انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 11:54am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 240 , 241 , 242 , 243 , 244 , 245 , 246 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام با چوب بالسا جهت ساخت هواپیما زیاد کار کردم ولی خیلی گرونه من به صورت ورقه ای یخریدم نمی دونم به صورت 60*60دارند یا نه ولی راحت سمباده میخوره و خیلی سبکه الان چند تکته ازش رو دارم :)

دوستان ممنون از لطف شما بلاخره لپ تاپ خریدم فول اچ دی
مدل ایسر Aspire V5-651G
cpu-intel core i5-4200u 1.6ghz with turbo boost up to 2.6ghz
VGA-AMD Radeon R7 M265 with 2GB
HDD-1000GB
MEMORE-6GB DDR3
LCD-LED 15.6 FHD
قیمت هم دومیلیون و صد هزار تومان در ضمن از راهنمایی مهندس حمید هم تشکر میکنم :ymhug: :x
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=22c2511b97ccfdb32053c8c82bf4e83d

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 11 بهمن1393 - 2:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
babaee197 نوشته است:
سلام ببخشید دوستان سوالمو اینجا مطرح میکنم
میشه از کابل فلت چند رشته ای برای کویل(کویل تخت) و لوپ استفاده کرد..؟
http://www.roboeq.ir/products/category/149/

به هیچ وجه روش مناسبی نیست ، چرا کار خودتون رو سخت میکنید ! مثل بقیه دوستان از سیم برق 1 میل که مس نرم و با کیفیت داشته باشه استفاده کنید یا سیم لاکی 1 میل ، که نتیجه خیلی خوبی هم میده و یا سیم نقره اندود یا قلع اندود هم مقداری بهتر جواب میده

گفتم شاید بخاطر ترتیبشون تاثیر خوبی داشته باشه و کارو راحت کنه.لوپ 1*1 با سیم شش زوج درست کردم دو تا دوتا باهم موازی و سر زوج سیمها رو سری کردم.با تنظیمات پالس 160 و سنس 17 و بقیه هم پیشفرض سینی 40 سانتی رو تو 1.5 زد که حداقل 30 سانت از نتایج دوستان کمتره.ولی با لوپ 60 انکبوتی تو 1.63 تقریبا زد..
شاید لوپی که با کابل فلت ساخته بشه بردش بیشتر باشه ...

شنبه 11 بهمن1393 - 2:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

به به مبارگ باشه اسدف عزیز
یک سوال دیگر از دوستان عزیز داشتم
دیشب هوا یه خورده سرد بود البته بالا ی صفر بود دستگاه رو که در محیط روستا تست می کردم نوشته های روی ال سی دی به کندی ظاهر می شدند حالا به نظر شما که تجربه دارید فقط مشکل از ال سی دی هست که در دمای کم خوب کار نمی کنه یا مشکل می تونه از بقیه ی قطعات باشه که به سرما حساس هستند در ضمن ایا با دمای 2 یا 3 درجه بالای صفر میتونیم بدون مشکل کار کنیم؟

شنبه 11 بهمن1393 - 3:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zilan نوشته است:
دیشب هوا یه خورده سرد بود البته بالا ی صفر بود دستگاه رو که در محیط روستا تست می کردم نوشته های روی ال سی دی به کندی ظاهر می شدند حالا به نظر شما که تجربه دارید فقط مشکل از ال سی دی هست که در دمای کم خوب کار نمی کنه یا مشکل می تونه از بقیه ی قطعات باشه که به سرما حساس هستند در ضمن ایا با دمای 2 یا 3 درجه بالای صفر میتونیم بدون مشکل کار کنیم؟

انشالله همه شما به نتیجه برسید انچه را که دلتون میخواد داشته باشید ^:)^
دوست سعی کن زیر فیبر که قطعات لحیم شده رو با چسب حرارتی پر کنید و روی قطعات هم به جز میکرو پر چسب کنید و دستگاه رو تو کیف چرمی بذارید
فعلا مجبور شدم از ویندز ایکس پی کوچ کنم به ویندوز 8.1 [-( چون لپ تاب با ایکس پی ساگاری نداره تایپ هم مکل شده

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 11 بهمن1393 - 3:15pm
مدیر کل
مدیر کل

zilan نوشته است:

ال سی دی کلا در سرما مشکل داره چون سیستم کریستال مایع در دمای پایین بخوبی کار نمیکنه و لذا نوشته ها به کندی ظاهر میشن! این مساله ارتباطی به سایر قطعات نداره و تقریبا همه قطعات باید در دمای بالای صفر بخوبی کار کنن.
فکر میکنم 3 نوع ال سی دی در بازار داریم. یک نوع که سبز هست و متداول تره. یک نوع آبی و یک نوع نارنجی هم داریم. از نظر دید در روز بنظر من ال سی دی سبز مناسب تره. ال سی دی آبی هم میدونم در سرما مشکل داره. قاعدتا از این نظر نباید فرق زیادی با نوع سبز داشته باشه. فقط نوع نارنجی رو نمیدونم در سرما چطور جواب میده. احتمال داره بهتر باشه. بهرحال کیفیت و مارک ال سی دی از همه چیز مهم تر هست که متاسفانه سراغ جنس با کیفیت رو در بازار ما نمیشه گرفت!

شنبه 11 بهمن1393 - 3:45pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان عزیز خوشحالم به عرضتون برسونم یکی دیگر از انواع لوپهای با کیفیت و مناسب برای سایز های بزرگ تقریبا مهندسی معکوس شد! :D ابتدا توجهتون رو به لینک زیر جلب میکنم:
http://www.carboncoils.com
همونطور که ملاحظه میکنین این لوپها که به کویل کربنی معروف هستن در سایز های بزرگ حتی بیش از 1 متری هم ساخته شدن و بعنوان لوپ بزرگ مونو برای فلزیاب های مینلب قابل استفاده هستن. همونطور که در توضیحات مشاهده میشه بطور مشخص از سیم لیتز استفاده شده! پس اینجا هم یکی از شرایط نتیجه مطلوب استفاده از سیم لیتز هست. نکته مهم دیگه جنس لوله ای هست که سیم ها داخلش قرار میگیرن و ظاهرا فیبر کربن بهترین جواب رو میده!
در خصوص لوله فیبر کربن باید عرض کنم طبق جستجویی که بنده کردم ؛ فیبر کربن علاوه بر سبکی که برای لوپهای بزرگ بسیار مهم هست ؛ دارای حالت شیلد نسبت به اثرات زمینی و EMI زمین در حد عالی هست! با این حساب در صورت استفاده از لوله فیبر کربن دیگه نیازی به گرافیت هم نیست!
لوله فیبر کربن ظاهرا در بازار پیدا میشه و بنظر من هم برای لوپ گرد و هم مربعی میتونه استفاده بشه. در این صورت قطر داخلیش باید 1 سانت باشه تا سیمها براحتی داخلش جا بگیرن. از نظر نحوه پیچیدن هم مشخصا در سایز های بزرگ از روش پیچیدن معمولی با سیم لیتز استفاده شده که بنظر خیلی واضح میاد. امیدوارم دوستان بتونن چنین لوپی رو بسازن. چون بنظر من میتونه به جوابدهی فوق العاده ای منجر بشه.

شنبه 11 بهمن1393 - 4:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستت طلا مهندس حمید بزرگوار @};- @};- @};- :x :x
فکر کنم اینم فروشگاهشه
http://www.shirazrc.ir/extrapage/51

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 11 بهمن1393 - 4:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

خیلی ممنون جناب حمید و اسدف @};- پس اگه مشکل فقط کند شدن ال سی دی باشه مهم نیست

شنبه 11 بهمن1393 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حمید
من زنگ زدم به همین فروشگاه که گفتن لوله کربنی به صورت شاخه یک متری هست که چینیه و متری 60 هزار با قطر داخلی 10 میل و قطر خارجی 12 میل
که لوله های 6 میل و12 میل فعلا موجود داشتن
ورقه کربنی هم گفتن هست که موجود نداشتن ولی گفتن که حدود یک در یکش به ضخامت یک میل 50 هزار درمیاد
فکر میکنم برا شیلد لوپ خوب باشه نه مهندس؟
تشکر @};- @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 11 بهمن1393 - 4:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام آقا حمید
من با آقای ( فرمان آرا) که ادرس و تلفنشو رابین هود عزیز تو صفحه 184 واسه خرید سیم لیتز گذاشته بود تماس گرفتم
میگه قطر هرکدوم از سیمها وتعدادشون رو بهم بگو تا به هر قطری که خواستی برات بسازم . به نظرتون سیم مورد نیاز ما باید شامل چند رشته و قطر هرکدومش چند باشه؟
تشکر @};-

بنده آنیم که در بند آنیم

شنبه 11 بهمن1393 - 5:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 240 , 241 , 242 , 243 , 244 , 245 , 246 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: EP63 , Google و 190 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure