نویسنده |
پیغام |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
ﺩﺭ ﻗﻄﺐ ﺷﻤﺎﻝ ﮔﺮﮒ ﻫﺎ ﺭﺍ اینگونه ﺷﮑﺎﺭ می کنند: ﺭﻭﯼ ﺗﯿﻐﻪ ﺍﯼ برنده مقداری ﺧﻮﻥ می ریزند ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﯾﺨﯽ ﻗﺮﺍﺭ داده ﻭ ﺩﺭ ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺭﻫﺎ می کنند. ﮔﺮﮒ ﺁﻥ ﺭﺍ می بیند، یخ را به طمع ﺧﻮﻥ ﻟﯿﺲ ﻣﯿﺰﻧﺪ. ﯾﺦ روی تیغه کم کم ﺁﺏ می شود ﻭ ﺗﯿﻐﻪ ی تیز، ﺯﺑﺎﻥ سرد و بی حس شده ی ﮔﺮﮒ ﺭﺍ می بُرد. ﮔﺮﮒ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ می بیند ﻭ به ﺗﺼﻮﺭ و خیال این که ﺷﮑﺎﺭ و طعمه ﺧﻮﺑﯽ پیدا کرده ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻟﯿﺲ می زند؛ اما نمی داند یا نمی خواهد بداند که با آن حرص وصف ناشدنی و شهوت سیری ناپذیر، دارد ﺧﻮﻥ ﺧﻮﺩش ﺭﺍ می خورد! ﺁﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ آن ﮔﺮﮒ زبان بسته ﺧﻮﻥ می رود تا به دست خودش کشته می شود. نه گلوله ای شلیک می شود، و نه حتی نیزه ای پرتاب! اما گرگ با همه غرورش سرنگون ميشود'! حال بد نیست بدانیم که طمع، شهوت، پول، قدرت ،تكبر ،فخرفروشی،حب جاه و مقام و احساس بى نيازى و بی مسوولیتی درقبال هم نوع ميتواند هر انسانى رو به سرنوشت این گرگ قطب گرفتار كند... هلاکت به دست خودمان، نه گلوله ای، نه نیزه ای ... این حکایت خیلی از ما انسانهاست.......
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 7:49pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
ﺣﮑﺎیت ﻣﺎ ﻭ ﺧﺪﺍ، ﺣﮑﺎﻳﺖ ﻋﺠﻴﺒﻰ ﺳﺖ.
مثل ﻗﺼﻪ ﯼ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻧﻘﺮﻩ ﮐﺎﺭ..
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﻭﻗﺘﻰ ﺍﺳﺘﺎﺩِ ﻧﻘﺮﻩ ﮐﺎﺭ، ﻧﻘﺮﻩ ﺭﺍ ﺻﻴﻘﻞ ﻣﻴﺪﻫﺪ،ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﺗﺶ ﻧﮕﻪ ﻣﻴﺪﺍﺭﺩ،
ﺍﻣﺎ ﭼﺸﻢ ﺍﺯ ﻧﻘﺮﻩ ﺑﺮﻧﻤﻴﺪﺍﺭﺩ،
تا ﺯﻣﺎﻧﻰ ﻧﻘﺮﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺗﺶ ﻧﮕﻪ ﻣﻴﺪﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻋﮑﺲ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻧﻘﺮﻩ ﯼ ﺻﻴﻘﻞ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﺑﺒﻴﻨﺪ!
ﺩﺭﺳﺖ ﻣﺜﻞِ ﺧﺪﺍ....
ﻭﻗﺘﻰ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﺪ ﺻﻴﻘﻞ ﭘﻴﺪﺍ ﮐﻨﻴﻢ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺗﺶِ ﺳﺨﺘﻰ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﻴﮑﻨﺪ،
ﺍﻣﺎ ﭼﺸﻢ ﺍﺯ ﻣﺎ ﺑﺮﻧﻤﻴﺪﺍﺭﺩ…
ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻋﮑﺲِ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺎ ﺑﺒﻴﻨﺪ.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
جمعه 8 اسفند1393 - 1:42pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
گفتم: جرمش چیست؟ گفت: مشروب خورده است گفتم: چرا شلاقش میزنید؟ گفت: مشروب خوردن حرام است گفتم: چرا حرام است؟ گفت: هر چیز به بدن انسان ضرر برساند در .... حرام است گفتم: مشروب به بدن بیشتر ضرر میرساند یا شلاق؟ سکوت کرد...
"صادق هدایت"
|
شنبه 9 اسفند1393 - 6:58pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
ﮐﻠﯿﭗ «ﺍﻓﺸﺎﮔﺮﯼ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﺣﯿﻢ ﭘﻮﺭ ﺍﺯﻏﺪﯼ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ « ﺗﺸﯿﻊ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ» ﺩﺭ ﻧﻤﺎﺯﺟﻤﻌﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ » ، ﮐﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺖ ﻣﺴﺘﻀﻌﻔﯿﻦ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺣﺪﻭﺩ ﭼﻬﻞ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭ ﺣﺠﻢ 66 ﻣﮕﺎﺑﺎﯾﺖ. http://www.mostazafin.tv/images/video/r ... hagari.flvاگه از تلوزیون ندیدین حتما دانلود کنید و ببینید!!!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 9 اسفند1393 - 9:59pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: گفتم: جرمش چیست؟ گفت: مشروب خورده است گفتم: چرا شلاقش میزنید؟ گفت: مشروب خوردن حرام است گفتم: چرا حرام است؟ گفت: هر چیز به بدن انسان ضرر برساند در .... حرام است گفتم: مشروب به بدن بیشتر ضرر میرساند یا شلاق؟ سکوت کرد... "صادق هدایت" اقای هدایت شما که خودکشی کردید به احتمال زیاد صدای منو نمی شنوید اما اگر شنیدید بدانید شلاق تاوان کسی ست که بر اثر خوردن شراب به نوامیس مردم تجاوز کرده و صد گناه نابخشودنی دیگر انجام داده نه اینکه صرفا برای بدن او ضرر داشته باشد بلکه شراب خوردن او برای جامعه نیز مضر هست چرا که بیشتر اوقات تاوان شراب خوردن دیگران را جامعه میپردازد.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
یکشنبه 10 اسفند1393 - 5:03pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیزشایدشماهم بجایی برسی که بخوای خودکشی کنی وراهی برای ادامه زندگی نداشته باشی بدبختیه ماایرانیها اینه که همه چیزباید به دیدخودمون تموم بشه. توقانون ما مشروبات الکلی مصرف کردن 75ضربه شلاق داره بدون اینکه تجاوزی انجام بشه.
|
یکشنبه 10 اسفند1393 - 5:25pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: توقانون ما مشروبات الکلی مصرف کردن 75ضربه شلاق داره بدون اینکه تجاوزی انجام بشه. لایک ...
|
یکشنبه 10 اسفند1393 - 5:35pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
یک ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻓﻬﻤﺎﻧﺪ ، ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﮔﻔﺖ ، ﺁﺩﻡ ﺭﺍ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ! "ﺯﻧﺪﻩ ﺑﮕﻮﺭ/ﺻﺎﺩﻕ ﻫﺪﺍﯾﺖ"
|
یکشنبه 10 اسفند1393 - 8:56pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
باعرض پوزش از دايی آرشم هرچی خواستم دوباره باعث رنجش ايشون نشم اما حيفم اومد اين پيام آخر دايى سعيدم رو به عنوان تلنگر براتون نزارم اين پيام دقيقا 5 روز قبل حادثه تصادف به گوشی من ارسال شد سلام محسن جان حس خوبی دارم امشب چرا ؟ نميدونم اما فقط يه درخواست ازت دارم شما دعاکن من بميرم منم دعا ميکنم تو به يه ثروت بزرگی برسی و دست همه رو بگيری من ميخندم چون آرزوم مردنه ،نه اينکه چيزى ندارم ،فقط براى اينکه لياقت مردن به کسانی داده ميشه که يا خوب بودن اونور بهشون احتياج بود يا خوب بودن و داشتن بد ميشدن و خدا حيفش اومد بد بشن فقط به دنيا دل نبند حلالم کن و ه آبجى *******سلام برسون
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 10 اسفند1393 - 11:04pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: باعرض پوزش از دايی آرشم هرچی خواستم دوباره باعث رنجش ايشون نشم اما حيفم اومد اين پيام آخر دايى سعيدم رو به عنوان تلنگر براتون نزارم اين پيام دقيقا 5 روز قبل حادثه تصادف به گوشی من ارسال شد سلام محسن جان حس خوبی دارم امشب چرا ؟ نميدونم اما فقط يه درخواست ازت دارم شما دعاکن من بميرم منم دعا ميکنم تو به يه ثروت بزرگی برسی و دست همه رو بگيری من ميخندم چون آرزوم مردنه ،نه اينکه چيزى ندارم ،فقط براى اينکه لياقت مردن به کسانی داده ميشه که يا خوب بودن اونور بهشون احتياج بود يا خوب بودن و داشتن بد ميشدن و خدا حيفش اومد بد بشن فقط به دنيا دل نبند حلالم کن و ه آبجى *******سلام برسون خدایش بیامرزد روحش شاد...
|
یکشنبه 10 اسفند1393 - 11:13pm |
|
|
|