انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:08am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خب بنده مدار رو با فیبر جدید خودم و تغییرات جزئی ساختم و تمام قسمتها عالی کار میکنه به جز مبدل 3201 که ظاهرا هم به سامان عزیز و هم به بنده یک شماره اشتباهی 3201 دادن که در واقع یک ایسی دیگست و عمل نمیکنه! =(( :D فکر میکنم باید از ADS7816 استفاده کرد. در مورد اون 2 دیود هم من UF5408 گرفتم که بهتر و قویتره و قسمت پالس بسیار عالی هست. قسمت صوتی هم ایراداتی داره باید اصلاح بشه. یک لوپ 20 سانتی با روش ستاره ای هم ساختم که بسیار جالب شده. ایشالا ایسی 7816 رو جاگذاری کنم مشخص میشه عملکرد مدار تا چه حدی هست.

سامان جان ، خیلی عالی شده ، افرین :ymapplause: :ymapplause: حمیدجان ، تشکر از تمام زحمتی که واسه دوستانت میکشی ، خدا حفظت کنه ، :YMPRAY:

دوشنبه 6 آبان1392 - 3:18pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
حمید جان ممکنه لطفا نتایج تستها رو هم بفرمائید.
راستی با فیبر تک رو ساختین درسته؟
ما بیصبرانه منتظریم.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 6 آبان1392 - 3:25pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان عرض کردم یک آیسی رو اشتباهی به من دادن یا لااقل سازگار نیست! همین مشکل رو سامان عزیز هم داشتن که با جاگذاری آیسی مشابه که 7816 بوده حل شد. بنده هم دارم میرم این ایسی رو تهیه کنم. طبیعتا سنس که نمیکنه بدون یک قطعه! ولی سایر قسمتها از نظر شکل امواج روی اسیلوسکوپ درست و خوب هستن.
فیبر رو یک رو زدم تقریبا 11 در 9 سانت هست با چند تغییر جزئی و البته کلیدها هم روی خود فیبر اصلی قرار دارن. ایشالا بعد از جوابگیری اولیه باید روی تغییرات بیشتر مدار کار کنم. مدتی زمان میبره. در نهایت همه مطالب رو بصورت یک فایل قرار میدم تا دیگه دردسری شبیه توباکس نداشته باشیم! :D

دوشنبه 6 آبان1392 - 3:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دمت گرم استاد
ما رو خوشحال کردی

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 6 آبان1392 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بینا جان عرض کردم یک آیسی رو اشتباهی به من دادن یا لااقل سازگار نیست! همین مشکل رو سامان عزیز هم داشتن که با جاگذاری آیسی مشابه که 7816 بوده حل شد. بنده هم دارم میرم این ایسی رو تهیه کنم. طبیعتا سنس که نمیکنه بدون یک قطعه! ولی سایر قسمتها از نظر شکل امواج روی اسیلوسکوپ درست و خوب هستن.
فیبر رو یک رو زدم تقریبا 11 در 9 سانت هست با چند تغییر جزئی و البته کلیدها هم روی خود فیبر اصلی قرار دارن. ایشالا بعد از جوابگیری اولیه باید روی تغییرات بیشتر مدار کار کنم. مدتی زمان میبره. در نهایت همه مطالب رو بصورت یک فایل قرار میدم تا دیگه دردسری شبیه توباکس نداشته باشیم! :D

ایول مهندس حمید . :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

دوشنبه 6 آبان1392 - 5:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خب بنده مدار رو با فیبر جدید خودم و تغییرات جزئی ساختم و تمام قسمتها عالی کار میکنه به جز مبدل 3201 که ظاهرا هم به سامان عزیز و هم به بنده یک شماره اشتباهی 3201 دادن که در واقع یک ایسی دیگست و عمل نمیکنه! =(( :D فکر میکنم باید از ADS7816 استفاده کرد. در مورد اون 2 دیود هم من UF5408 گرفتم که بهتر و قویتره و قسمت پالس بسیار عالی هست. قسمت صوتی هم ایراداتی داره باید اصلاح بشه. یک لوپ 20 سانتی با روش ستاره ای هم ساختم که بسیار جالب شده. ایشالا ایسی 7816 رو جاگذاری کنم مشخص میشه عملکرد مدار تا چه حدی هست.

