نویسنده |
پیغام |
نابودگر
کاربر فعال
|
delta force نوشته است: reza68 نوشته است: گفتم: جرمش چیست؟ گفت: مشروب خورده است گفتم: چرا شلاقش میزنید؟ گفت: مشروب خوردن حرام است گفتم: چرا حرام است؟ گفت: هر چیز به بدن انسان ضرر برساند در .... حرام است گفتم: مشروب به بدن بیشتر ضرر میرساند یا شلاق؟ سکوت کرد... "صادق هدایت" اقای هدایت شما که خودکشی کردید به احتمال زیاد صدای منو نمی شنوید اما اگر شنیدید بدانید شلاق تاوان کسی ست که بر اثر خوردن شراب به نوامیس مردم تجاوز کرده و صد گناه نابخشودنی دیگر انجام داده نه اینکه صرفا برای بدن او ضرر داشته باشد بلکه شراب خوردن او برای جامعه نیز مضر هست چرا که بیشتر اوقات تاوان شراب خوردن دیگران را جامعه میپردازد. سلام زنده باد دلتا جان از کسی که فرشتگان الهی رو فاحشه میدونه جز این نمیشه انتظار داشت
صداقت اولین فصل از کتاب خرد است
|
یکشنبه 10 اسفند1393 - 11:53pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: دوست عزیزشایدشماهم بجایی برسی که بخوای خودکشی کنی وراهی برای ادامه زندگی نداشته باشی بدبختیه ماایرانیها اینه که همه چیزباید به دیدخودمون تموم بشه. توقانون ما مشروبات الکلی مصرف کردن 75ضربه شلاق داره بدون اینکه تجاوزی انجام بشه. دقیقا اینه نکته رو هم شما بدید خودتون دیدید و تفسیر کردید خود کشی منطق ادم های ضعیف و بی ایمانه هیچ انسان قوی و مومنی حتی به خود کشی فکر هم نمیکنه چون یکی از گناهان کبیره است البته اگر واقعا به خدا اعتقاد داشته باشه این اقا هم از نظر من ایمان و اعتقاد درست حسابی هم نداشت کما اینکه دو یا سه تا حزف قشنگ زده باشه و این دلیل بزرگ بودن نیست
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
دوشنبه 10 اسفند1393 - 12:02am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: یک ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻓﻬﻤﺎﻧﺪ ، ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﮔﻔﺖ ، ﺁﺩﻡ ﺭﺍ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ! "ﺯﻧﺪﻩ ﺑﮕﻮﺭ/ﺻﺎﺩﻕ ﻫﺪﺍﯾﺖ" درسته مثلا اینکه شما فرمودید بین فرشتگان الهی و فاحشه ها فرقی نیست اینو نمیشه به امثال بنده بگی چون اون موقع شما رو مسخره نمیکنم بلکه...
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
دوشنبه 10 اسفند1393 - 12:06am |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
نابودگر نوشته است: delta force نوشته است: reza68 نوشته است: گفتم: جرمش چیست؟ گفت: مشروب خورده است گفتم: چرا شلاقش میزنید؟ گفت: مشروب خوردن حرام است گفتم: چرا حرام است؟ گفت: هر چیز به بدن انسان ضرر برساند در .... حرام است گفتم: مشروب به بدن بیشتر ضرر میرساند یا شلاق؟ سکوت کرد... "صادق هدایت" اقای هدایت شما که خودکشی کردید به احتمال زیاد صدای منو نمی شنوید اما اگر شنیدید بدانید شلاق تاوان کسی ست که بر اثر خوردن شراب به نوامیس مردم تجاوز کرده و صد گناه نابخشودنی دیگر انجام داده نه اینکه صرفا برای بدن او ضرر داشته باشد بلکه شراب خوردن او برای جامعه نیز مضر هست چرا که بیشتر اوقات تاوان شراب خوردن دیگران را جامعه میپردازد. سلام زنده باد دلتا جان از کسی که فرشتگان الهی رو فاحشه میدونه جز این نمیشه انتظار داشت پس اگه اینطوره پول داشتن هم حرامه چون هیچ چیزی اندازه ی پول داشتن برای نوامیس مردم مضر نبوده الان ماشین سواران و پولداران صدها دوست دختر دارن و به همه... اما بنده به شخصه یک مست رو ندیدم که...
این نیز بگذرد
|
دوشنبه 10 اسفند1393 - 3:25am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: باعرض پوزش از دايی آرشم هرچی خواستم دوباره باعث رنجش ايشون نشم اما حيفم اومد اين پيام آخر دايى سعيدم رو به عنوان تلنگر براتون نزارم اين پيام دقيقا 5 روز قبل حادثه تصادف به گوشی من ارسال شد سلام محسن جان حس خوبی دارم امشب چرا ؟ نميدونم اما فقط يه درخواست ازت دارم شما دعاکن من بميرم منم دعا ميکنم تو به يه ثروت بزرگی برسی و دست همه رو بگيری من ميخندم چون آرزوم مردنه ،نه اينکه چيزى ندارم ،فقط براى اينکه لياقت مردن به کسانی داده ميشه که يا خوب بودن اونور بهشون احتياج بود يا خوب بودن و داشتن بد ميشدن و خدا حيفش اومد بد بشن فقط به دنيا دل نبند حلالم کن و ه آبجى *******سلام برسون دايی جان محسن عزيز هرچند دمت گرم بابت قسمتى از حرف داييت که واقعا تلنگره اما ازت انتظار نداشتم بدونه اجازه من اينکارو بکنی بار اول و آخرت باشه که از اين نوع مطالب پست ميزاری تازه به صبوری رسيده بودم که داغونم کردی از موقع خوندن اين پست نتوستم خودمو کنترل کنم لطفا يکی از مديران پست من و غضنفر بى فکرو پاک کنه ياحق
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 3:51am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
دوستان عزیز مطالباتون قشنگه ولی خواهشا در گفته هاتون کمال ادب رو رعایت کنین که خدایی نکرده به کسی توهین یا بی احترامی نشه که بخواد منجر به بسته شدن این تاپیک بشه.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 5:23am |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
delta force نوشته است: shakib نوشته است: دوست عزیزشایدشماهم بجایی برسی که بخوای خودکشی کنی وراهی برای ادامه زندگی نداشته باشی بدبختیه ماایرانیها اینه که همه چیزباید به دیدخودمون تموم بشه. توقانون ما مشروبات الکلی مصرف کردن 75ضربه شلاق داره بدون اینکه تجاوزی انجام بشه. دقیقا اینه نکته رو هم شما بدید خودتون دیدید و تفسیر کردید خود کشی منطق ادم های ضعیف و بی ایمانه هیچ انسان قوی و مومنی حتی به خود کشی فکر هم نمیکنه چون یکی از گناهان کبیره است البته اگر واقعا به خدا اعتقاد داشته باشه این اقا هم از نظر من ایمان و اعتقاد درست حسابی هم نداشت کما اینکه دو یا سه تا حزف قشنگ زده باشه و این دلیل بزرگ بودن نیست من فقط یک سوال از شما دارم آیا هیتلر ضعیف بود؟
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 8:58am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
bad tiger نوشته است: delta force نوشته است: reza68 نوشته است: گفتم: جرمش چیست؟ گفت: مشروب خورده است گفتم: چرا شلاقش میزنید؟ گفت: مشروب خوردن حرام است گفتم: چرا حرام است؟ گفت: هر چیز به بدن انسان ضرر برساند در .... حرام است گفتم: مشروب به بدن بیشتر ضرر میرساند یا شلاق؟ سکوت کرد... "صادق هدایت" اقای هدایت شما که خودکشی کردید به احتمال زیاد صدای منو نمی شنوید اما اگر شنیدید بدانید شلاق تاوان کسی ست که بر اثر خوردن شراب به نوامیس مردم تجاوز کرده و صد گناه نابخشودنی دیگر انجام داده نه اینکه صرفا برای بدن او ضرر داشته باشد بلکه شراب خوردن او برای جامعه نیز مضر هست چرا که بیشتر اوقات تاوان شراب خوردن دیگران را جامعه میپردازد. پس اگه اینطوره پول داشتن هم حرامه چون هیچ چیزی اندازه ی پول داشتن برای نوامیس مردم مضر نبوده الان ماشین سواران و پولداران صدها دوست دختر دارن و به همه... اما بنده به شخصه یک مست رو ندیدم که...
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 10:46am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﺗﺴﺨﯿﺮ ﻓﻀﺎ ﺑﻮﺩ، ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﯿﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺸﺘﺮ ﻋﻘﯿﻖ ﺩﺭ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﻧﮕﺸﺖ، ﺛﻮﺍﺏ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ .. "صادق هدایت"
ً ﺍﯾﻦ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻣﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﺭﺍ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ !!!.... ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﻧﺪ! ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻡ ﺟﺎ ﻧﯿﺴﺖ، ﺷﺨﺺ ﺍﺳﺖ .. ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻡ ﻣﻨﻢ، ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻡ ﺗﻮﯾﯽ، ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻡ ﻃﺮﺯ ﺗﻔﮑﺮ ﻣﺎﺳﺖ، ﻧﻪ ﺁﻥ ﻣﺮﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ! ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻡ ﺟﺎﯾﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺭﺁﻣﺪ ﯾﮏ ﺩﻋﺎ ﻧﻮﯾﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻧﻮﯾﺲ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ ... ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻡ ﺟﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻣﺎﻧﺶ ﺑﺎ ﯾﮏ "ﺍﺳﺘﺨﺎﺭﻩ" ﻫﺪﻑ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ " ﻋﻄﺴﻪ " ﺍﺯ ﻫﺪﻑ ﺧﻮﺩ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﮑﺸﻨﺪ...
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 10:48am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
ﻣﺮﺩﻫﺎﯼ ﭼﺎﻕ ﺭﻭﯼ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﻫﺎﯼ ﺭﺍﺣﺖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ. ﻣﺮﺩﻫﺎﯼ ﻻﻏﺮ ﺭﻭﯼ ﻓﺮﺷﯽ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺯﻣﯿﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﻧﻘﺸﻪ ﮐﺸﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﭼﻨﺪ ﻣﺮﺩ ﭼﺎﻕ ﺭﺍ ﺗﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ . ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺩﻫﺎﯼ ﻻﻏﺮ ﺭﻭﯼ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﻣﺮﺩﻫﺎﯼ ﭼﺎﻕ ﻧﺸﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﭼﺎﻕ ﺷﺪﻧﺪ. ﻣﺮﺩﻫﺎﯼ ﭼﺎﻗﯽ ﮐﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﻻﻏﺮ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﻧﻘﺸﻪ ﮐﺸﯿﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻣﺮﺩﻫﺎﯼ ﭼﺎﻕ ﺭﺍ ﺗﺮﻭﺭ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ .....
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 11:14am |
|
|
|