انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 6:19am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 269 , 270 , 271 , 272 , 273 , 274 , 275 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان صبح همه بخیر
من میخوام با کابل شبکه 8 رشته ای بصورت آزمایشی لوپی درست کنم .
رنگ سیمها عبارتند از: آبی - سفید و آبی - نارنجی - سفید و نارنجی - قهوه ای - سفید و قهوه ای- سبز - سفید و سبز
برای اینکه ظرفیت خازنی سیم درست دربیاد ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند ترتیب اتصال سیمها رو اعلام کنن.
ضمنا این سیم یک سیم بدون روکش و فویل آلومینیومی هم داره .
یاحق
@};-

سلام دوستان
کسی نیست ترتیب اتصال این کابل رو بگه.قطعا باید این روش هم بررسی بشه تا نتایج مقایسه بشن.
من کابلشو تهیه کردم فقط مونده نحوه اتصال صحیح که ظرفیت خازنیش درست دربیاد.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 10:39am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
سورنا نوشته است:
درود. آقایون این چنس چقد عمق میزنه?(نهایت عمقی ک ازش گرفتین) حساسیتش ب طلا چطوره? ب ذرات و املاح چی?? ثباتش چطوره?? ممنون میشم پاسخ کامل بدید

آقایون محترم ب آسمان سوگند ما پست گذاشتیم! :| ی چنتا سواله کسایی ک خبره تر هستن کم لطفی نکن خواهشا پاسخ بدید همینجوری رد نشید....

سورنا جان در دست اقدامه :ymhug: میبینی که :D

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 11:03am
مدیر سایت
مدیر سایت

sepid نوشته است:
مهدی جان یه لوپ 30 سانت با سیمی که کارمندان مخابرات برای سیم کشی ADSL داخل مخابرات انجام میدن پیچیدم که عدد شروع گارد 15 هست . ولی اهمش زیاد در میاد 1.8 اهم . با 397 میکرو هانری

دوست عزیز به ابن سیم میگن سیم رانچژه , که سیم مفتولیش نقره ای رنگ و روکش سیاه و سفید داره , فکر کنم ضخامت سیم هم 0.60 باشه سیم خیلی خوبی هست , شما با روکشش استفاده کردی ؟

حمید جان نمیشه برای کویلهای که مقاومت سیم بالا در میاد , تو r13 تغییرات ایجاد کنیم برای همخوانی مدار با کویل ؟ تشکر

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 11:50am
کاربر فعال
کاربر فعال

بله با روکشش استفاده کردم
فقط اهمش زیاد در میاد اگه مشکل اهم با مقاومت 13 حل بشه که عالی میشه

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 12:46pm
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان صبح همه بخیر
من میخوام با کابل شبکه 8 رشته ای بصورت آزمایشی لوپی درست کنم .
رنگ سیمها عبارتند از: آبی - سفید و آبی - نارنجی - سفید و نارنجی - قهوه ای - سفید و قهوه ای- سبز - سفید و سبز
برای اینکه ظرفیت خازنی سیم درست دربیاد ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند ترتیب اتصال سیمها رو اعلام کنن.
ضمنا این سیم یک سیم بدون روکش و فویل آلومینیومی هم داره .
یاحق
@};-

سلام دوستان
کسی نیست ترتیب اتصال این کابل رو بگه.قطعا باید این روش هم بررسی بشه تا نتایج مقایسه بشن.
من کابلشو تهیه کردم فقط مونده نحوه اتصال صحیح که ظرفیت خازنیش درست دربیاد.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
یاحق
@};-

برادر بینا شما دیگه با این همه تجربه باید روش سری کردن سیمهارو یاد گرفته باشی برادر ، به ترتیبی که عرض میکنم عمل کن : یک سر سیم آبی رو آزاد میزاری ، انتهای سیم آبی در طرف دیگر کابل رو وصل میکنی به سفید نارنجی و انتهای سفید نارنجی رو میزنی به سر نارنجی و باز انتهای نارنجی رو میزنی به سر سفید قهوه ای و انتهای سفید قهوه ای رو میزنی به سر قهوه ای و انتهای قهوه ای رو به سر سفید سبز و انتهای سفید سبز رو میزنی به سر سبز و حالا انتهای سیم سبز و سر اولین سیم آبی میشه دوسر محل اتصال کابل رابط مدار ، حالا سیم لخت رو هم از یکسر کابل باید قطع باشه ولی سر دیگه رو وصل کن به سر سیم سبز که به قسمت منفی یا شیلد مدار میره . به این صورت شیلد لوپ هم عمل میکنه ..موفق باشی :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 2:06pm

حمید نوشته است:
mo.sanaiy عزیز فایل پروتئوس همونطور که بارها عنوان شده به درد کسی که میخواد مدار رو بسازه نمیخوره! بلکه بدرد کسی میخوره که احیانا قصد تولید انبود داشته باشه! :-w :D بهرحال شرمنده ؛ این فایل رو نمیتونم در اختیار کسی بذارم.
شما برای ساخت اصلا نیاز به این کارها ندارین! فایل پی دی اف موجود رو با ابعاد صد در صد پرینت میگیرین و در روش اطو استفاده میکنین و خودتون برد رو میزنین. آموزش در این زمینه هم فکر میکنم توی قسمت الکترونیک هست. این کار بنظر من از مونتاژ و ساخت فلزیاب راحت تره و بنابراین قاعدتا باید بتونین خودتون انجام بدین! اگر نه که باید جایی یا کسی رو پیدا کنین که با همون فایل پی دی اف فیبر رو بزنن و تحویل شما بدن.
در مورد آیسی 7660 و 7662 شاید باورتون نشه الان من 5 مورد از این آیسی رو دارم که هیچکدوم تا حالا داغ نکرده! اما مورد اتصالی در خروجی این ایسی رو 2 مورد تست کردم ؛ یک مورد که 7660 بود کاملا سوخت و 7662 هم افت ولتاژ 2 ولتی پیدا کرد و معیوب شد اما جالبه که هنوز خوب جواب میده! پس دوستان نیاز نیست زیاد روی افت ولتاژ 12- نسبت به 12+ حساس باشن.
پس توجه داشته باشین ایسی 7662 نه داغ میکنه و نه بخودی خود میسوزه! تنها قاتلش همون اتصالی هست! :D که اونم باید حواستون رو جمع کنین اتصالی رخ نده. توجه داشته باشین حتی اگر دو سر لوپ یا باطری یا بلندگو یا هر سیم خارجی که به مدار وصل هست اتصالی بکنه هیچ مشکلی برای هیچ کدوم ایسی ها پیش نمیاد! هر اشکالی باشه داخل مدار مونتاژ شده شماست که میتونه این مسائل رو ایجاد کنه.

سلام حمید جان والا چی بگم من با برد سوراخ دار مدارمو درست کردم و خدا رو شکر بعد از کلی بد بختی تونستم از مدار جواب بگیرم و با کلی ناپایدارری متاسفانه مدتی هست در شهر بنده اسید پیدا نمیشه و بعد کلی صبر محبور شدم با برد سوراخ دار مدارمو بسازم ولی دوتا شرکت در شهرمون هست که برد با کیفیت خیلی خوب با قیمت مناسب pcb میزنن ولی فقط با فایل نرم افزاریش الانم مهندس هر جور که خودتون صلاح میدونید .
منبع ولتاژم یک عدد پاور هست که ولتاژ فیکس 12 ولی آمپر خیلی بالا حدود 12 آمپر میتونه دلیل داغ کردن 7660همین آمپر بالاباشه ؟؟ :)

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 2:39pm
مدیر کل
مدیر کل

sepid نوشته است:
حمید جان برای لوپ 65 سانت میتونم از این نوع سیم استفاده کنم ؟ مقاومت 20 متر تقریبا 0.8 اهم هست .

بله بنظر من سیم خوبی هست. مقاومتش هم مشکلی نداره.

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:00pm
مدیر کل
مدیر کل

mo.sanaiy عزیز وقتی شما اسید رو نمیتونی پیدا کنی دیگه اصلا چطور میخوای یک مدار رو بسازی؟! بارها عرض کردم دوستان یک ضرب نزن سراغ ساخت یک فلزیاب با صدها ریزه کاری! اول مونتاژ الکترونیک رو با ساخت مدارات ساده تر و ارزان تجربه کنن. وگرنه موفقیت خوبی در ساخت فلزیاب نخواهند داشت.
بهرحال شما اگر فقط مشکل فیبر دارین خب یکی از دوستان انجمن هم میتونه فیبر خالی رو براتون بزنه و بفرسته! این کار مشکلی نیست و هزینه خاصی هم نداره.
بارها گفتیم آمپر رو مدار مصرف کننده تعیین میکنه نه منبع تغذیه یا باطری! بله در صورتیکه مدار دارای اتصالی باشه ؛ آمپر بالای منبع تغذیه میتونه سریع تر باعث معیوب شدن بشه. اما این مشکل شما هیچ ارتباطی با آمپر منبع تغذیتون نداره. در ضمن همزمان با ساخت هر فلزیابی شما حتما فکر باطری مناسب براش باشین. هیچ منبع تغذیه ای برای تست نهایی یک فلزیاب مناسب نیست و در حد باطری جواب نمیده.

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:06pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان توجه داشته باشین مساله اهم لوپ با مقاومت 13 جبرانپذیر نیست! مثلا وقتی مقاومت لوپ 1 اهم باشه پیک جریان عبوری از لوپ در لحظه پالس حدود 3 آمپر خواهد بود. این میزان جریان به تناسب مقاومت لوپ میتونه کمتر و بیشتر بشه. پس مقاومت 13 تاثیری در این مورد نداره. مقاومت 13 فقط نقش دمپینگ رو داره و بیشتر از هر چیزی به ظرفیت لوپ و میزان خازن داخلیش وابسته هست. از حدی کمتر باشه میتونه ولتاژ پالس رو پایین بیاره و اندکی تضعیف ایجاد کنه. اما عملا از 470 اهم به بالا قدرت حداکثری بدست میاد و دیگه فرقی نمیکنه.
حالا شما اگر مقاومت لوپ رو مثلا 10 اهم بگیرین جریان عبوری از لوپ بشدت پایین میاد و حتی پیک ولتاژ پالس هم افت میکنه و طبیعیه که برد بطور قابل ملاحظه ای کم میشه. این رو با هیچ چیزی نمیشه جبران کرد مگر اینکه مقاومت لوپ پایین بیاد.
کلا مقاومت 13 رو بنظر من نیاز نیست اصلا دست بزنین. مقدار 680 اهم برای لوپی حول و حوش 400 میکروهانری با روش تخت کاملا مناسبه و کمی کمتر یا بیشتر بودنش هم تاثیر محسوسی در کارکرد مدار نداره.

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 5:17pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

مهندس حمید اگه اونجا بودم یه لیوان معجون و دسر با دیزاینش از شما پذیرایی میکردم منم بودم بابت این همه توضیح انرژیه بدنم تخلیه میشد :ymhug: ما که نیستیم هرزگاهی میایم تو نت و لی خدا بهت صبر بده :D

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 6:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 269 , 270 , 271 , 272 , 273 , 274 , 275 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 512 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure