ممنون از لطف همه دوستان.
میکرو جان یعنی بنظرت ممکنه من فیبر برعکس بذارم توی انجمن؟!
اونم با توجه به اینکه خودم مدار رو ساختم؟ اینم از اون حرفا بودا! خیر فیبر کاملا درست و بدون نقص هست. نوشته پشت فیبر هم طبیعتا باید برعکس باشه! چون توجه کنین که باید از روش اطو استفاده کنین. یعنی همین تصویر رو که پرینت میگیرین وقتی روی فیبر منتقل میکنین خود بخود حالت آینه ای پیدا میکنه! پس اگر نوشته ای هم بخواد پشت فیبر باشه باید در تصویر بصورت برعکس باشه تا پس از انتقال به روی فیبر به حالت عادی برگرده. در همه تصاویر پی سی بی مناسب روش اطو که ببینید به همین صورته.
بینا جان فیبر بنده که بعلت دستکاری و تستهای فراوان دیگه زیاد تعریفی نیست که عکسش بخواد کمکی بکنه! بهرحال اطلاعات عنوان شده بنظر من کامل هستن و هر کسی که تا حالا چند مدار ساخته باشه براحتی میتونه اینو هم بسازه. در مورد پروگرامر هم طبیعتا باید نوع AVR رو ساپورت بکنه. تنها انواع خاص و گرانتری از پروگرامرها هستن که هم PIC و هم AVR رو پشتیبانی میکنن. پس در صورت نداشتن اون نوع پروگرامر باید یک مدل معمولی و ترجیحا از نوع USB برای پروگرام میکروهای AVR تهیه کنین.
خدمت امیر عزیز هم عرض کنم تمام شرکتهای معتبر دنیا هم هر نوع فلزیابی میسازن ؛ نتایج جدول بردشون رو هم برای تست در هوا عنوان میکنن! ما که دیگه جای خود داریم!
بهرحال بارها عرض کردم تا جاییکه من تست کردم نفوذ در خاک این فلزیاب بسیار خوبه و علتش هم سیستم پالس خاص و فرکانس پایینش هست. در واقع این فلزیاب نسبت به اکثر فلزیاب های پالسی که قدرت بالاتر دارن ؛ در خاک درصد کمتری بردش افت میکنه.