ARASH05550 نوشته است:
مهدى جان اينجاست كه ميگن اونيكه ردياب انجمن رو ساخت و براش برنامه نوشت چون زحمت كشيد ردياب پى اف ال 35 شد ابر ردياب و فروخته ميشه و بنده ميگم پولش نوشه جون سازندش انشاالله گوشت بشه بچسبه به تنش و بلتب جناب كايال هم با علمى كه ازشون ديدم زحمت نوشتن برنامه رو يا به قول شما فايل هگزو كشيدن كه تونستن صدو پنجاه تا بفروشن كه اينم چون زحمت پاش كشيده شده نوشه جونش يا دوست عزيزم ناصر جان كه دارن روى مدار اس ايكس كارميكنن درجهت ديجيتال كردن كه اگه موفق بشن اونم نوشه جونش اصلا زحمت = نوشه جونش
ممنونم آرش جان
من ناصرم
داداش شما از بهترين دوستان و كاربراني هستين كه من در اين انجمن ديده ام هيچ كس نميتواند عليه شما حتي كوچك ترين بي احترامي بكند چون صداقت شما براي من وتمامي دوستان در اين انجمن ثابت شده
و اما جناب كايال شما ديگه واسه چي اين مدار رو در اينجا آپ كردين اول ميرفتين از تاپيك 12 رگولاتور ديدن ميكردين
وقتي افرادي مثل جناب كوروش جواب زحمات من رو در تاپيك 12 رگولاتور اونطوري دادند وبراي جناب حميد خودشيريني كردند
همه چي معلوم شد از اون تاريخ من تصميم گرفتم حتي يك حرف كوچك كه جنبه راهنمايي وكمك باشه در اينجا ننويسم
داداش اينجا زحمت بكشي ميگند يارو بلانسبت دوستان ميگند يارو واقعا نفهم و ابلهه
اگه اينجا محيطي بود كه به اساتيد ارزش قائل بودند پس كجاست استاد سايبوت عزيز داداش رضا وير عزيز داداش آرش ايراني عزيز و خيلي از اساتيد ديگر .....................................
هر كي اينجا خواست يه لطفي بكنه جوابش رو از دار و دسته مهندس حميد گرفته ورفته
فقط جناب مهندس حميد اينجا مخ الكترونيك ايران و آسيا هستند ويك تنه مهندسين شركت لورنز رو هم حريفند