انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 12:13pm

پاسخ به موضوع  [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 22  بعدی
 3رگولاتور جناب كهيال 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
حميدجان پيامت رو نخونده ميگم علمم و عقلم درحدى هست كه گوله كسى رو بخورم ايشون نه پيشنهاد خريد دادن نه وعده فيلمهاشو ديدم حضورى دستگاهشو ايشون اونقدرى داره كه نخواد از من به عنوان تعمه استفاده كنه حالا خوبه ايشون گفتن صدتا فروختن نگفتن بياييد بخريد شماره اى هم كه گذاشتن غلط اندازه اما من چيزى رو كه ديدم باور ميكنم ديگه ام با هيچ كس حرفى ندارم شما در مسنده استادى منم در مسنده شاگردى نه فروشنده ام نه مبلغ ولى چون ديدم مداره خريه خواستم كايال جان براى دوستان بزاره تا استفاده كنن چه آنالوگ باشه چه ديجيتال حالاكه نشد اون سى خودش من و شماهم سى خودمون

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 10 اسفند1392 - 2:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
منظورم اینه که اگه مثلا همه چی خوب پیش میرفت و این مسائل پیش نمیومد و جناب کهیال قسمت دو رو میذاشت ایا خودش برنامه رو نوشته بود یا از جای دیگه بدست اورده بود؟
دوما از این بحثها گذشته به این موندم که یه انجمن تو ترکیه یه مدار دلتا پالس 3 مثلا گذاشته میشه و فقط میکرو پروگرام شده رو میفروشن اکثریت کاربراشون با هم کار میکنن و همه سئوال هاشون علمی و مربوط به مدار هستش عدد صفحاتش نزدیک به 300 صفحه میخواد برسه و تا اینجاشون هم بازم اکثریتشون مدار رو ساختن و دارن کاوش میکنن
و غیره.....
مثلا تو ترکیه سازنده فلزیاب نیست همین یکی از کاربراش که فلزیاب شبیه همین دلتاپالس رو ساخت بنام pim2 اومدن زدن به سرو کله هم یا شرکت مگا تکنو تو ترکیه همین مدار دلتاپالس رو اصلاح کرد به نام pimax و فیلم تستشو گذاشت همشون هم عضو همین انجمن بودن
چرا اونها این همه با هم همکاری دارن ما نداریم یا حداقل کار به کار هم ندارن
این حرف رو بهمه میگم

یکشنبه 10 اسفند1392 - 2:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

گول كسى رو نخورم شرمنده اشتباه تايپى بود

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 10 اسفند1392 - 2:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدى جان والله نميدونم موقع نوشتن برنامه پيشش نبودم كه ياسوال نكردم كه دادا

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 10 اسفند1392 - 2:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ARASH05550 نوشته است:
مهدى جان اينجاست كه ميگن اونيكه ردياب انجمن رو ساخت و براش برنامه نوشت چون زحمت كشيد ردياب پى اف ال 35 شد ابر ردياب و فروخته ميشه و بنده ميگم پولش نوشه جون سازندش انشاالله گوشت بشه بچسبه به تنش و بلتب جناب كايال هم با علمى كه ازشون ديدم زحمت نوشتن برنامه رو يا به قول شما فايل هگزو كشيدن كه تونستن صدو پنجاه تا بفروشن كه اينم چون زحمت پاش كشيده شده نوشه جونش يا دوست عزيزم ناصر جان كه دارن روى مدار اس ايكس كارميكنن درجهت ديجيتال كردن كه اگه موفق بشن اونم نوشه جونش اصلا زحمت = نوشه جونش

ممنونم آرش جان
من ناصرم
داداش شما از بهترين دوستان و كاربراني هستين كه من در اين انجمن ديده ام هيچ كس نميتواند عليه شما حتي كوچك ترين بي احترامي بكند چون صداقت شما براي من وتمامي دوستان در اين انجمن ثابت شده
و اما جناب كايال شما ديگه واسه چي اين مدار رو در اينجا آپ كردين اول ميرفتين از تاپيك 12 رگولاتور ديدن ميكردين
وقتي افرادي مثل جناب كوروش جواب زحمات من رو در تاپيك 12 رگولاتور اونطوري دادند وبراي جناب حميد خودشيريني كردند
همه چي معلوم شد از اون تاريخ من تصميم گرفتم حتي يك حرف كوچك كه جنبه راهنمايي وكمك باشه در اينجا ننويسم
داداش اينجا زحمت بكشي ميگند يارو بلانسبت دوستان ميگند يارو واقعا نفهم و ابلهه
اگه اينجا محيطي بود كه به اساتيد ارزش قائل بودند پس كجاست استاد سايبوت عزيز داداش رضا وير عزيز داداش آرش ايراني عزيز و خيلي از اساتيد ديگر .....................................
هر كي اينجا خواست يه لطفي بكنه جوابش رو از دار و دسته مهندس حميد گرفته ورفته
فقط جناب مهندس حميد اينجا مخ الكترونيك ايران و آسيا هستند ويك تنه مهندسين شركت لورنز رو هم حريفند :-? =)) :)) :))

یکشنبه 10 اسفند1392 - 2:39am
مدیر کل
مدیر کل

ناصر جان باز یک بحثی شد شما هم اومدی وسط بحث خودی نشون بدی؟! من نمیدونم شما چرا عوض ارائه یک کار واقعا درست حسابی فقط درگیر حرف و بحث و ادعا هستین و هنوز هم کسی از شما یک کار واقعی ندیده! همش وعده وعید! بس کن برادر من یک مقدار هم خجالت بکش اخه ما هر چی هیچی نمیگیم! من نمیدونم تا کی شما میخوای با هر ایدی جدیدت تا مرز تحریم پیش بری و اخرش باز هم آیدی جدید! خب عزیز من کار ارائه بده دست از سر ما هم بردار. ماشالا سایت داری قول دستگاههایی هم دادی که اصلا در دنیا کسی تا حالا ندیده و ظاهرا با همین خیالات میخوای راهت رو ادامه بدی!
همین مدار 12 رگولاتور شما بود که همه رو بیچاره کرد! اینجا که هیچی در چند انجمن دیگر هم خودت مطرح کردی و یا دیگران مطرحش کردن و من نمیدونم مشکل کار کجاست یک نفر نیومده درست حسابی از مدار جواب بگیره! خب اگر قرار باشه هر کسی چند ماه با مدار ور بره تا راه بیفته که این دیگه چجور مداریه! همه میتونن خیلی مدارات رو پیدا کنن و اینقدر روش زحمت بکشن تا یه چیزی از توش در بیاد! این وسط نقش شما چی بوده پس؟!
اما در خصوص اساتیدی که من دیدم شما چند بار ازشون اسم بردین ؛ یک بار توضیح بدم خیال شما و بقیه رو راحت کنم!

استاد سایبوت: ایشون رو بنده 2 ساله توی انجمن های مختلف دیدم مطلب میزنن! اما چجوری؟ وسط یک تاپیک 2 خط مطلب استادانه و تامل برانگیز مینویسن و بعد خداحافظ! وجدانا در کدوم تاپیک و در کدوم انجمنی شما دیدین فعالیت ایشون در حدی فراتر از این باشه؟ اگر غیر این بوده لینک تاپیکی که واقعا ایشون کمک فعالانه کرده باشن به بنده بدین! خب بفرض استاد بزرگی هم باشن! مهم اینه کمک موثری بصورت عملی کسی از ایشون ندیده. ظاهرا خود شما هم مدتها در این انجمن و انجمنهای دیگه دنبال ایشون بودین و مرتب پیغام دادین و حاصلی نداشت! این دیگه ربط به این انجمن و اون انجمن نداره. روش کلی کار ایشون همینه!
استاد رضا ویر: ایشون رو در همین انجمن با رتبه استادی در خدمتشون بوده و هستیم. ایشون اطلاعاتشون بیشتر در زمینه دستگاهها هست و در خصوص مدارات اطلاعات ایشون بیشتر از طریق سایتهای خارجی هست و زبانشون هم بد نیست. اما ما در این انجمن در خصوص کار کردن روی مدار متاسفانه در این همه مدت مطلب خاصی ازشون ندیدیم. حتی دیدین که بر اساس اطلاعات همون سایتهای خارجی ایشون مدار چنس رو کلا بدرد نخور دونستن و در اوایل تاپیکش هم مشاهده میکنین. اما بنده روی چنس کار کردم و چیزی حاصل شد که توجه و رضایت اکثریت دوستان رو جلب کرده.
استاد ارش ایرانی: ایشون جوان مستعدی هستن و واقعا در زمینه مدار میتونن کار بکنن. وبلاگ خودشونو هم دارن و مشغول هستن. اما متاسفانه در خصوص مدارات اشتباهات جزئی زیادی انجام میدن که نشان میده نیاز به تجربه بیشتری دارن. یکی دو مورد رو در همین انجمن به ایشون عرض کردم که قطعا هم موارد درستی بودن ولی ایشون ظاهرا بهشون بر خورد و ترجیح دادن زیاد اینجا فعال نباشن! شما همین اشتباهات جزئی رو در ردیاب ایشون هم دیدین و بعضا دوستان اینور اونور هم اشاره کردن. خب یک مدار حرفه ای با عدم رعایت نکات پیش پا افتاده ابتدایی حاصل نمیشه و این هم چیزی هست که من از روی تجربه قطعی عرض میکنم وگرنه ادعای سواد و اینکه کی باسواد تره اصلا مطرح نیست! در مسائل فنی چیزی که مهمترین مساله هست خود علم کار هست! حالا من درست بگم یا ایشون یا هر کسی واقعا چه اهمیتی داره؟ ما خودمونو درگیر همین چیزا کردیم که پیشرفتمون کمه. بهرحال من در ایشون استعداد خوبی میبینم و فکر میکنم در آینده کارهای بهتری میتونن انجام بدن.

بهرحال جناب ناصر بنده دار و دسته ندارم! شما هم اگر یک مقدار واقعا در بحث مدارات کار میکردی و کمک میکردی و یا در سایت خودت فعالیت خاصی انجام میدادی تا حالا دار و دسته بیشتری جمع کرده بودی! جوری میگی انگار ما اینجا پول میدیم یار میگیریم!!!
بنده هم اصلا شما فکر کن بیسواد! فقط شما برو فعالیت بنده رو توی انجمن ببین بعد نظر بده. اینکه دیگه ادعا نیست! یک حقیقتی هست بالاخره وجود داره شما هم نمیتونی کتمان کنی. بحث کار کردن و کمک کردن با سواد داشتن و همینطور فقط ادعا داشتن مقولات جداگانه ای هست. خیلیا یا سواد دارن یا ادعا دارن ولی هیچی از اینا گیر کسی نیومده. پس پروفسور هم باشن برای خودشون هستن!
بنده همینکه ردیاب 35 رو جوری طراحی کردم که حتی جنابعالی علیرغم ادعاهای فضایی هر از گاهی میای اینجا یا از تکنیک کار من سوال میکنی یا فرکانسها رو میپرسی و از اپراتوری ردیاب ما هم داری یاد میگیری ؛ نشون میده که من چکار کردم! هر وقت شما هم ردیابی که قولشو چند ماهه دادی بالاخره عرضه کردی میتونی حرفی برای گفتن داشته باشی. وگرنه کسی خودش رو با حرف و ادعا نمیتونه ثابت کنه! هر چند شما چند ماهه قول ردیاب و خیلی چیزای دیگه رو دادی و هی میگی تموم شده فلان جاش مونده ... چه عرض کنم! میدونم بعضیا هنوز منتظرن! حداقل برای این منتظران دخیل بسته پای این امامزاده هم که شده معجزه ای بکن!
دیگه هم توی این تاپیک پست بیخودی نزن چون اخلاقت رو میشناسم کاری میکنی اخرش این تاپیک هم مثل چند تاپیک دیگه قفل بشه! پس پست بیخودی بزنی پاک میکنم.

یکشنبه 10 اسفند1392 - 3:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

اقای ناصر و امثال کهیالها لطفا از این کار دست بردارید.
به چی میخواید برسید واقعا این چند صد نفر کار بر این انجمن رو چی فرض کردین؟؟؟؟؟ من اکثریت پست های شما و کهیال رو دنبال کردم خودت کلاهت رو قاضی کن بشین بخونشون همه چیزتون ایراد داره از ادبیات و املای حرف زدنتون تا راهنمایی و کمک کردن به بچه های انجمن.
علم و دانش آقا حمید هم توی این انجمن بر هیچ کسی پوشیده نیست. توی این تاپیک دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger
خوب یادمه چندین بار خودتا شاگردایشون خطاب کردی وبخاطر زدن پستهای عجیب غریبت پوزش طلبیدی.
اگه واقعا حس میکنی خیلی بارته تا با کمک بچه های انجمن واست یدونه گاری بگیریم؟؟؟ اینم که از این پستت //////
متاسفانه شما و امسال شما از عقل فقط دندونشو دارید . پس لطف کنید اینقدر جو انجمن رو متشنج نکنید.قربونت ی برنامه بزارید دیگه نبینیمتون. :YMPRAY: :-Q

یکشنبه 11 اسفند1392 - 4:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
ARASH05550 نوشته است:
مهدى جان اينجاست كه ميگن اونيكه ردياب انجمن رو ساخت و براش برنامه نوشت چون زحمت كشيد ردياب پى اف ال 35 شد ابر ردياب و فروخته ميشه و بنده ميگم پولش نوشه جون سازندش انشاالله گوشت بشه بچسبه به تنش و بلتب جناب كايال هم با علمى كه ازشون ديدم زحمت نوشتن برنامه رو يا به قول شما فايل هگزو كشيدن كه تونستن صدو پنجاه تا بفروشن كه اينم چون زحمت پاش كشيده شده نوشه جونش يا دوست عزيزم ناصر جان كه دارن روى مدار اس ايكس كارميكنن درجهت ديجيتال كردن كه اگه موفق بشن اونم نوشه جونش اصلا زحمت = نوشه جونش

ممنونم آرش جان
من ناصرم
داداش شما از بهترين دوستان و كاربراني هستين كه من در اين انجمن ديده ام هيچ كس نميتواند عليه شما حتي كوچك ترين بي احترامي بكند چون صداقت شما براي من وتمامي دوستان در اين انجمن ثابت شده
و اما جناب كايال شما ديگه واسه چي اين مدار رو در اينجا آپ كردين اول ميرفتين از تاپيك 12 رگولاتور ديدن ميكردين
وقتي افرادي مثل جناب كوروش جواب زحمات من رو در تاپيك 12 رگولاتور اونطوري دادند وبراي جناب حميد خودشيريني كردند
همه چي معلوم شد از اون تاريخ من تصميم گرفتم حتي يك حرف كوچك كه جنبه راهنمايي وكمك باشه در اينجا ننويسم
داداش اينجا زحمت بكشي ميگند يارو بلانسبت دوستان ميگند يارو واقعا نفهم و ابلهه
اگه اينجا محيطي بود كه به اساتيد ارزش قائل بودند پس كجاست استاد سايبوت عزيز داداش رضا وير عزيز داداش آرش ايراني عزيز و خيلي از اساتيد ديگر .....................................
هر كي اينجا خواست يه لطفي بكنه جوابش رو از دار و دسته مهندس حميد گرفته ورفته
فقط جناب مهندس حميد اينجا مخ الكترونيك ايران و آسيا هستند ويك تنه مهندسين شركت لورنز رو هم حريفند :-? =)) :)) :))

جناب ناصر من نمیدونم شما چه زحمتی کشیدین،اصلا روی کدوم مدار زحمت کشیدین،نکنه 12 رگلاتوره رو میگین @-)

6 ماه مردمو سرکار گذاشتین، با این وضعیت اقتصادی دوستان ،طلبکار هم هستین،تو دیگه خیلی پرو هستی والا،حیا کن مرد

نمیدونم امثال شما در مورد کاربران عزیز چه فکری کردن،بخدا اون چند ماه هم به روت نیاوردیم گفتیم شاید معجزه بشه مدار راه بیفته

دست شما و امثال شما رو ،روو کردم کاره اشتباهی کردم،از اون روز تا به حال خیلیا هم از من تشکر کردن

جناب ناصر شما سرت باید به کوه بخوره تا آدم بشین،توهمات فانتزی داری والا،حتما خودتو به روانشناسی چیزی نشون بده

لطفا داخل این تایپیک حرفی نزن اگر حرف گوش کنی حتما یه گلریزون واست میگیریم دوست من :ymhug:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 11 اسفند1392 - 10:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلامى دوباره به همه دوستان آقا يكى همه پست هارو از اين قسمت پاك كنه و فقط اون سه تا فايل موجود نگه داشته بشه بنده هم هرچى گفتم عين حقيقت بود و بس نه قصدم خراب كردن انجمن يا اساتيد بوده نه تبليغ شخص خاصى از قديم هم گفتن شنيدن كى بود مانند ديدن منم هرچى كه جناب كهيال ديدم بازگو كردم درهرصورت دوستان شرمنده كه اذيت شدين من ديگه در اين تايپيك حرف نميزنم به كارهاتون برسيد
ياحق

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 11 اسفند1392 - 2:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام
چندوقتی است که سعی میکنم مطلبی روجایی ننویسم متاسفانه به هرعنوان موضوعی که ازنظربارعلمی دارای ارزش است سرمیزنم بحث های جانبی ومشاجره های لفظی بی فایده زیادترازخودبحث موضوعی میباشدخوب این یکی هم متاسفانه ...
درابتداازجناب کایال به خاطرنیتی که دراول کارداشته ومطالب مفیدی رونیزارائه کردندتشکرمیکنم امابه دلیل شکل گرفتن بحث های حاشیه ای وغیرعلمی که به ظاهرخودایشان موجب شده اندبسیارگله مندم امیدوارم که برداشت من دراین مورداخیراشتباه بوده وشخصیت اجتماعی ایشان متفاوت بااین قضایاباشد
دوستان من مدارجناب کویال راباتوجه به فرصتی که داشتم بررسی کردم درقسمت های اصلی مداریعنی نوسانساز_سمپل گیروپیش تقویت کننده عینا همانندمدار12رگولاتوره است ودرقسمت های جانبی مداربعضی ازمقادیرخازن ومقاومت تغییرکرده که بنظرم درکارکردمدارتاثیرچندانی نداردضمناتفاوت فاحش این مداربامدار12رگولاتوره درقسمت تغذیه9+ولت ایسی هااست که دراین مدارازتغذیه متقارن15+و15-ولت استفاده کرده که بنظرم عملکردمدارراترمیم خواهدکردمتاسفانه بنظرم بدلیل جنجالهای بیهوده این تایپیک هم بینتیجه خواهدماندچون قسمت تکمیلی واصلی مداربازهم ارائه نخواهدشدوبحث درموردقسمت ارائه شده مدارمثمرثمرنخواهدبودبازهم ازتمام دوستانی که سعی درارائه تجربیات وبارعلمی خودبه دیگردوستانشان دارندصمیمانه تشکرمیکنم ودست تک تک انهارومی بوسم فقط یک نصیحت دوستانه بسیاری ازافرادسودجووفروشنده دراین انجمن حضوردارندکه ازنزدیک شدن به نتیجه گیری تکمیلی درموردساخت یک فلزیاب مطمئن وحشت داشته وبحث هاروبه حاشیه میکشانندومتاسفانه بعضی ازکم تجربه هانیزدراین مسئله کمک حال انهاشده وهیزم دراتش فتنه اونها میاندازندای کاش لااقل این دوستان به خودشون بیایندو...

یکشنبه 11 اسفند1392 - 2:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 22  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , Google , mnbvcxzaqwsx و 473 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure