نویسنده |
پیغام |
Rahim ahmadi
|
سلام استاد خسته نباشید لطفا تصویر را تفسیر بفرمایید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 9 اسفند1393 - 2:26pm |
|
|
jahanfar.b57
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 24 آبان1393 - 7:41pm پست: 123 محل اقامت: ایران
|
سلام مدیران محترم با تشکر از زحماتتون به جد یه خواهشی داشتم میخاستم لطفا تصاویر صفحه های 308و309همراه با سوال وجوابها رو حذف کنید چون واقعا مشکل ساز شده باز هم تشکر
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 8:11pm |
|
|
jahanfar.b57
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 24 آبان1393 - 7:41pm پست: 123 محل اقامت: ایران
|
سلام دوستان عزیز من چه جوری میتونم پستهامو حذف کنم
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 8:59pm |
|
|
مجید1394
کاربر فعال
|
Rahim ahmadi نوشته است: سلام استاد خسته نباشید لطفا تصویر را تفسیر بفرمایید به نظر من باید تو مسیر نگاه جوجه ای که روی مرغ هست در حدود 21 متر بعد به دنبال صخره ای باشید که بار در آن صخره هست باز باید استاد باستان شناس نظر کارشناسی بدن
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 9:16pm |
|
|
Naman
کاربر فعال
|
سلام خسته نباشید ممنونم از زحمات بی دریغی که میکشید و واقعا جای تشکر دارد خواهش میکنم راهنمایی کنید و نظرکارشناسیتونو در مورد این عکس هایی که میزارم بیان کنید هر سوالی هم هست یا هر نمایی دیگری از عکس هایی رو که میزارمو واسه نطرتون لازم دارینو عرض کنید در خدمتم
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 6:31am |
|
|
Naman
کاربر فعال
|
سام وخسته نباشید استاد گرامی این عکس ها نمای نزدیک واندازه جوغن هایی هستن که در عکس هایی که گذاسته بودم ونظر داده بودینو شکل دوتا تپه رو مشخص کرده بودین چون آصلا پول آوردن دستگاه و نقطه زنی رو ندارم خواهش میکنم کامل راهمائیم کنید. در ضمن عکس هایی بودن که عرض کرده بودین سنگره وباید کنار اون جوغن ها واون دورو ورا یه جای پلمپ شده یا لاشه سنگ موجود باشه یا به دنبال قلعه بگردید بله درسته وقتی رفتم و نگاه کردم در دو سه متری جوغن های دو وسه یه لاشه سنگ حدود 300 تا 500 کیلویی هست ودر فاصله حدود 50 متری یه قلعه واقع شده خواهش میکنم کامل راهنمائیم کنید.با تشکر منتظر جواببتونم.
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 6:35am |
|
|
Naman
کاربر فعال
|
سلام استاد قبرهایی که عرض کرده بودین مربوط به دوره میترائیسم هستند بارشون کدوم قسمت قبر واقع شده؟
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 6:38am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
masoud50 نوشته است: با عرض سلام مجدد خدمت استاد گرامی جناب باستانشناس لطفا نظر خود را هم در این مورد اعلام بفرمایید وزن تقریبی سنگ حدود 1 تن و بدون ریشه و نزدیک یه رودخانه پهناور و در کمر یک تپه به ارتفاع 25 متر دو سنگی که به شکل مکعبی در عکس اول مشهود است تقریبا 3 الی 4 تن وزن دارد و در جهت جنوب غربی درود بر جناب مسعود عزيز اگر امكان داره كل محلتون رو از نظر توپوگرافي چك كنيد به نظر من محل شما يك تپه قلعه باستانيست البته با استناد به اين تصوير نميشه نظر جامعي داد ولي اين كاسه بزرگ در اينجا نشان دهنده راه آبي اين قلعه تپه مي باشد كه معمولا هم در جنوب غربي قلعه تپه ها قرار مي گيرد و علاوه بر نقش"نقب"براي انتقال آب به محل مورد نظر ,راه دوم و فرار هم محسوب مي شده كه نياز به بررسي و دقت بيشتر در راستاي اين كاسه و حركت به سمت رود را دارد . احتمال قرارگيري "نقب"در طول تاريخ در زير رودخانه هم بعيد نيست
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 5:10pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
amiralikhan نوشته است: دقیقا دهن لاکپشت مثل جوغن عمودی درجهت شمال جنوب هست درود بر شما لطفا تصاويري با كيفيت بالا و قابليت زوم قرار بديد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 5:17pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
SHELBY نوشته است: باستانشناس نوشته است: SHELBY نوشته است: جناب باستانشناس به سنگچین در سمت راست علامت همانطور که جنابعالی در بالا ذکر فرمودید برخورد کردیم.
علامت و نشان بعدی چیست؟
با تشکر درود بر شما احتمالا يكي از راه هاي ورودتون اون باشه ولي بهترين راه از روبه رو خواهد بود يعني راه اصلي در جهت شاخه پايين Y هست اگر مورد مشكوك ديده ميشه كه هيچ در غير اينصورت روي ورودي خاك دادند در ضمن محل اتاقك صخره اي هست و حتما از راهش بايد وارد بشيد سلام استاد جناب باستان شناس زیر سنگچین را که اشاره فرمودید حفاری کردیم ولی خیلی عجیب است آب اجاز ادامه کار را نمی دهد و هرقدر آب را از داخل حفره خارج میکنیم آب سریعا جایگزین شده و چاله از آب پر میشود. به نظرم در تله آب افتاده ایم نظر جنابعالی و راه حلتان چیست؟ یعنی نزدیک درب هستیم؟ درود بر شما تصاويري از سمبل Y كه فرموديد و ديگر آثار محل از سنگچين ها و خاك حفاري شده كه فرموديد قرار بديد تا بيشتر بررسي بشه اگر نخواستيد بصورت عمومي باشه به ايميلم رسال كنيد
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 5:24pm |
|
|
|