انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:25am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
اقا حمید در مورد پی سی بی مطمعن هستید که درسته چون یه گوشش نوشته فلزجو ولی برعکس نوشته . به نظر من احتمال اینکه مدار برعکس باشه هست یا اینکه من دارم اشتباه میکنم .
لطفا در موردش توضیح بدید
ممنون.

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

یکشنبه 19 آبان1392 - 9:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان گلم

جناب مهندس حمید واقعا نمیشه با چند کاراکتری به نام تشکر از شما قدر دانی کرد :x

من همون ابتدا که فایلها رو داخل سایت قرار دادن حدود 5 ماه پیش ساختم البته به کمک جناب مهندس حمید

بعد از کار متوجه میشین که حمید جان چه مدار ترو تمیزی رو در اختیار دوستان قرار دادن ;)

یه سورپرایز هم واسه کسانی که مدار ورژن قدیمی رو ساختن دارم که بعدا میگم ;)

دوستانی که مدار قدیمی چنس رو ساختن لطفا دی اسمبلش نکنن ;) و واسه ساخت مدار جدید قطعات جدید بگیرن :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 19 آبان1392 - 10:17am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید جان ، تشکر از زحمت جنابعالی @};-

یکشنبه 19 آبان1392 - 3:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
حمید جان ، تشکر از زحمت جنابعالی ، میشه لطف کنی جای دیگه اپلود کنید ، هرکاری میکنم دانلود نمیشه سرعت دانلود خیلی پائینه وسط راه هم قطع میشه

سلام حميد آقا ممنون بالت زحمتي كه واسه مدار كشيديد فقط اين بردهاي اعلام شده تست در خاك بوده يا هوا؟

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

یکشنبه 19 آبان1392 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خسته نباشید مهندس حمید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 19 آبان1392 - 3:31pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
حمید جان میکروی مدار با پراگرامر avr پروگرام میشه؟
فکر نمیکنم بشه از پروگرام pic استفاده کرد درسته؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 19 آبان1392 - 4:14pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف همه دوستان.
میکرو جان یعنی بنظرت ممکنه من فیبر برعکس بذارم توی انجمن؟! :D اونم با توجه به اینکه خودم مدار رو ساختم؟ اینم از اون حرفا بودا! خیر فیبر کاملا درست و بدون نقص هست. نوشته پشت فیبر هم طبیعتا باید برعکس باشه! چون توجه کنین که باید از روش اطو استفاده کنین. یعنی همین تصویر رو که پرینت میگیرین وقتی روی فیبر منتقل میکنین خود بخود حالت آینه ای پیدا میکنه! پس اگر نوشته ای هم بخواد پشت فیبر باشه باید در تصویر بصورت برعکس باشه تا پس از انتقال به روی فیبر به حالت عادی برگرده. در همه تصاویر پی سی بی مناسب روش اطو که ببینید به همین صورته.

بینا جان فیبر بنده که بعلت دستکاری و تستهای فراوان دیگه زیاد تعریفی نیست که عکسش بخواد کمکی بکنه! بهرحال اطلاعات عنوان شده بنظر من کامل هستن و هر کسی که تا حالا چند مدار ساخته باشه براحتی میتونه اینو هم بسازه. در مورد پروگرامر هم طبیعتا باید نوع AVR رو ساپورت بکنه. تنها انواع خاص و گرانتری از پروگرامرها هستن که هم PIC و هم AVR رو پشتیبانی میکنن. پس در صورت نداشتن اون نوع پروگرامر باید یک مدل معمولی و ترجیحا از نوع USB برای پروگرام میکروهای AVR تهیه کنین.

خدمت امیر عزیز هم عرض کنم تمام شرکتهای معتبر دنیا هم هر نوع فلزیابی میسازن ؛ نتایج جدول بردشون رو هم برای تست در هوا عنوان میکنن! ما که دیگه جای خود داریم! :D بهرحال بارها عرض کردم تا جاییکه من تست کردم نفوذ در خاک این فلزیاب بسیار خوبه و علتش هم سیستم پالس خاص و فرکانس پایینش هست. در واقع این فلزیاب نسبت به اکثر فلزیاب های پالسی که قدرت بالاتر دارن ؛ در خاک درصد کمتری بردش افت میکنه.

یکشنبه 19 آبان1392 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان فرکانسش چند هرتزه میشه فرکانسو کم یا زیاد کرد یا پهنای پالس رو تو زمینهای نرم افزایش داد؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 19 آبان1392 - 8:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس جان
خسته نباشید و دست مریزاد
ممنون از اینکه وقت میزارید.
یا حق

یکشنبه 19 آبان1392 - 8:48pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم علیجان :ymhug:

asadof عزیز قبلا هم عرض شد این مدار از فرکانس متغیر استفاده میکنه که بین 100 تا 200 هرتز هست. پس از نظر نفوذ در خاک مشخصه که خوبه. اما فرکانس یا پهنای پالس بهیچ وجه قابل تغییر نیست. بهر حال مطمئن باشین کسی این مدار رو طراحی کرده که مطمئنا از همه ما خیلی واردتر بوده و همه این مسائل رو تا حد ممکن در نظر گرفته!

یکشنبه 19 آبان1392 - 8:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 320 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure