arash22 نوشته است:
haamed نوشته است:
دوست گرامي آرش خان غير از نمايندگي دوبي كه در كنار جنس اصل با قيمت بالاتر جنس تقلبي را 9ميليون هم ميفروشد كجا gpx5000 را 10ميليون ميدهند بفرما ما هم تهيه كنيم!
جناب حامد خان حالا چه اسراری به خرید جنس تقلبی یا درجه دو با این قیمت دارید قیمت کل خاورمیانه 10 تا 12 میلیون هست حالا یکی ارزونتر میده یکی گرانتر و محصولاتشون همه مثل هم هست شما چرا نگران فروش شرکت های دیگه هستید ؟؟؟
شرمنده که جوابتان به تعویق افتاد چون تازه الطاف شما را مشاهده کردم!
دوست محترم بنده فروشنده نیستم و هیچ نفع یا ضرری برایم ندارد که سر شما یا دیگری کلاه برود یا نه,فقط از لحاظ اخلاقی و انسانی وظیفه خودم دانستم چیزهای اندکی که میدانم به اشتراک بگذارم که صدالبته کارم اشتباه بود,دلیل و برهانش هم سخنان مغرضانه جنابعالیست!!
پس نیک بدان نگران کسی یا چیزی نیستم و شاید این شمایید که همه را به چشم خود مینگرید!
جهت اینکه بیشتر روشن شوید عرض میکنم همانطور که قبلا هم گفتم بنده اواخر شهریور 93 از طریق تلفن با دفتر مرکزی شرکت دپار ترکیه(چندین نمایندگی در خود استانبول و شهرهای دیگر موجود است) واقع در محله مجیدیه استانبول حوالی میدان تقسیم و نزدیک محله شیشلی تماس گرفتم و قیمت gpx5000 را 4500 یورو اعلام کردند و با توجه قیمت بالاتر یورو در آن زمان نسبت به حال که تقریبا 4200 بود شد چیزی حدود 19 تومن که از این 19 تومن 18% بابت مالیات اخذ میشد,یعنی قیمت بدون مالیات تقریبا 15 بود,حال فرض محال کنیم نمایندگی دوبی اصلا مالیات نمیگیرد پس چه جور همان جنس را 10 تومن میدهد؟؟؟این 5 میلیون اختلاف قیمت چیست؟؟؟!!
اگر لطف کرده و ما را روشن کنید لطف بزرگی کرده اید...
ahmad_reza نوشته است:
چون دوبی منطقه آزاده ، مالیات زیاد نداره واسه همین اونجا به مراتب ارزونتر ازسایر نمایندگی های مینلب میشه تهیه کرد
فرمایش حضرتعالی متین ولی به نظر حقیر اینقدر اختلاف قیمت تنها بابت مالیات منطقی نیست!