سلام دوستان به خصوص اقا حمید . البته من صدر صد نگفتم که ایراد از شماست . ولی پستهایی که دوستان و کاربران و مخصوصا همون خریدارانی که از شما جنس خریدن مخصوصا ردیاب 35 و البته نظر من نیست ولی بعنوان جنس بد معرفی کردن . تو انجمن ایران تک که لین کشم گذاشتم و همچنین تو اولین انجمن محققان و گنج پژوهان ایران کسی مثل نام کاربری
اقای عزیز که حتی مدیر ارشد همون انجمن هم هست را برید هم در انجمن و هم در وبلاگش ببینید که چه خبره مخصوصا از وب سایت شما و خود شما بحث کرده . خوب البته من همینطوری نیومدم و با کسی دشمنی ندارم. دستتون هم درد نکنه زحمت میکشین واسه بچه ها ولی . با این همه بحث ها و و نشانه هایی که علیه شما راه انداختن و حتی عرض کردم خود خریدار ردیاب که از شما خریده یه کم به من حق بدین که یه جور دیگه برداشت کنم .
البته اینم میدونم که اینا خودشون هم ادمهای درستی و صادقی نیستن . ولی چندین بار از همین ها کلاه بزرگی سرم رفته که دیگه حتی قسم خدا و پیغمبرشون را هم قبول ندارم . و کلا در بحث فلزیاب و ردیاب و این قبیل که میشه ادم احساس میکنه طرف میخواد کلاه سرش بزاره تا این که کارت را راه بندازه . از بس دیدم و شنیدم . و بقولی از ریسمون سیاه سفید هم دیگه میترسم . البته شما درست میگید من سواد درست حسابی ندارم ولی اینقدر تو این بازار مکاره ابدیده شدم که دیگه به این راحتی نمیتونم حتی به اون پیغمبرش هم اعتماد کنم . چه برسه به بندگان معمولی خدا
در هر صورت من اتهامی به شما نزدم و گفتم که برید تو انجمن ها سر بزنید و ببینید که در مورد شما چی برداشت شده و هم چنین از وب سایت شما .
انشالله که کار شما مثل بقیه نباشه اگه اینطور که فرمودین نیست که نیست دیگه حتما . و گرنه عرض کردم من نه باکسی پدر کشتگی دارم و نه شما و دوستان را میشناسم که چیزی در موردشون بگم . مگه مریضم؟ فقط طبق شواهد عرض کردم .
اگه اینطور نیست تمام گفته هام را پس گرفتم . و معذرت خواهی میکنم .