نویسنده |
پیغام |
amin171
کاربر فعال
|
دوستان سلام بنده چون هیچ اطلاعاتی در زمینه ی الکترونیک ندارم کسی هست که این مدارو واسم بسازه ویا قبلا ساخته بخواد بفروشه من ازش بخرم ؟
|
سه شنبه 5 اسفند1393 - 10:02pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام amin171 عزیز من مدارشو دارم که قبلا ساختمش و حالا بلا استفاده گذاشتم اگه میخواین براتون ارسال کنم البته بدون ال سی دی
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
جمعه 8 اسفند1393 - 9:56am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستانی که هدف ساختن دارن مطالب صفحات ابتدایی این بخش رو بخوبی مطالعه بفرمائید تا موفق بشید ، برای بلندگو از بازر 12 ولت یا بلندگوهای به اندازه سکه 500 تومنی 8 اهم به پائین میشه استفاده کرد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 9 اسفند1393 - 8:16am |
|
|
tornado
|
استاد مهدی سلام مهدی عزیز من میخوام این مدار رو بسازم و برای خودم من اطلاعات زیاد ندارم ایا کتاب هست که بتوم انو بخونم و اطلاعاتم رو زیاد کنم برای ساخت من زیاد حفاریکردم ولی تادکنون چیزی گیر نیاوردم چون یه دستگاه باید حداقل باشه که کمک دست ادم باشه اقا مهدی روی این مدار چقدر میشه برا عمق حساب کرد
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 2:23pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
tornado نوشته است: استاد مهدی سلام مهدی عزیز من میخوام این مدار رو بسازم و برای خودم من اطلاعات زیاد ندارم ایا کتاب هست که بتوم انو بخونم و اطلاعاتم رو زیاد کنم برای ساخت من زیاد حفاریکردم ولی تادکنون چیزی گیر نیاوردم چون یه دستگاه باید حداقل باشه که کمک دست ادم باشه اقا مهدی روی این مدار چقدر میشه برا عمق حساب کرد با سلام این مدار بدرد عمق زنی نمیخوره ، ولی به خاطر ثبات خوبی که داره ، میشه برای پیدا کردن فلزات ریز یا سکه و یا داخل کار و دیواره ازش استفاده کرد . بدرد عمق زنی بالای یک متر نمیخوره ، برای بالای یک متر باید نقطه زن فلزجو pi رو بسازید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 11:22am |
|
|
tornado
|
استاد مهدی تشکر میکنم که به سوالم پاسخ دادین من تو الکترونیک وارد نیستم ایا کتابی هست که من با خواندن اون کمی به الکترونیک وارد بشم خوب بازم خوبه تا 1 متر لاقل ادم یک متر تو حفاری جلوه اگه شد من میخوام به یاری خدا این رو بسازم
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 1:48pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
tornado نوشته است: استاد مهدی تشکر میکنم که به سوالم پاسخ دادین من تو الکترونیک وارد نیستم ایا کتابی هست که من با خواندن اون کمی به الکترونیک وارد بشم خوب بازم خوبه تا 1 متر لاقل ادم یک متر تو حفاری جلوه اگه شد من میخوام به یاری خدا این رو بسازم خواهش میکنم برادر بنده هم مثل شما بودم و در همین انجمن با مطالعات و تجربیات دیگر دوستان موفق شدم که خودم مدارات خودم رو چه انالوگ و چه دیجیتال به لطف این انجمن بسازم ، شما هم میتونی فقط مقداری از مونتاژ و جنس و نوع قطعات اطلاعات کسب کنید و مطالعه بفرما ، موفقیت از آن شماست
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 11:25am |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
tornado نوشته است: استاد مهدی تشکر میکنم که به سوالم پاسخ دادین من تو الکترونیک وارد نیستم ایا کتابی هست که من با خواندن اون کمی به الکترونیک وارد بشم خوب بازم خوبه تا 1 متر لاقل ادم یک متر تو حفاری جلوه اگه شد من میخوام به یاری خدا این رو بسازم دوست گرامی این مدار به نظر من سکوی پرتاب برای ارتقای سطح علمی در مورد ساخت مدارات فلزیاب به حساب میاد و شما میتونین این مدار رو با اندکی مطالعه و حوصله راه اندازی کنین و نکته خاص پیچیده و مبهم در مدار اصلا وجود نداره انشاالله اگه تصمیم به ساخت گرفتین بنده میتونم کمکتون کنم تا مشکلی تو کارتون نباشه
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 11:24pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
اینم سوپر بی ار ان با طراحی جعبه جدید پیوست: DSC04243 [1600x1200].JPG
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 6:37pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
پیوست: DSC04240 [1600x1200].JPG
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 6:40pm |
|
|
|