حافظ عزیز در مورد طرح پیشنهادی شما موافق نیستم و اتفاقا بنظر من اصلا هم قشنگ در نمیاد!
البته ممنون و شما دوستان لطف میکنین که نظرات مختلفتون رو در جهت بهتر شدن پروژه ارائه میدین. اما در مسائلی که تا حدودی غیر فنی هستن و بیشتر حالت سلیقه ای دارن ؛ بنده با اینکه همه نظرات رو میخونم ولی در نهایت باید بر اساس سلیقه خودم تصمیم بگیرم و عمل کنم.
این بحث که از فلان مدار الهام گرفته شده یا نشده بنظر من بی معنیه! عملا شاید از خیلی چیزها الهام گرفته شده باشه! این بیانگر هیچ مطلب خاصی نیست و نمایش چند چیز ساده روی ال سی هم نیاز به الهامات ویژه نداره! وانگهی بیشتر سختی نمایش روی ال سی دی مربوط به نحوه پیاده سازی منوی این دستگاه بوده که فکر نمیکنم نمونش رو جایی دیده باشین و در مجموع در نوع خودش بهترین و سریع ترین و ساده ترین برای اپراتور هست درحالیکه از نظر پیاده سازی مشکل ترین روش برای برنامه نویسی بوده! نبود چنین منوی پیشرفته ای در سایر طرحهای مشابه و حتی توسط افراد مطرح و باتجربه هم نشانه همین مساله هست.
بهرحال اینها دیگه بقول معروف همه حرف هست و اصل عملکرد دستگاهه. ما هم تلاش میکنیم با کمک هم جوابدهی این طرح رو از هر نظر بهتر کنیم تا نیاز دوستان علاقه مند بیشتر برطرف بشه. دیگه نظر افراد مغرض یا حسود یا رقیب یا فروشنده یا دشمن و امثالهم از نظر من اهمیتی نداره و چون سودی هم برای من وجود نداره طبیعتا دلیلی برای حساسیت نیست.