خب دوستان مدار چنس بنده هم به یاری استفاده از 7816 با صحت کامل راه افتاد! کلا فلزیاب جالبی هست!
نتایج بررسی های بنده در طی تست اولیه به این صورت بوده:
لوپ ستاره ای شکل با قطر 20 سانت و ظرفیت 395 میکرو هانری و 1.5 اهم مقاومت.
سنس: سکه از 20 سانتیمتر! فیبر مسی 15 در 15 از 50 سانت ( امتیاز متوسط) هنوز خیلی جای کار داره برای افزایش برد. بخصوص که مصرف مدار هم زیر 100 میلی آمپر هست و هیچ قطعه ای هم گرم نمیکنه!
حذف آهن: قابل قبول. بسیار قابلیت جالبی هست چون میشه کاری کرد دستگاه تقریبا به آهن بوق نزنه!
تفکیک سایر فلزات: نه چندان مشخص. نیاز به تجربه زیادی داره تا بشه فلزات غیر آهنی رو تا حدودی از هم تشخیص داد. در مجموع زیاد روش حساب نمیکنیم.
حساسیت به طلا: بسیار خوب.
عدم حساسیت به سرامیک ؛ آجر و چینی: عالی!
توانایی نفوذ و سنس از پشت اجسام یاد شده با ضخامت تقریبی 20 سانت: عالی! تقریبا افت بردی احساس نکردم.
ثبات و پایداری: بسیار خوب. ولی جای کار داره.
خب با توجه به نکات یاد شده میشه گفت تنها ایراد مشخصش فعلا قدرت پایین هست که باید روش کار کنم. البته لوپ من بسیار کوچک هست و عمدا برای تست اولیه داخل منزل اینجور در نظر گرفتم تا فلزات اطراف زیاد مزاحمت ایجاد نکنه. وگرنه طبیعیه که با بزرگتر ساختن لوپ برد خیلی بیشتر میشه.
خدمت سامان عزیز هم عرض کنم تغییرات جزئی که من انجام دادم تعدادشون کم نیست! ولی تا حدودی میشه روی فیبر شما هم اعمال کرد. البته فیبری که بنده زدم بنظر خودم کارایی خیلی بهتری داره بخصوص که پاور پلین خوبی هم برای زمین مدار داره.