نویسنده |
پیغام |
delta force
کاربر حرفه ای
|
حق با شماست رضا جان اقرار میکنم که خیلی وقته صفحه سوزوندم
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 5:55pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدى نه قشنگ ميشه! نه ميتونه باهاش پرواز كنه! ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!
"اصالت"
بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباهست...
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 6:59pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
reza68 نوشته است: وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدى نه قشنگ ميشه! نه ميتونه باهاش پرواز كنه! ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!
"اصالت"
بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباهست... لایک داری
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 9:29am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
یکی بود یکی نبود . همیشه همین بوده . یکی بود، یکی نبود . در اذهان شرقی مان نمی گنجد با هم بودن . با هم ساختن . برای بودن یکی ، باید دیگری نباشد. هیچ قصه گویی نیست که داستانش این گونه آغاز شود ، که یکی بود ، دیگری هم بود . همه با هم بودند . و ما اسیر این قصه کهن ، برای بودن یکی ، یکی را نیست می کنیم . از دارایی ، از آبرو ، از هستی . انگار که بودنمان وابسته نبودن دیگریست . هیچ کس نمیداند ، جز ما . هیچ کس نمی فهمد جز ما . و آن کس که نمی داند و نمی فهمد ، ارزشی ندارد ، حتی برای زیستن . و این هنری است که آن را خوب آموخته ایم . "هنر نبودن دیگری" ......
دکترعلی شریعتی
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 9:46am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
روزى شيخى نزد عارف اعظم آمد و گفت من چند ماهى است در محله اى خانه گرفته ام، ک روبروى خانه ى من، مادر و دختری زندگى مى کنند. هرروز و گاه نيز شب مردان متفاوتى آنجا رفت و امد دارند، مرا تحمل اين اوضاع ديگر نيست! عارف گفت: شايد اقوام باشند گفت: نه ! من هرروز از پنجره نگاه ميکنم، گاه بيش از ده نفر متفاوت ميايند، بعد ازساعتى ميروند. عارف گفت : کيسه اى بردار ، براى هر نف ريک سنگ در کيسه انداز، چند ماه ديگر با کيسه نزد من آيى تا ميزان گناه ايشان بسنجم. شيخ با خوشحالى رفت و چنين کرد. بعد از چندماه نزد عارف آمد وگفت من نمى توانم کيسه را حمل کنم، از بس سنگين است، شما براى شمارش بيايىد عارف فرمود يک کيسه سنگ را تا کوچه ى من نتوانى چگونه ميخواى با بار سنگين گناه نزد خداوند بروى ؟؟؟ حال برو به تعداد سنگها حلاليت بطلب و استغفارکن ... چون آن دوزن همسر و دختر عارفى بزرگ هستند که بعد از مرگ وصيت کرد شاگردان و دوستارانش در کتابخانه ى او به مطالعه بپردازند . اى شيخ آنچه ديدى واقعيت داشت، اما حقيقت نداشت. همانند تو که در واقعيت شيخى اما در حقيقت شيطان ...
بیایید ديگران را قضاوت نكنيم.
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 12:22pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
"" فريدون فرخزاد"" گر تن بدهى ... دل ندهى کار خراب است چون خوردن نوشابه که در جام شراب است گر دل بدهى ... تن ندهى باز خراب است اين بار نه جام است و نه نوشابه ... سراب است دريا بشوى چون به دلت شور عبور است نوشيدن يک جرعه زجام تو عذاب است باران بشوى چون که تنت بر همه جاريست کى تشنه شود سير ... فقط نام توآب است اينجا به تو از عشق و وفا هيچ نگويند چون دغدغه ى مردم اين شهر حجاب است تن را بدهى ... دل ندهى فرق ندارد يک آيه بخوانند ... گناه تو ثواب است مرغان هوايى چو بيفتند در اين دام فرقى نکند کبک و يا جوجه عقاب است صياد در اين دشت مصيبت زده کور است هر مرغ به دامش برسد ... نام ,کباب است هر مشتى غضنفر که رسد از ده بالا بر مسند قدرت چو زند تکيه ... جناب است اصلا سخن از تجربه و علم و توان نيست شايسته کسى است که با حکم و خطاب است در دولت منصور که يک سکه حساب است تنها سند ساخت يک صومعه خواب است اينجا کسى از مرگ بشر ترس ندارد ترس از شب قبر است وسوال است وجواب است اى کاش که دلقک شده بودم و نه شاعر در کشور من ارزش انسان به نقاب است..
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 5:01pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان می شود! چشم گریان هم دمی با بوسه خندان می شود! سیل باران گر ببارد از نسیم صورتی! غم مخور با خنده ای از دیده پنهان می شود! مختصر گویم اگر ویران شود کاشانه ای! جای هر ویرانه ای کاخی نمایان می شود! چون مریدی می کشد رنج ریاضت سالها! عاقبت با پیر خود همسوی رندان می شود! ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی! دل شکسته باطنش از ریشه ویران می شود!
|
جمعه 15 اسفند1393 - 10:42am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
مرسی رضاجان به جرأت ميشه گفت تايپيک شما بى نظيره بازهم دمت گرم
خدايا مددی کن
|
جمعه 15 اسفند1393 - 11:24am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
my shoes فیلمی کوتاه از نیما رئوفی http://www.aparat.com/v/XF3R9فیلم کوتاه مستندساز جوان ایرانی نیما رئوفی این فیلم کوتاه امسال نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه شده واقعا بی نظیره توی ۳۰ ثانیه نگاهتون رو به جهان دگرگون میکنه ۳۰ ثانیه وقتتون رو بزارید و حتما ببینید. دوستان ببینید واقعا عالی بود
|
جمعه 15 اسفند1393 - 12:46pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
آقا سعید خیلی عالی بود دمتگرم
|
جمعه 15 اسفند1393 - 2:42pm |
|