انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:30pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 27  بعدی
 فروش فلزیاب چنس با آخرین تغییرات توسط آقا مجتبی 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

یاسر جان کاری نداره که
تهیه نکن و خودتو هم اذیت نکن

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 2:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما اصلا مشخصه ب چ نیتی اومدی این پستارو میزنی.. هنوز این نقطه زن چنس درست نشده اومدی تخریب کنی.. بهمون برو پی کارت ک ماهم اعصابمون تگری نشه از دست امثال شما.. مهندس مجتبی و مهدنس حمید آدمای درستکار و خداشناسین وتا جایی ک بتونن نمیزارن کلاهبردازی توی این سایت انجام بشه و دستشونو کوتاه میکنن.. شما همون بری بهتره.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 2:43pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب یاسر فکر میکنم دوستان پاسخ شما رو دادن و قصد و نیت شما با توجه به نوع نوشته هاتون کاملا مشخصه!
بهرحال بحث تفاوت توباکس و پالسی در بین فلزیاب ها بارها توی این انجمن مطرح شده و خود بنده هم مفصلا توضیح چندین و چند باره دادم که فکر نمیکنم دیگه اینجا لزومی داشته باشه تکرار کنم! وانگهی اگر شما سوادی در عالم فلزیابی داشته باشین خودتون میدونین که فرق این دو چی هست!
در خصوص توباکس ساشو انگار شما توی باغ نیستی! این فلزیاب رو ماهها بنده به کمک دوستان روش کار کردیم و فقط و فقط برای ساخت بصورت رایگان توسط عموم کاربران در انجمن موجوده! پس نه تنها ریالی از بابت اون مدار گیر ما نمیاد بلکه هر ازگاهی وقت و انرژی باید صرف کنیم تا به دوستان جدیدی که قصد ساختش رو دارن راهنمایی بدیم! پس صحبت شما نه تنها از سر دشمنی هست بلکه از بی اطلاعی و حتی بیسوادی هم نشات میگیره! از این گذشته افراد زیادی توی نت همین توباکس ساشو رو که ما کار کردیم برای فروش گذاشتن و بعضا قیمت های سرسام آوری هم داره! خوبه شما توجه کنین که کار ما در حدی بوده که به طرق مختلف حتی این فروشندگان هم دارن ازش نون میخورن!!! حالا بنظر شما کجای کار ما ایرادی داشته یا بحث کلاهبرداری متوجه ما میشه؟!
در خصوص مدار چنس هم اتفاقا این بار ما یک مدار منتشر شده که خیلی از جزئیاتش رو هم خودمون کار کردیم بنا به درخواست مکرر خود دوستان این انجمن تصمیم گرفتیم در فروشگاه هم داشته باشیم! یعنی کسی هم نخواست خریداری کنه میتونه خودش بسازه! مدار موجوده و مشخصات فنیش در اختیار همه هست و توسط افراد زیادی هم تا بحال ساخته و در شرایط واقعی کاوش مورد بهره برداری قرار گرفته. پس این هم فکر نمیکنم جای هیچ حرف و بحثی داشته باشه! جالب اینجاست که این مدار هم توسط افراد زیادی در همین انجمن یا سایر فروشندگاه ساخته و فروخته شده! حالا بنظر شما خود ما که همه زحمت این کار رو کشیدیم اگر به درخواست خود دوستان این دستگاه رو برای فروش هم داشته باشیم کار بدی کردیم؟ یعنی سایرین حق دارن دسترنج ما رو بسازن و بفروشن ولی خود ما حق نداریم؟! قضاوت با انصاف و وجدان شماست!
اما در خصوص ردیاب متاسفانه ما 1 سال هست داریم این داستانها رو میشنویم! حتی قبل از اینکه این ردیاب ها مورد تست درست و حسابی توسط خریدارانش هم قرار بگیره این حرفها بود! خب دیگه داستان مشخصه. شما نگاه کنین در همین سایتها چه افرادی با چه آیدیهایی مرتب این صحبتها رو مطرح میکنن؟ چرا در این سایتها واقعا به ما اجازه داده نمیشه که حرف خودمونو بزنیم؟ چطوریه که امثال شما و بعضیهای دیگه در این انجمن با آزادی کامل و بصورت کاملا بی پروا علیه خود ما تبلیغات کذب میکنین ولی ما در اون سایتها حتی اجازه دفاع از خودمون رو پیدا نمیکنیم؟! حالا اینجا بنظر شما اونا آدمهای درستی هستن و ما آدم بدیم؟! قضاوت این مسائل با افکار عمومی هست.
