دوستان عزیز خوشحالم به عرضتون برسونم یکی دیگر از انواع لوپهای با کیفیت و مناسب برای سایز های بزرگ تقریبا مهندسی معکوس شد!

ابتدا توجهتون رو به لینک زیر جلب میکنم:
http://www.carboncoils.comهمونطور که ملاحظه میکنین این لوپها که به کویل کربنی معروف هستن در سایز های بزرگ حتی بیش از 1 متری هم ساخته شدن و بعنوان لوپ بزرگ مونو برای فلزیاب های مینلب قابل استفاده هستن. همونطور که در توضیحات مشاهده میشه بطور مشخص از سیم لیتز استفاده شده! پس اینجا هم یکی از شرایط نتیجه مطلوب استفاده از سیم لیتز هست. نکته مهم دیگه جنس لوله ای هست که سیم ها داخلش قرار میگیرن و ظاهرا فیبر کربن بهترین جواب رو میده!
در خصوص لوله فیبر کربن باید عرض کنم طبق جستجویی که بنده کردم ؛ فیبر کربن علاوه بر سبکی که برای لوپهای بزرگ بسیار مهم هست ؛ دارای حالت شیلد نسبت به اثرات زمینی و EMI زمین در حد عالی هست! با این حساب در صورت استفاده از لوله فیبر کربن دیگه نیازی به گرافیت هم نیست!
لوله فیبر کربن ظاهرا در بازار پیدا میشه و بنظر من هم برای لوپ گرد و هم مربعی میتونه استفاده بشه. در این صورت قطر داخلیش باید 1 سانت باشه تا سیمها براحتی داخلش جا بگیرن. از نظر نحوه پیچیدن هم مشخصا در سایز های بزرگ از روش پیچیدن معمولی با سیم لیتز استفاده شده که بنظر خیلی واضح میاد. امیدوارم دوستان بتونن چنین لوپی رو بسازن. چون بنظر من میتونه به جوابدهی فوق العاده ای منجر بشه.