انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:10am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام pastoo جان
ايران ميکرو همه رو داره مقاومت هم رنج کامل که ميگرفتي همشون توش بود

سه شنبه 16 دی1393 - 9:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميدجان اگه يه سروسامانی به اينجای ال سيدی بدی ممنون ميشيم منظورم سرعت شمارشه که پراکندگی داره

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 16 دی1393 - 9:49am
آواتار کاربر

مرسی hamedkk و mhak از راهنماییتون، با این حساب باید برم حضوری تهیشون کنم

سه شنبه 16 دی1393 - 9:55am
مدیر کل
مدیر کل

bina نوشته است:
سلام دوستان
مهندس حميد عزيز ببخشيد كه ميپرسم ولي موضوع كريستال روي پروگرامر واسه چيه و آيا الزاميه ؟من متوجه اين بحث نشدم.
من پروگرامرم يو اس بيه و روش 2 تا كريستال 12000 داره ولي با اين حال هر بار پروگرام بيش از 1 دقيقه طول ميكشه.
ممنون ميشم لطفا راهنمايي كنين.
ياحق @};-

بعضی پروگرامر ها مثل مولتی ممکنه یک جای قرار دادن کریستال نزدیک سوکت زیف داشته باشن که اگر از قبل فیوز بیت تنظیم شده باشه ؛ برای دفعات دوم به بعد پروگرام از اون کریستال برای پروگرام میکرو استفاده میشه و طبیعتا سرعت پروگرام بالا میره. چون کریستال خارجی سرعتش بیشتر از داخلی هست. روی پروگرامر مولتی یک جامپر S1 وجود داره که باید برای این کار باز باشه. ولی برای بار اول پروگرام باید این جامپر رو ببندین تا پروگرام انجام بشه. بهرحال فکر نمیکنم برای شما زیاد مهم باشه که 1 دقیقه طول بکشه یا سریعتر باشه! چون خیلی کم نیاز به پروگرام مجدد دارین.

سه شنبه 16 دی1393 - 10:12am
مدیر کل
مدیر کل

hamedkk نوشته است:
آموزش پروگرام کردن با stk500 و نتایج تست های امروز توی دو تا فایل پی دی اف

خیلی ممنون حامد عزیز واقعا زحمت کشیدین. :ymhug:
بنظر من تستهای خیلی خوب و کمک کننده ای بود. فقط خواهش میکنم اون تست فیبر مسی 15 سانتی با لوپ 55 رو مجددا و با دقت بیشتر انجام بدین و ببینین آیا درست بوده؟ اگر فیلمشو بتونین بگیرین خیلی خوب میشه چون بنظر من کمی فراتر از حد انتظار بوده!
اما موردی که هست کاهش برد در صورت فعال بودن گزینه گراند هست. هر چند برای تطبیق تدریجی با شرایط محیط و زمین ؛ فعال بودن گزینه Ground ضروریه اما تحت شرایط خاصی میتونه منجر به کاهش برد بشه. البته طبیعیه که درجه تنظیم گراند هم تاثیر داره که شما باید بین 1 تا 5 هم برای لوپ های خودتون مقایسه میکردین. این به سرعت حرکت لوپ هم بستگی داره که برای لوپهای کوچکتر و بزرگتر تفاوت داره. بهرحال چون لوپهای شما هر دو کمی بزرگ محسوب میشه لذا روش تست برد فلز حتی از کنار هم میتونه کمی منجر به افت برد بشه. روش بهتر شاید این باشه که ابتدا فلز رو در فاصله ای نزدیک به لوپ بگیرین و بعد به تدریج از لوپ دور کنین و ببینین تا کجا بوق ادامه داره.

سه شنبه 16 دی1393 - 10:20am
مدیر کل
مدیر کل

hafez نوشته است:
حميدجان اگه يه سروسامانی به اينجای ال سيدی بدی ممنون ميشيم منظورم سرعت شمارشه که پراکندگی داره

تغییرات عددی که ملاحظه میکنین بخاطر وجود نویز هست! وقتی شما ساخت کامل رو انجام بدین و در محیط طبیعت تشریف ببرین دیگه پرش عدد تا این حد وجود نداره. من میتونستم عدد رو دو رقمی بگیرم یا مقدار تغییراتش رو کم در نظر بگیرم که دیگه حالت پرش نداشته باشه و در واقع تاثیر نویز درش آشکار نشه. ولی اونجوری در کاوش واقعی اطلاعات کمتر و غیر دقیق تری از قدرت سنس و یا عمق فلز در اختیار قرار میداد! در مجموع عددی 3 رقمی با این مقیاس تغییر که بطور ثابت تقریبا معادل حساسیت 19 اندازه گیری و نمایش داده میشه بنظرم خوب بوده. حالا اگر لازم شد مقیاسش رو در آینده تغییر میدیم. صرفا یک مساله نمایشیه و چیز مهمی نیست.
در مورد نمودار سنس هم که دوستان اشاره کردن سرعت زیادی داره ؛ خب چون سرعت سنس بالاست! بنظر شما چکار باید بکنیم؟ کندش کنیم که مسلما مشکل پیش میاد. روی فرکانسهای پایین تر هم بصورت خودکار کند میشه! خوبیش به همینه که بلافاصله تاثیر حضور فلز رو نشون بده. پس با نزدیک شدن فلز و دور شدن فلز باید در هر دو صورت واکنش سریع باشه. با این حال این موضوع رو هم بررسی میکنم شاید طریقه نمایش بهتری بنظرم رسید!

سه شنبه 16 دی1393 - 10:27am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
با تشکر از لطف همه دوستان . نکته ای رو که فراموش کردم تو فایل بنویسم در مورد مصرف باتری مدار بود . بعد از یک ساعت و نیم تست مدار و کار کردن با عرض پالس های بالا ، ولتاژ باتری ها به اندازه 0.1 ولت کاهش پیدا کرد که نوید دوام باتری ها برای ساعت ها کاوش رو میده . پیشنهاد من استفاده از باتری های لیتیومی مرغوبه که در عین سبکی و حجم کم از دوام خیلی خوبی برخوردارن.

سلام دوستان
حامد جان ممنون بابت نتیجه تستهاتون.
راستی شما از باطری لیتیوم یون استفاده میکنین یا لیتیوم پلیمر؟
قبلا هم در مورد باطریهای لیتیوم یون تجریه ای که داشتم رو عرض کردم بازم محض اطلاع میگم که از نظر شارژ خیلی خطرناکن.
من هم پارسال 5 تا باطری لیتیوم یون رو بصورت سری کرده خریدم و با شارژر تمام اتومات شارژش میکردم که بعد از چند ماه که دوباره در حال شارژ شدن بود با خطای شارژر ، شارژر رو از برق و باطری جدا کردم تا بعدا بررسی کنم که پس از حدود 10 دقیقه باطریها منفجر شدن و باعث سوختن چندجای خونه شد و البته خدا رو شکر که انفجار در گوشه ای از هال بود که به خودمون صدمه ای نرسید چراکه ترکشهاش همه جا پخش بود.
علتش هم طبق بررسی که کردم گفتن این باطریها زود نشت میکنن و باعث خرابی و اتصال و انفجار میشن.
بهرحال دوستان لطفا جوانب احتیاط رو از دست ندین.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 16 دی1393 - 10:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميدجان اين مدل نمودار سنس اگه قابل نوشتن باشه که هست خيلی شيک ميشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 16 دی1393 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آخه خبر ميرسه اين مدار به نوعى لودرش الهام گرفته شده ازمدار کوين هستش و شايد بيشتر مدهای روی ال سيدی هم همينطور هرچند يه عده فقط بلدن چرت و پرت تحويل اين و اون بدن حميد جان شما ناراحت نشو فقط اگه بشه قسمت لودرش رو عوض کنيد مثل طرح بالا عالی خواهد شد به طوريکه از دو طرف نمودار به سمت بالا بره و همينطور شماره به شماره ادامه داشته باشه تا برسه به اون وسط که شمارش از يک شروع بشه و تا عدد نه بره جلو و اگه خودتون صلاح دونستيد ميشه تعداد اعداد وسط رو بيشترم کرد اينم نظر سازنده من آرش بود
ياحق

سه شنبه 16 دی1393 - 11:42am
مدیر کل
مدیر کل

حافظ عزیز در مورد طرح پیشنهادی شما موافق نیستم و اتفاقا بنظر من اصلا هم قشنگ در نمیاد! :D البته ممنون و شما دوستان لطف میکنین که نظرات مختلفتون رو در جهت بهتر شدن پروژه ارائه میدین. اما در مسائلی که تا حدودی غیر فنی هستن و بیشتر حالت سلیقه ای دارن ؛ بنده با اینکه همه نظرات رو میخونم ولی در نهایت باید بر اساس سلیقه خودم تصمیم بگیرم و عمل کنم.
این بحث که از فلان مدار الهام گرفته شده یا نشده بنظر من بی معنیه! عملا شاید از خیلی چیزها الهام گرفته شده باشه! این بیانگر هیچ مطلب خاصی نیست و نمایش چند چیز ساده روی ال سی هم نیاز به الهامات ویژه نداره! وانگهی بیشتر سختی نمایش روی ال سی دی مربوط به نحوه پیاده سازی منوی این دستگاه بوده که فکر نمیکنم نمونش رو جایی دیده باشین و در مجموع در نوع خودش بهترین و سریع ترین و ساده ترین برای اپراتور هست درحالیکه از نظر پیاده سازی مشکل ترین روش برای برنامه نویسی بوده! نبود چنین منوی پیشرفته ای در سایر طرحهای مشابه و حتی توسط افراد مطرح و باتجربه هم نشانه همین مساله هست.
بهرحال اینها دیگه بقول معروف همه حرف هست و اصل عملکرد دستگاهه. ما هم تلاش میکنیم با کمک هم جوابدهی این طرح رو از هر نظر بهتر کنیم تا نیاز دوستان علاقه مند بیشتر برطرف بشه. دیگه نظر افراد مغرض یا حسود یا رقیب یا فروشنده یا دشمن و امثالهم از نظر من اهمیتی نداره و چون سودی هم برای من وجود نداره طبیعتا دلیلی برای حساسیت نیست.

سه شنبه 16 دی1393 - 12:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 564 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure