این بود که چسب خوب نیست اتفاقا اگه روی خطوط مسی رو میگرفتین بهتر بود تا روی قطعات.دلیلیش هم گفتم قطعات تلرانس دارن وگرم میشن بعد یک مدت کیفیت لازم رو از دست میدن حتی مشکل تعویض قطعه هم پیدا میکین از نظر من خطوط در اولویت هستن قطعات رو اگه چسبیده به مدار مونتاژ کرده باشین کفایت میکنه. حالا باز نظر خودت چی باشه الان که چسب زدی تغیر داشته .من از زیر مدار هم یک فویل الومنیوم رد کردم البته عایق کاری شده وبعد به شاسی زدم زیاد بزرگ نیست که بگم سیستم سنس کنه اگه بیارم روی لوپ سنس میشه اما فاصلش زیاده شما هم میتونی داخل جعبه رو شیلد کنی البته اگه سیستم روی دسته سوار میشه کار خوبی نیست من با خودم حمل میکنم واز لوپ دوره
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 17 مرداد1395 - 11:20am |
|
|
amirabbas
|
دوستان توجه کردید وقتی حمید نیست انجمن سوت و کوره؟ دو تا سوال پرسیدم صفحه قبل هیچ نامردی جواب نمیده
|
دوشنبه 18 مرداد1395 - 10:21pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: نقل قول: دمت گرم دیگه داداش . الان اینی که گفتی یعنی چی؟ بیرون برای تست رفتی داداش من تو این انجمن از مهندس حمید عزیز مونتاز کردنو یاد گرفتم خدا شاهده فقط 3 تا سیستم ساختم برا خودم . و هفته ای 2 بار حداقل بیرونم و دارم با دستگاه کار میکنم. بله منم در شرایطی با حساسیت 20 کار کردم ولی همیشه اینطور نیست . شرایط زمین در مکانهای مختلف فرق داره من در مناطق خشک حساسیتو زیر 17 نمیزارم ولی در مناطق رطوبتی گاهی حتی زیر 13 هم مجبورم . شما به عرض بنده توجه نکردید. گفتم چسبو برای روی قطعات استفاده کردم نه زیر مدار. زیر مدار هیچ چیزی نمالوندم خواهش میکنم امیدوارم که حاصل این همه دوندگی زرد قناری باشه خب منم دقیقا منظورم این بود که چسب خوب نیست اتفاقا اگه روی خطوط مسی رو میگرفتین بهتر بود تا روی قطعات.دلیلیش هم گفتم قطعات تلرانس دارن وگرم میشن بعد یک مدت کیفیت لازم رو از دست میدن حتی مشکل تعویض قطعه هم پیدا میکین از نظر من خطوط در اولویت هستن قطعات رو اگه چسبیده به مدار مونتاژ کرده باشین کفایت میکنه. حالا باز نظر خودت چی باشه الان که چسب زدی تغیر داشته .من از زیر مدار هم یک فویل الومنیوم رد کردم البته عایق کاری شده وبعد به شاسی زدم زیاد بزرگ نیست که بگم سیستم سنس کنه اگه بیارم روی لوپ سنس میشه اما فاصلش زیاده شما هم میتونی داخل جعبه رو شیلد کنی البته اگه سیستم روی دسته سوار میشه کار خوبی نیست من با خودم حمل میکنم واز لوپ دوره ممنون بهرام جان از راهنمایهات سپاسگذارم
|
دوشنبه 18 مرداد1395 - 11:00pm |
|
|
mamali2310
|
باسلام. مهندس مقاومتهای 390 اهم مدارم خیلی داغ میشن دلیلش چی میتونه باشه .البته ولتاژ ها همه درستن .ممنون میشم راهنمایی کنید
|
سه شنبه 18 مرداد1395 - 1:03am |
|
|
ahamraj
کاربر فعال
|
با سلامی دوباره دوستان نظرتون راجبه کویل 45 سانت با 20 دور سیم 0.7 و 17 شیار چیه؟ نظرتون خیلی برام مهمه[/quote] با سلام دوست عزیز دوستان رو نامرد خطاب نکن برای لوپ 45 سانت از 19 دور سیم 0.6 استفاده کن تعداد شیارها را طوری در نظر بگیر که نه خلیی فشرده بشن نه خیلی از هم فاصله داشته باشن ظاهر شکیل تری داشته باشن با احترام
|
سه شنبه 19 مرداد1395 - 8:37am |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
amirabbas نوشته است: دوستان توجه کردید وقتی حمید نیست انجمن سوت و کوره؟ دو تا سوال پرسیدم صفحه قبل هیچ نامردی جواب نمیده دوست عزیز مشکل شما و امثال شما اینه که همه چیزو آماده میخوایین حتی به خودتون زحمت نمیدین صفحات تایپیک رو مطالعه کنید و اگه کسی جوابتون رو نده میاین توهین میکنید به دوستان شما یه سرچ کوچیک درباره سوال هاتون بکنید مطمئنا توی این 1948 صفحه به جواب سوالتون میرسین حالا این درست که مهندس حمید با صبوری به سوالهای تکراری پاسخ میدن ولی این دلیل نمیشه دوستان از این موضوع سوءاستفاده کنند و دنبال سریع به جواب رسیدن باشند
|
سه شنبه 19 مرداد1395 - 8:57am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mamali2310 نوشته است: باسلام. مهندس مقاومتهای 390 اهم مدارم خیلی داغ میشن دلیلش چی میتونه باشه .البته ولتاژ ها همه درستن .ممنون میشم راهنمایی کنید با سلام دلیلش خرابی ماسفت یا اتصالی داخل لوپ باید باشه ، یا اگر لوپ سنس داره ممکنه پهنای پالس رو بالاتر از 250 یا 300 گذاشته باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 19 مرداد1395 - 10:10am |
|
|
omid66
|
با سلام خدمت مهندس حمید توانمند و دیگر مهندسان عزیز این انجمن من یک مدار فلز جو جدیدن ساختم مشکلی که دارم اینه که رو صفحه چیزی نشون نمیده فقط مربع خالی در سطر اول موقع بالا امدن من جایی که مربع ها کنترانست بهتری دارن ok میکنم و بعد وقتی لوپو بهش وصل میکنم سنس دارم البته ضعیف تو پروگرام مشکلی ندارم چون قبلا یکی واسه پروژه دانشجویی واسه ربات مین یاب درست کرده بودم محشر بود بخدا حالا ولتاژه هام درسته میکرو تعویض کردم و مجدد پروگرام درست نشد حتی از روی حدسو گمان چون قبلا این دستگاه رو ساخته بودم میرم تو منو و کنتراست و بک لایت و کم وزیاد میکنم فقط همون مربع ها رو نشون میده فقط موندم از خود ال سی دی باشه گفتم قبل از اینکه برم ال سی دی بخرم شاید یک بزرگواری بتونه کمک کنه ممنون از همگی موفق باشید
|
سه شنبه 19 مرداد1395 - 10:40am |
|
|
IIII
کاربر فعال
|
سلام ، لوپ 60 تخت رو درست کردم با سیم لاکی 0.7
18 دور : اهم 2.6 ، اندوکتانس : 670 17 دور : اهم 2.4 ، اندوکتانس : 630
قطر داخلی 56.5 دیلی اتومات 27
اعداد سگانه : 270 540 710
اینکه اهم لوپ هام زیاد میشه یکم نگرانم میکنه ، چون دیگر دوستان خدارو شکر درست در میاد
آخرین بار توسط IIII در سه شنبه 19 مرداد1395 - 1:13pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 19 مرداد1395 - 12:28pm |
|
|
hesam
کاربر فعال
|
IIII نوشته است: سلام ، لوپ 60 تخت رو درست کردم با سیم لاکی 0.7
18 دور : اهم 2.6 ، اندوکتانس : 670 17 دور : اهم 2.4 ، اندوکتانس : 630
قطر داخلی 56.5
اینکه اهم لوپ هام زیاد میشه یکم نگرانم میکنه ، چون دیگر دوستان خدارو شکر درست در میاد سلام احتمالا یا سیمت مرغوب نیست یا مولتیمترت مشکل داره. چند متر سیم مصرف شد؟ من حدود 33 متر (متراژ دقیقش رو یادم نیست) سیم لاکی 0.65 مقاومتش رو اندازه گرفتم بیشتر از 2 اهم نشده بود. دیگه 0.7 که باید مقاومتش کمتر باشه. مارک سیم رو یادم نیست ولی ایرانی بود. بازم اگه خواستی هر وقت مسیرم بخوره میپرسم بهت میگم.
|
سه شنبه 19 مرداد1395 - 1:09pm |
|
|
|