انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:28pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 314 , 315 , 316 , 317 , 318 , 319 , 320 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
بنظرمنم هیچی مثل سیم لاکی نمیشه فقط اگه بتونیم سیم لاکی پیداکنیم که درصدخلوص مسش بالا باشه بنظرم عالیه چون نوع ایرانیش ناخالصی داره.

Be The Change You Want To See In The World

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:02pm
مدیر کل
مدیر کل

asadof عزیز چند نمونه که من دیدم کلمه Kerman روی کابل نوشته شده بود. البته دیگه ما داریم توی ایران زندگی میکنیم و شما هر جا که لوازم آنتن تلویزیون میفروشن بگین کابل آنتن کرمان میشناسن! خیلی سال هست که معروفه و اصلا چیز خاصی نیست که کمیاب باشه.

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:03pm
مدیر کل
مدیر کل

hamed نوشته است:
بنظرمنم هیچی مثل سیم لاکی نمیشه فقط اگه بتونیم سیم لاکی پیداکنیم که درصدخلوص مسش بالا باشه بنظرم عالیه چون نوع ایرانیش ناخالصی داره.

نه عزیز من شما یک درصد هم شک نکن که نظرت اشتباهه! برای مثال فقط از شما درخواست میکنم یکی از لوپهای شرکتهای بزرگی نظیر لورنز ؛ مینلب یا گرت رو اگر گیر آوردین آنالیز کنین ببینین توی کدومش از سیم لاکی معمولی استفاده شده؟! وقتی عرض میکنم اگر لوپ رو بتونیم مثل اونا بسازیم نصف مشکلات فلزیابیمون حل میشه بخاطر همینه!
خلوص مس ارتباط محسوسی به نحوه جوابدهی لوپ نداره. چون فقط روی رسانایی و مقاومت اثر داره که تغییر محسوسی نمیکنه. این مسائل رو اتفاقا من از زبان فروشنده های سیم و کابل خیلی تا حالا شنیدم! ولی حداقل برای لوپ فلزیاب هر چی تست کردیم ربطی به جنس مغزی نداشته. ضخامتش از هر چیزی مهمتره که اون هم فقط برای درست در اومدن مقاومت نهایی لوپ هست.
بهترین حالت لوپ ؛ سیم افشان با روکش تفلون با ضخامت کلی 1.5 الی 2 میلیمتر و مغزی 1 الی 1.2 میل هست که به روش عنکبوتی خودمون روی قالبی حتما از جنس چوب با تعداد شیار مناسب که بنظر من 15 تا باشه پیچیده میشه. به اعتقاد من این لوپ جای حرفی نداره! چون هم سیم هم قالب و هم تعداد شیارهاش در حدی مناسب هست که جوابدهی نزدیک به بهترین حالت ممکن باشه.

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون
مهندس ازسیم لاکی استفاده نمیکنن پس باچی لوپومیپیچن؟مطمئنن هرچی هست میشه گیرش آورد
راستی حمیدجان من میخوام بدون اتصال کابل لوپومستقیم به فیش وصل کنم باوارنیش هم محکمش میکنم نظرتون چیه؟

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا حميد.اين مقدر ظرفيت خازتي لوب را چه طوري ميشه اندزه كيري كرد.ايا ميتوان با ار سي ال متر اندازه كرفت

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:26pm
مدیر کل
مدیر کل

hamed نوشته است:
ممنون
مهندس ازسیم لاکی استفاده نمیکنن پس باچی لوپومیپیچن؟مطمئنن هرچی هست میشه گیرش آورد
راستی حمیدجان من میخوام بدون اتصال کابل لوپومستقیم به فیش وصل کنم باوارنیش هم محکمش میکنم نظرتون چیه؟

مثلا در مینلب از سیمی استفاده میشه که بنظر میاد روکش مومی داره! در واقع بیشتر مساله سر روکش سیم هست. البته اگر سیمها کلا فاصله خیلی زیادی از هم داشته باشن دیگه فرق نمیکنه روکش چی باشه. اما چون در تمام لوپهایی که خوب و قوی جواب میده باید فاصله سیمها در حد میلیمتری باشه روکش سیم هم مهم هست. شما تشریف ببرین سیم فروشی های حرفه ای سیم روکش تفلون دارن. این رو بارها عرض کردم.
طبق اصول چون مساله ضریب دی الکتریک روکش سیم هست که اهمیت داره ؛ اگر روکش سیم چیزی مثل نخ هم باشه خیلی خوب باید جواب بده! البته من چنین سیمی ندیدم ولی باید وجود داشته باشه.
از طرفی افشان بودن مغزی هم باعث نرمتر شدن نسبت به سیم لاکی و در نتیجه منظم تر در اومدن لوپ میشه که کمی در نتیجه گیری نهایی تاثیرگذاره.
مساله عدم استفاده از کابل رو بنده تست کردم جواب خوبی نمیده! در واقع شما اگر از همون دو رشته سیم لوپ حتی بصورت به هم تابیده شده استفاده کنین ؛ نویزپذیری زیادی داره و حتی اگر فلزی رو به همون دو رشته سیم بچسبونین سنس فلز انجام میده که مشخصه نباید اینطور باشه! حالا اینکه با وارنیش هم محکمش کنین تاثیر زیادی نداره. باید از کابل کواکسیال استفاده بشه.