اونهایی هم که از ردیاب راضی نبودن همیشه بهشون گفته شده میتونن ردیاب رو پس بدن! ما از ابتدا هم این رو گفتیم و همیشه هم به خریدار جدید تاکید شده که ردیابی کار هر کسی نیست! این رو به واقع از من بپیذیرید. چون ردیاب دستگاهی نیست که بصورت فول الکترونیک کار کنه. اگر اینطور بود که دیگه نیاز به آنتن نداشت! ولی همه ردیابها به همین صورت کار میکنن حتی اگر بیش از 10 برابر این قیمتشون باشه. بنابراین نقش اپراتوری و تکنیک های آنتن زنی در مقوله ردیابی همواره پر رنگ و اساسی بوده. حالا اون دوستی که اینجا خودش به نوعی کلاهبرداری میکرده در شرایطی که حتی به اعتراف دوستانش نه دانشی در ردیابی داره و نه حتی فلزیابی ؛ تشریف میبره در اون سایتها میخواد به نوعی انتقام بگیره! یکی نیست به این شخص بگه شما که این همه ایراد از این ردیاب میگیری ؛ بالاغیرتا جان عزیز ترین کست میتونی یک ردیاب از هر نوع یا هر قیمتی به دیگران معرفی کنی و تضمین هم بدی که بهتر از این باشه؟! اگر نمیتونی پس سکوت اختیار کن! بنده این چالش رو مدتهاست پیش روی این جور افراد گذاشتم و بعد از ماهها هنوز توش موندن و فقط حرف خودشونو میزنن! بارها عرض کردم خوبی و بدی این دستگاهها مثل هر چیز دیگه در این دنیا نسبی هست نه مطلق! ما دستگاه مطلقا خوب در بحث کاوشگری اصلا نداریم. اگر بود که خب همه فقط بدنبال همون دستگاه میرفتن و این همه دستگاه مورد بحث و بررسی نبود!
حتی در این انجمن براحتی و بدون مشکل اجازه داده شده همین ردیاب انجمن هم مورد خرید و فروش بین کاربران قرار بگیره! آیا شما میتونین سایت یا انجمن دیگری پیدا کنین که به این راحتی اجازه چنین کاری رو بدن؟ خب علت چیه؟ چون ما هم به کار خودمون اعتقاد داریم و هم به واقع به آزادی معتقد هستیم. کسانی که یک دهم این نمیتونن فضای آزاد فراهم بکنن یا پذیرای انتقادهای خیلی کمتر از این باشن به چه جرات و با چه رویی این صحبتها رو علیه ما مطرح میکنن؟ جز اینکه شخصیت و فهم و دانش و شعور و صداقت خودشون رو دارن به معرض آزمون افکار عمومی میذارن!
ردیاب 35 اگر هیچ خوبی نداشت ؛ این همه کاوش موفق و این همه روشهای اپراتوری جدید و فرکانسهای دقیق برای ردیابی اهداف مختلف توسطش بدست نمیومد! کما اینکه بسیاری از دوستان به بنده اصرار کردن حتی ردیابی کامل تر از این طراحی بشه و حاضر شدن پیشاپیش خریداری کنن. اما بنده بیشتر به دلیل همین حرف و حدیثها به ویژه در مقوله ردیابی دیگه سمت این قضیه نخواهم رفت! وگرنه هدف اگر مثبت نباشه بنظر شما مگه ردیف کردن مدارات مختلف برای فروش مثل چیزی که خیلی ها انجام میدن ؛ برای ما کاری داره؟
همون اشخاصی که مرتب انتقاد از ردیاب ما میکنن ؛ من خیلی دوست دارم یک ردیاب دیگه در دنیا به ما معرفی کنن که فرکانس با دقت صدم هرتزی داشته باشه و حداقل وزن اهداف جدید رو بتونه درست مشخص کنه! خیلیا ایراد رو بر همین میدونن که سیستم کنترل وزن این دستگاه فقط برای فلز جدید درست عمل میکنه! خب بفرض حرف شما درست باشه. میتونین یک دستگاه مشابه دیگه معرفی کنین که در همین حد بتونه این کار رو بکنه؟! اگر نمیتونین پس بحثتون سر چی و مقایسه چی با چی هست؟! بعضی حرفها واقعا مسخرست! بنده هم نمیتونم وقت و انرژی خودم رو بیش از این صرف بحث با افراد کم مایه ای بکنم که حتی نوشته های ما رو هم هیچوقت بدرستی مطالعه نمیکنن. وگرنه بنده حاضر هستم در هر محیطی غیر از اینجا مناظره ای بین تمامی افراد منتقد یا موافق کار ما صورت بگیره تا در نهایت مشخص بشه که حق با کیه. اگر آمادگی و توانش رو دارین بسم الله. وگرنه که شما به بازی خودتون بپردازین و اجازه بدین ما هم به کار خودمون برسیم!

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 4:17pm

سلام دوستان به خصوص اقا حمید . البته من صدر صد نگفتم که ایراد از شماست . ولی پستهایی که دوستان و کاربران و مخصوصا همون خریدارانی که از شما جنس خریدن مخصوصا ردیاب 35 و البته نظر من نیست ولی بعنوان جنس بد معرفی کردن . تو انجمن ایران تک که لین کشم گذاشتم و همچنین تو اولین انجمن محققان و گنج پژوهان ایران کسی مثل نام کاربری اقای عزیز که حتی مدیر ارشد همون انجمن هم هست را برید هم در انجمن و هم در وبلاگش ببینید که چه خبره مخصوصا از وب سایت شما و خود شما بحث کرده . خوب البته من همینطوری نیومدم و با کسی دشمنی ندارم. دستتون هم درد نکنه زحمت میکشین واسه بچه ها ولی . با این همه بحث ها و و نشانه هایی که علیه شما راه انداختن و حتی عرض کردم خود خریدار ردیاب که از شما خریده یه کم به من حق بدین که یه جور دیگه برداشت کنم .
البته اینم میدونم که اینا خودشون هم ادمهای درستی و صادقی نیستن . ولی چندین بار از همین ها کلاه بزرگی سرم رفته که دیگه حتی قسم خدا و پیغمبرشون را هم قبول ندارم . و کلا در بحث فلزیاب و ردیاب و این قبیل که میشه ادم احساس میکنه طرف میخواد کلاه سرش بزاره تا این که کارت را راه بندازه . از بس دیدم و شنیدم . و بقولی از ریسمون سیاه سفید هم دیگه میترسم . البته شما درست میگید من سواد درست حسابی ندارم ولی اینقدر تو این بازار مکاره ابدیده شدم که دیگه به این راحتی نمیتونم حتی به اون پیغمبرش هم اعتماد کنم . چه برسه به بندگان معمولی خدا :-? در هر صورت من اتهامی به شما نزدم و گفتم که برید تو انجمن ها سر بزنید و ببینید که در مورد شما چی برداشت شده و هم چنین از وب سایت شما .
انشالله که کار شما مثل بقیه نباشه اگه اینطور که فرمودین نیست که نیست دیگه حتما . و گرنه عرض کردم من نه باکسی پدر کشتگی دارم و نه شما و دوستان را میشناسم که چیزی در موردشون بگم . مگه مریضم؟ فقط طبق شواهد عرض کردم .
اگه اینطور نیست تمام گفته هام را پس گرفتم . و معذرت خواهی میکنم .

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 8:11pm
مدیر سایت
مدیر سایت

یاسر نوشته است:
سلام دوستان به خصوص اقا حمید . البته من صدر صد نگفتم که ایراد از شماست . ولی پستهایی که دوستان و کاربران و مخصوصا همون خریدارانی که از شما جنس خریدن مخصوصا ردیاب 35 و البته نظر من نیست ولی بعنوان جنس بد معرفی کردن . تو انجمن ایران تک که لین کشم گذاشتم و همچنین تو اولین انجمن محققان و گنج پژوهان ایران کسی مثل نام کاربری اقای عزیز که حتی مدیر ارشد همون انجمن هم هست را برید هم در انجمن و هم در وبلاگش ببینید که چه خبره مخصوصا از وب سایت شما و خود شما بحث کرده . خوب البته من همینطوری نیومدم و با کسی دشمنی ندارم. دستتون هم درد نکنه زحمت میکشین واسه بچه ها ولی . با این همه بحث ها و و نشانه هایی که علیه شما راه انداختن و حتی عرض کردم خود خریدار ردیاب که از شما خریده یه کم به من حق بدین که یه جور دیگه برداشت کنم .
البته اینم میدونم که اینا خودشون هم ادمهای درستی و صادقی نیستن . ولی چندین بار از همین ها کلاه بزرگی سرم رفته که دیگه حتی قسم خدا و پیغمبرشون را هم قبول ندارم . و کلا در بحث فلزیاب و ردیاب و این قبیل که میشه ادم احساس میکنه طرف میخواد کلاه سرش بزاره تا این که کارت را راه بندازه . از بس دیدم و شنیدم . و بقولی از ریسمون سیاه سفید هم دیگه میترسم . البته شما درست میگید من سواد درست حسابی ندارم ولی اینقدر تو این بازار مکاره ابدیده شدم که دیگه به این راحتی نمیتونم حتی به اون پیغمبرش هم اعتماد کنم . چه برسه به بندگان معمولی خدا :-? در هر صورت من اتهامی به شما نزدم و گفتم که برید تو انجمن ها سر بزنید و ببینید که در مورد شما چی برداشت شده و هم چنین از وب سایت شما .
انشالله که کار شما مثل بقیه نباشه اگه اینطور که فرمودین نیست که نیست دیگه حتما . و گرنه عرض کردم من نه باکسی پدر کشتگی دارم و نه شما و دوستان را میشناسم که چیزی در موردشون بگم . مگه مریضم؟ فقط طبق شواهد عرض کردم .
اگه اینطور نیست تمام گفته هام را پس گرفتم . و معذرت خواهی میکنم .

داداش حرف مفت زیاد میزنن از روی اونجا سوزی , مرد میخاد پای عملش وایسته , حساب ما رو با اونا قاطی نکن , که حسابمون جداست , تازه از راه رسیدی بزار عرقت خشک بشه , چند صباحی رو مهمون این انجمن باش , خوشت اومد در خدمتیم , نیممود که خود دانی , البته حق داری تحقیق کنی , بعد تصمیم بگیر , اقا حمید هم سرور ماست , چون یه مرد واقعیه نه شیاد این بدون , موفق باشی

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 8:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام من خودم اون اوایل یه جوری بودم ولی هیچی نگفتم خدای نکرده کسی ناراحت نشه قصاص قبل جنایت نشه ولی این بنده خدا هم به هر کی ناراحته گفته ردیاب رو پس بده اگه مشکلی داره این نشون از مردونگیش میده که کم پیدا میشه تو این دوره واقعا دمت گرم مهندس

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 9:51pm
مدیر کل
مدیر کل

ارتین عزیز خیلی ممنون از شما.
جناب یاسر اون مطلب انجمن تعمیرکاران و انجمن دیگه رو بنده چند ماه پیش دیده بودم و در همون زمان بطور ضمنی در این انجمن واکنش نشون دادم! ولی اگر دقت کنین تمام اینها بنوعی خودشون فروشنده یا دلال فروش دستگاههایی هستن که اتفاقا هیچکس هم تا بحال نگفته با دستگاههاشون به نتیجه ای رسیده!!! خب بنظر شما این عجیب نیست؟ چرا کسی که فروشنده بازار فلزیابی نیست و یا یک کاوشگر حرفه ای نیومده در سایت یا وبلاگ خودش به این شکل برخورد کنه؟ ما در همین انجمن کاوشگران قابلی داریم که خوب و بد همین ردیاب رو بطور واقعی مطرح کردن و گوش و نگاه ما هم همیشه به واقعیتهایی هست که این دوستان مطرح میکنن. نه حرفهای صرفا مغرضانه عده ای که از کنار خراب کردن ما مثلا میخوان خودشونو مطرح کنن یا سودی ببرن یا چون به هیچکدومشون در این انجمن اجازه فعالیتهای سودجویانه داده نشده میخوان به نوعی انتقام جویی کنن! وگرنه اگر ردیاب 35 بازدهی نداشت و بقول اینها همش خطا بود که اصلا ما نمیتونستیم فروشش رو ادامه بدیم و بالاتر از همه اینها تاپیک مفصلی در معرض دید عموم داشته باشیم که همه اپراتور های این ردیاب تمام تجربیات خوب و بد خودشون در این زمینه رو مطرح کنن!!! وانگهی پر واضحه دستگاهی که کلا مشکل داشته باشه یا اساس کاری درستی نداشته باشه ؛ دیگه بحث اپراتوری نداره!
در مورد جناب عزیز هم فقط همین نکته رو عرض کنم ؛ روزی که ایشون در سال گذشته در فیلم مشکوک تست یک فلزیاب از آدم معلوم الحالی مثل شیر محمدی حضور پیدا کرد حسابش برای خود من مشخص شد! خب چرا امثال بنده در فیلم تست دستگاههای افراد اینچنینی دیده نمیشیم؟ بقول معروف آدم درست با آدم درست کار میکنه! نه با کسی که همه داستانش رو میدونن. بهرحال ایشون هم ظاهرا با اقا مجتبی مشکل خاصی داشت و بنده شخصا با ایشون برخوردی نداشتم و بعد هم که بقول معروف خودشون انجمن دار! شدن دیگه کلا هر چیزی که نشانه شخصیت و میزان صداقتشون بود بار ما کردن! در همین انجمن هم تاپیکی داریم که دوستان پرونده ایشون رو مورد بررسی قرار دادن و میتونین مطالعه کنین.
بهر صورت عرض کردم اینها خودشون یا فروشنده هستن یا بطور غیر مستقیم در این بازار منافعی دارن و لذا با توجه به توانایی خودشون بجای اینکه کار قوی و قابل توجهی ارائه بدن از طریق خراب کردن دیگران میخوان به چیزی برسن. ما هم نمیتونیم تا ابد وقتمون رو بذاریم و به جنگ با اینها بپردازیم. چون تجربه این یک سال و اندی ثابت کرده که این داستان تمامی نداره! پس بنده با اینکه توانایی کامل در مواجهه با این مسائل رو دارم ؛ اما چون توان فنی کار مفید رو دارم از طریق دیگه ترجیح میدم فعالیت مثبت خودم رو داشته باشم.
شما هم اگر واقعا تازه با این انجمن آشنا شدین و قصد و غرضی ندارین ؛ میتونین مدتی مطالب و مباحث انجمن رو مورد مطالعه قرار بدین تا خیلی چیزها براتون روشن بشه. بهرحال ما تا همین لحظه جز یک ردیاب هیچ چیزی برای فروش نداشتیم! و واقعا جالبه که چقدر به همین یک دستگاه تاختن تا بلکه ریشه ما رو بزنن!!! حالا هم که یک مدار فلزیاب شناخته شده رو قراره به فروشگاه اضافه کنیم و تازه بشه 2 نوع دستگاه ؛ چیزی که ماههاست همه از ما درخواست میکردن ؛ ظاهرا باید منتظر حرف و حدیثهای جدیدی باشیم!!! اما طبیعی هست که چون این صحبتها ریشه در دشمنی داره و نه واقعیت ؛ ما هر کاری بکنیم این افراد هم دشمنی هاشون رو ادامه میدن و اتفاقا معروفه که هر چه موفق تر باشی دشمن بیشتری هم داری!!! حداقل متاسفانه بین هموطنان ما داستان به این شکله. حالا من هم نمیدونم مگه کسی اجبار کرده که حتما کاربری که اینجا میاد چیزی خریداری کنه؟! ما اینجا صدها و بلکه هزاران مطلب آموزشی واقعا مفید داریم که بعضیهاش هیچ کجا در عالم فلزیابی و کاوش وجود نداشته و نداره! پس کاربران میتونن براحتی و بطور رایگان از مطالب این انجمن استفاده کنن و اگر از این بابت خیری نصیبشون شد فقط یک دعا به جون ما بکنن همون برای ما کافیه!

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 10:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یاسر نوشته است:
متاسفانه من نمیتونم هم به دستگاه های شما و خود شما و گردانندگان این سایت اعتماد کنم . البته خیلی دوست داشتم که منم از شما دستگاه بخرم ولی چندین وب سایت منجمله این لین کها که انجمن تعمیرات تخصصی ایران تک هست اگه برید تو فرم فلزیاب در مورد کلاه برداری های شما زیاد گفتن و کلا از این انجمن بعلت سوء استفاده از ملت بیرون میرم .
اینم لینک های که دیدم خودتون هم نظر بدین .

http://www.irantk.ir/irantk42233-5/

http://www.irantk.ir/irantk41299-6/
و همچنین در وب سایت اولین انجمن محققان و گنج پژوهان ایران

در هر صورت از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها .

سلام اقا یاسر دوست عزیز
اینطور که میفرمایید نیست
ببینید ردیاب انجمن اگر کنار نقطه زن باشه و اپراتوری کامل نه متوسط باشه به طور حتم به موفقیت میرسی
این رو که میگم من خودم امتحان کردم
ولی چون نقطه زن را ندیدم و کار نکردم نظری نمیدم
اما ردیاب این انجمن با شرایطی که ذکر کردم موفقیت خواهی داشت
اما در مورد مدیران سایت تا ارتباط برقرار نکنی به صداقت گفتارشون و زحمتی که در سایت میکشن پی نخواهی برد
شاید بگید که خوب پول میگیرن در قبل فروش ولی بقیه سایتها هم پول میگیرن کدوم سایت وجود داره که این همه کتاب که در بقیه سایتها به قیمت گزافی به فروش میرسه خواهی یافت
کمی تحقیق کنید

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 10:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

[quote="مج
از مدیران محترم هم خواهشمندم وقت و انرژی خودرو صرف اینگونه هرز گویی ها نکنن.تبی"][size=150]قیمت این نقطه زن برای کاربرای قدیمی ما و کسانیکه از ما ردیاب خریداری کرده اند دومیلیون تومانه و برای کاربران جدید بعدا اعلام خواهد شد .

با توجه به اولویتها ذکر شده هنوز اش دهن سوزی برای اظهارنظر افراد متفرقه نمیبینم!
در این صورت با توجه به تستهایی که در اینده نزدیک توسط دوستان صورت خواهد گرفت نتیجه برای اعضا اعلام خواهد شدکه مثل گذشته راه برای انتخاب واسه افراد هموار تره....

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان سلام،کسی خرده نگیره منظورم شخص وگروه خاصی نیست وکلی عرض میکنم،؛،میگیم زمونه عوض شده...بد شده...!نه ،نه ماییم که عوض شدیم...بدشدیم...!بدیم ومیخواهیم خوبان را هم بد جلوه بدیم...مسلمانیم میگیم غیبت حرامه...!بعد راحت غیبت میکنیم،چه بسا اون طرف یکی از بنده های عزیز خدا باشد.!پس تفکر وعقل و وجدان کجاست؟چرا از دید تنگ نظران وکلاهبرداران به حقایق نگاه میکنیم...وبازیچه ای کلاهبرداران میشیم....وچه راحت در محضر عموم تهمت ناحق میزنیم.بگذار بنویسند،بقول استاد حمید عزیز ؛دارن سیرت خودشون رو بنمایش میگذارند...دوست عزیز یاسر،خیلی بهتر میشد قبلش حداقل با دید وتفکر خودتون یه تحقیقی میکردین وبعد تصمیم به این بزرگی میگرفتین...!مطمعنم اون موقع نظرتون چیز دیگری بود...خیلی واضح هست که چرا علیه استاد حمید وفلز جو تبلیغ می کنند...بنظر بنده وبه یقین خیلی ها؛ ایشون بت شکن تشکیلات ودستگاه های فلزیابی از دید کلاهبرداران هستند....میدانیم که هرکسی را از اعمال خودش قضاوت خواهند کرد ...نه افکار... دیگران...!دراین دنیا نه خوش بین باش ،نه بدبین،...بلکه واقع بین باش...چه خوش گفت؛گفتار نیک،پندار نیک،کردار نیک...در پناه حق ،موفق وشاد باشید

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 11:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 27  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 660 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure