mo.sanaiy عزیز فایل پروتئوس همونطور که بارها عنوان شده به درد کسی که میخواد مدار رو بسازه نمیخوره! بلکه بدرد کسی میخوره که احیانا قصد تولید انبود داشته باشه!
بهرحال شرمنده ؛ این فایل رو نمیتونم در اختیار کسی بذارم.
شما برای ساخت اصلا نیاز به این کارها ندارین! فایل پی دی اف موجود رو با ابعاد صد در صد پرینت میگیرین و در روش اطو استفاده میکنین و خودتون برد رو میزنین. آموزش در این زمینه هم فکر میکنم توی قسمت الکترونیک هست. این کار بنظر من از مونتاژ و ساخت فلزیاب راحت تره و بنابراین قاعدتا باید بتونین خودتون انجام بدین! اگر نه که باید جایی یا کسی رو پیدا کنین که با همون فایل پی دی اف فیبر رو بزنن و تحویل شما بدن.
در مورد آیسی 7660 و 7662 شاید باورتون نشه الان من 5 مورد از این آیسی رو دارم که هیچکدوم تا حالا داغ نکرده! اما مورد اتصالی در خروجی این ایسی رو 2 مورد تست کردم ؛ یک مورد که 7660 بود کاملا سوخت و 7662 هم افت ولتاژ 2 ولتی پیدا کرد و معیوب شد اما جالبه که هنوز خوب جواب میده! پس دوستان نیاز نیست زیاد روی افت ولتاژ 12- نسبت به 12+ حساس باشن.
پس توجه داشته باشین ایسی 7662 نه داغ میکنه و نه بخودی خود میسوزه! تنها قاتلش همون اتصالی هست!
که اونم باید حواستون رو جمع کنین اتصالی رخ نده. توجه داشته باشین حتی اگر دو سر لوپ یا باطری یا بلندگو یا هر سیم خارجی که به مدار وصل هست اتصالی بکنه هیچ مشکلی برای هیچ کدوم ایسی ها پیش نمیاد! هر اشکالی باشه داخل مدار مونتاژ شده شماست که میتونه این مسائل رو ایجاد کنه.