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:38pm
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
سلام اقا حميد.اين مقدر ظرفيت خازتي لوب را چه طوري ميشه اندزه كيري كرد.ايا ميتوان با ار سي ال متر اندازه كرفت

سوال خیلی خوبی کردین! خیر با ال سی آر متر متاسفانه اصلا نمیشه خازن داخل یک سیم پیچ رو اندازه گرفت. چون رسانایی و در واقع اتصال کوتاهی که از لحاظ الکتریکی بین دو سیم لوپ وجود داره مانع اندازه گیری ظرفیت خازنی توسط خازن متر میشه.
بنده هنوز چنین چیزی رو ازمایش نکردم. اما با داشتن یک فانکشن ژنراتور سینوسی و یک اسیلوسکوپ دقیق میشه از روی پیدا کردن فرکانس رزونانس سیم پیچ و استفاده از فرمولهای مربوطه خازن داخلی لوپ رو محاسبه کرد. این کار هم کلا زیاد ساده نیست و وقتگیر هم هست.
بهرحال خوشبختانه در مدار چنس عدد گارد شروع به کار لوپ تا حد خیلی زیادی نشانگر ظرفیت خازنی لوپ هست و هر چه گارد پایین تر جوابگو باشه نشان میده که خازن لوپ هم کمتره و کیفیت نهایی لوپ بهتر خواهد بود. بنابراین بنظر من دلیلی برای اندازه گیری واقعی خازن داخل لوپ وجود نداره.

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:43pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
hamed نوشته است:
ممنون

مثلا در مینلب از سیمی استفاده میشه که بنظر میاد روکش مومی داره! در واقع بیشتر مساله سر روکش سیم هست. البته اگر سیمها کلا فاصله خیلی زیادی از هم داشته باشن دیگه فرق نمیکنه روکش چی باشه. اما چون در تمام لوپهایی که خوب و قوی جواب میده باید فاصله سیمها در حد میلیمتری باشه روکش سیم هم مهم هست. شما تشریف ببرین سیم فروشی های حرفه ای سیم روکش تفلون دارن. این رو بارها عرض کردم.
طبق اصول چون مساله ضریب دی الکتریک روکش سیم هست که اهمیت داره ؛ اگر روکش سیم چیزی مثل نخ هم باشه خیلی خوب باید جواب بده! البته من چنین سیمی ندیدم ولی باید وجود داشته باشه.
از طرفی افشان بودن مغزی هم باعث نرمتر شدن نسبت به سیم لاکی و در نتیجه منظم تر در اومدن لوپ میشه که کمی در نتیجه گیری نهایی تاثیرگذاره.
مساله عدم استفاده از کابل رو بنده تست کردم جواب خوبی نمیده! در واقع شما اگر از همون دو رشته سیم لوپ حتی بصورت به هم تابیده شده استفاده کنین ؛ نویزپذیری زیادی داره و حتی اگر فلزی رو به همون دو رشته سیم بچسبونین سنس فلز انجام میده که مشخصه نباید اینطور باشه! حالا اینکه با وارنیش هم محکمش کنین تاثیر زیادی نداره. باید از کابل کواکسیال استفاده بشه.

حمید جان , یادمه که در توباکس شکلی از یه کویل بود که با درب ظرف پلاستیکی درست شده بود و کل سیم کویل یه سیم مسی با سایز بالا بود و ولی محل اتصال کویل به سیم رو از یه حلقه فریت که چند رور سیم دورش پیچیده بود که به اسن سیم مفتولی و سیم رابط مدار به کویل متصل بود , این دیگه از چه نوعیه؟ ایا کارایی داره؟ تشکر

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون حمیدجان
سیم افشان تفلون نقره اندود شماره 1مناسبه؟

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:48pm
مدیر کل
مدیر کل

ارتین جان فکر میکنم اون لوپ مربوط به توباکس TM808 بوده! بهرحال اون تکنیک اصلا چیز دیگری هست و ربطی به اینجا نداره. چون در اون سیستمها از فرکانس وی ال اف اون هم از نوع سینوسی استفاده میشه که کلا مسائلش با پالس متفاوت هست. در واقع در فلزیاب های وی ال اف خیلی از این مسائل مهم نیستن. چون اونجا لوپ با خازنی که بصورت سری یا موازی لوپ قرار گرفته تنظیم میشه و خازن داخلی لوپ هم بخودی خود عملا با مدار هماهنگ میشه. اما در فلزیاب های پالسی بخصوص اگر تفکیک وجود داشته باشه ؛ خازن داخلی لوپ به هر مقداری هم که باشه مزاحم هست و بعنوان یک فاکتور پارازیتیک مطرح میشه.

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 314 , 315 , 316 , 317 , 318 , 319 , 320 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 258 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure