masoud50 نوشته است:
بهرام عزیز
یعنی آب حموم چقدر جوش بوده ؟
تا اونجایی که من میدونم معمولا رو درجه 75 نهایتا 80 درجه تنطیم میشه و زمانی که تازه شیر آب رو باز میکنیم یه زمان کوتاهی به مدت چند ثانیه باید بگذره تا آب داخل لوله تخلیه بشه و آب گرم جایگزین بشه
سوختن با آب معمولا باید آب به 95 تا 100 درجه برسه ( آب کتری یا سماور )
فکر میکنم اون جنها دنبال بهونه بودن و از کاه کوه ساختن
این دفعه اومدن سراغت بهشون بگو جون مادرت بیخیال شو و یه بهونه درست و حسابی برا گیر دادن بهت پیدا کنن
اره دنبال بهونه بودن بی انصافا
باشه بهشون میگم
من از صحبتهای دوستان به این نتیجه رسیدم که دوستان عزیز افرینش جن در حیات هستی رو کلا نفی میکنن
به هر حال من تجربیات خودمو گفتم وبهش باور کامل دارم.بد نیست به تاریخچه حضرت سلیمان که دریایی از علم وقدرت خدا بود نگاهی بندازین.یا امام حسین در واقعه کربلا.حتی بحث هایی که از نظر علمی دوستان مطرح کردن فقط یک فرضیه هست که هنوز دانشمندان وفیزیک دانان نتونستن پی به رازش ببرن.در مورد این مطالبی که گفته شدو قبولش دارین ایا راه کاری هم وجود داره شاید این سوال پیش بیاد که چرا یک عده ادم میرن حفاری همه باهم با صدای رعد وبرق وطوفانی شدن هوا فرار میکنن با این که تابستون و هوا خوب بوده وبعد از فرار کردن دوباره هوا عادی میشه.حالا چرا این قضیه مکررا تکرار شده در یک منطقه با کاوشگران متفاوت.ایا به ذهن مربوط میشه وچقدر..یکی این قضیه رو موشکافی کنه لطفا
استاد جاوید این که میگین در یک اجتماع زیاد صحبت از جن میشه وباعث خیال پردازی میشه شاید.ولی در محیط شهری دیگه کسی صحبت از جن نمیکنه چون وقتی واسه ادم نمیمونه که بخواد به اونا فکر کنی پس حس کردن یا دیدن اونا نباید امکان داشته باشه این رو که همهگی قبول دارین حالا یک سوال تا حالا شده جلوی تلویزیون نشسته باشی ببینی یکی از اهل خانواده از یک اتاق بیاد وبه اتاق دیگه بره وشما باهاش حرف زده باشی جوابتم داده باشه ولی بعد چند دقیقه همون فرد از بیرون بیاد تو وازش سوال کنی بگه من که تازه رسیدم خونه وبرادرت هم شاهد باشه
خب اگه ذهن تاثیر گذار هست این حالت چه زمانی پیش میاد مگه نه اینکه باید به موضوع یا فرد فکر کنی وذهنیت دچار یک جور تله پاتی بشه در صورتی که کامل غرق در فیلمی رمانتیک هستی وکل حواست به اون هست