مهندس رو فیبری که بنده زدم هم میشه تغییرات شما رو پیاده کرد :-\

دوشنبه 6 آبان1392 - 5:24pm
مدیر کل
مدیر کل

خب دوستان مدار چنس بنده هم به یاری استفاده از 7816 با صحت کامل راه افتاد! کلا فلزیاب جالبی هست! :D نتایج بررسی های بنده در طی تست اولیه به این صورت بوده:
لوپ ستاره ای شکل با قطر 20 سانت و ظرفیت 395 میکرو هانری و 1.5 اهم مقاومت.
سنس: سکه از 20 سانتیمتر! فیبر مسی 15 در 15 از 50 سانت ( امتیاز متوسط) هنوز خیلی جای کار داره برای افزایش برد. بخصوص که مصرف مدار هم زیر 100 میلی آمپر هست و هیچ قطعه ای هم گرم نمیکنه! :D
حذف آهن: قابل قبول. بسیار قابلیت جالبی هست چون میشه کاری کرد دستگاه تقریبا به آهن بوق نزنه!
تفکیک سایر فلزات: نه چندان مشخص. نیاز به تجربه زیادی داره تا بشه فلزات غیر آهنی رو تا حدودی از هم تشخیص داد. در مجموع زیاد روش حساب نمیکنیم.
حساسیت به طلا: بسیار خوب.
عدم حساسیت به سرامیک ؛ آجر و چینی: عالی!
توانایی نفوذ و سنس از پشت اجسام یاد شده با ضخامت تقریبی 20 سانت: عالی! تقریبا افت بردی احساس نکردم.
ثبات و پایداری: بسیار خوب. ولی جای کار داره.

خب با توجه به نکات یاد شده میشه گفت تنها ایراد مشخصش فعلا قدرت پایین هست که باید روش کار کنم. البته لوپ من بسیار کوچک هست و عمدا برای تست اولیه داخل منزل اینجور در نظر گرفتم تا فلزات اطراف زیاد مزاحمت ایجاد نکنه. وگرنه طبیعیه که با بزرگتر ساختن لوپ برد خیلی بیشتر میشه.

خدمت سامان عزیز هم عرض کنم تغییرات جزئی که من انجام دادم تعدادشون کم نیست! ولی تا حدودی میشه روی فیبر شما هم اعمال کرد. البته فیبری که بنده زدم بنظر خودم کارایی خیلی بهتری داره بخصوص که پاور پلین خوبی هم برای زمین مدار داره.

دوشنبه 6 آبان1392 - 9:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خب دوستان مدار چنس بنده هم به یاری استفاده از 7816 با صحت کامل راه افتاد! کلا فلزیاب جالبی هست! :D نتایج بررسی های بنده در طی تست اولیه به این صورت بوده:
سنس: سکه از 20 سانتیمتر! فیبر مسی 15 در 15 از 50 سانت ( امتیاز متوسط) هنوز خیلی جای کار داره برای افزایش برد. بخصوص که مصرف مدار هم زیر 100 میلی آمپر هست و هیچ قطعه ای هم گرم نمیکنه! :D
حذف آهن: قابل قبول. بسیار قابلیت جالبی هست چون میشه کاری کرد دستگاه تقریبا به آهن بوق نزنه!
تفکیک سایر فلزات: نه چندان مشخص. نیاز به تجربه زیادی داره تا بشه فلزات غیر آهنی رو تا حدودی از هم تشخیص داد. در مجموع زیاد روش حساب نمیکنیم.
توانایی نفوذ و سنس از پشت اجسام یاد شده با ضخامت تقریبی 20 سانت: عالی! تقریبا افت بردی احساس نکردم.

خب با توجه به نکات یاد شده میشه گفت تنها ایراد مشخصش فعلا قدرت پایین هست که باید روش کار کنم. البته لوپ من بسیار کوچک هست و عمدا برای تست اولیه داخل منزل اینجور در نظر گرفتم تا فلزات اطراف زیاد مزاحمت ایجاد نکنه. وگرنه طبیعیه که با بزرگتر ساختن لوپ برد خیلی بیشتر میشه.

خدمت سامان عزیز هم عرض کنم تغییرات جزئی که من انجام دادم تعدادشون کم نیست! ولی تا حدودی میشه روی فیبر شما هم اعمال کرد. البته فیبری که بنده زدم بنظر خودم کارایی خیلی بهتری داره بخصوص که پاور پلین خوبی هم برای زمین مدار داره.

جناب مهندس حمید عزیز خسته نباشی :x

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 6 آبان1392 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:

دست مریزاد
:x

دوشنبه 6 آبان1392 - 10:28pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:

حمید جان خسته نباشید، منتظر شاهکار بعدی جنابعالی هستیم همچنان :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

دوشنبه 6 آبان1392 - 10:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 270 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure