hamed نوشته است:
ممنون
مهندس ازسیم لاکی استفاده نمیکنن پس باچی لوپومیپیچن؟مطمئنن هرچی هست میشه گیرش آورد
راستی حمیدجان من میخوام بدون اتصال کابل لوپومستقیم به فیش وصل کنم باوارنیش هم محکمش میکنم نظرتون چیه؟
مثلا در مینلب از سیمی استفاده میشه که بنظر میاد روکش مومی داره! در واقع بیشتر مساله سر روکش سیم هست. البته اگر سیمها کلا فاصله خیلی زیادی از هم داشته باشن دیگه فرق نمیکنه روکش چی باشه. اما چون در تمام لوپهایی که خوب و قوی جواب میده باید فاصله سیمها در حد میلیمتری باشه روکش سیم هم مهم هست. شما تشریف ببرین سیم فروشی های حرفه ای سیم روکش تفلون دارن. این رو بارها عرض کردم.
طبق اصول چون مساله ضریب دی الکتریک روکش سیم هست که اهمیت داره ؛ اگر روکش سیم چیزی مثل نخ هم باشه خیلی خوب باید جواب بده! البته من چنین سیمی ندیدم ولی باید وجود داشته باشه.
از طرفی افشان بودن مغزی هم باعث نرمتر شدن نسبت به سیم لاکی و در نتیجه منظم تر در اومدن لوپ میشه که کمی در نتیجه گیری نهایی تاثیرگذاره.
مساله عدم استفاده از کابل رو بنده تست کردم جواب خوبی نمیده! در واقع شما اگر از همون دو رشته سیم لوپ حتی بصورت به هم تابیده شده استفاده کنین ؛ نویزپذیری زیادی داره و حتی اگر فلزی رو به همون دو رشته سیم بچسبونین سنس فلز انجام میده که مشخصه نباید اینطور باشه! حالا اینکه با وارنیش هم محکمش کنین تاثیر زیادی نداره. باید از کابل کواکسیال استفاده بشه.