نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
shahab_2006 نوشته است: باستانشناس نوشته است: shahab_2006 نوشته است: باسلامدو خسته نباشید به اساتید لطفا نظرخودتون را راجع به این دو سنگ که درنزدیکی هم هستند بفرمایید درود بر شما محل شما گورستاني باستانيست 3 گور چهارچين در جهت هاي مشخص شده بر روي سنگ و يگ گور مدور در محل شما وجود دارد دليل علامت گذاري به خاطر جلوگيري از ايجاد گور جديد توسط اشخاص ديگر و احتمال آسيب به اين گورها مي باشد  با عرض پوزش ایا ارزش کاوش داره ؟درکدام جهت بگردم وایا باید دنبال نشانه دیگری هم باشم؟ درود بر شما در جهت شيب قرارگيري اشكال هندسي حال مربع يا دايره بيشتر اين نوع گورها اشيايي ندارند كه از لحاظ ريالي ارزشي داشته باشند نشان آخر كشف سنگ گورهاست به طبقه بندي خاك ,سنگ هايي با ابعادي بزرگ و غير معمول نسبت به سنگهاي منطقه دقت دهيد 
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 5:29pm |
|
 |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
shahab_2006 نوشته است: سلام به اساتید ممنون که همیشه جوابگو هستید اگه میشه نظرتون رو راجع به این عکس که کنار یه چشمه هستش بفرمایید درود بر شما اين اشكال مربوط هست به علامت گذاري مردمان عصر برنز قدمت بسيار بالا دارد اما نشان يا علامتي براي گنج يا دفينه محسوب نمي شود 
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 5:39pm |
|
 |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
Mehran Shams نوشته است: سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی,
همه این علایم در یک منطقه 5*5 واقع شده است,لطفآ یاری کنید دوستان! درود بر شما محل شما يك قبرستان از نوع cist grave است بهتر است از يك نقطه زن براي چك كردن گورها استفاده كنيد بيشتر داري سفال ساده و بدون نقش مي باشند 
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 5:43pm |
|
 |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
khashayar نوشته است: در محدوده ای که در نزدیکی یه چشمه قرار داره قطعاتی از یک کوزه ازجمله دهانه کوزه در عمق تقریبا نیم متری زمین و در اطراف آن هم قطعاتی از بدنه کوزه رو پیدا کردیم، آیا میتونه نشانه خاصی باشه؟ درود بر شما تنها به استناد اين سفال نميتوان نظري داد و آن را نشاني يا علامتي دانست ولي محلي كه اين سفال را در آنجا كشف شده در داخل يك محوطه باستاني قرار دارد حال محل استقراري بوده يا قلعه اي و يا .... 
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 5:53pm |
|
 |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|

دامون نوشته است: باستانشناس نوشته است: دامون نوشته است: سلام.به علت نزدیکی به محل امکان عکس گرفتن در روز وجود نداره.ساروج بر اساس حفاریهای انجام شده در اطراف محل ومشاهده لایه های خاک اطراف طبیعی نبوده و دست سازه.سوراخها هم به قطر 20سانت بصورت عمودی با فاصله 50 سانت از هم داخل ساروج تعبیه شده و داخلشون با قلوه سنگهای یک اندازه وخاک سیاه پر شده در ضمن روی سوراخ غربی یک سنگ بزرگ رودخانه ای به وزن حدودا 100 کیلو وجود داشت که اون سنگ که برداشتیم سوراخ پیدا کردیم. درود بر شما اگر خاك دستي بوده و علائم كامل و مشهود است بعد از برداشت لايه ملات زير دو سوراخ بايد به دو چاه برسيد هر دو چاه پر شده هستند دقت كنيد چاه ها طوري ساخته شده اند كه در ابتدا بايد چاه غربي كار شود و بعد چاه پر شده به حالت اول برگشته و بعد چاه دوم كار شود اين سبك " فورتونا" است شرايط ذكر شده زماني كاربرد خواهد داشت كه محل شما دقيقا با توضيحات تان همخواني داشته باشد موفق و پيروز باشيد  با سلام خدمت اساتید.بعد از چند روز تلاش موفق شدیم که حدود 40 سانت از ملات را برداریم وسوراخ سمت شرق که در کف کار بود تمام شد ولی سوراخ غربی حدود 40 سانت دیگه مونده در ضمن در نوع ملات هم تغییراتی ایجاد شده و از نظر دانه بندی مواد ریزتر شده و رنگش هم تغییر کرده.لطفا برای ادامه مسیر راهنمایی فرموده و در مورد سبک فورتونا توضیح بیشتری داده یا اگه کتابی در دسترس هست معرفی بفرمایید. درود بر شما اگر محل شما با توضيحاتي كه قبلا داده ايد هخواني داشته باشد بايد بعد از اتمام سوراخ به چاه برسيد با تغيير نوع ملاتي كه مي فرماييد اگر به ملات در پوش چاه رسيده باشيد بسيار سفت و ماسه هاي ريزي درون آن باشد قبلا هم عرض كردم بايد اول چاه غربي كار شود چون تله ترازويي يا فورتونا دارد باز هم تاكيد ميكنم از آثار و ملات بودن اطمينان حاصل كنيد تا كار به درستي پيش برود 
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 6:16pm |
|
 |
shahab_2006
کاربر فعال
|
shahab_2006 نوشته است: سلام به اساتید ممنون که همیشه جوابگو هستید اگه میشه نظرتون رو راجع به این عکس که کنار یه چشمه هستش بفرمایید اساتیدراهنمایی کنید
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 6:30pm |
|
 |
bahador
|
درود و خسته نباشید خدمت استاد باستانشناس و مدیران محترم سایت.
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 6:35pm |
|
 |
jahanfar.b57
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 24 آبان1393 - 7:41pm پست: 123 محل اقامت: ایران
|
سلام استاد باستانشناس من چه طوری میتونم پیغام خصوصی برای جنا بعالی بفرستم با تشکر
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 9:01pm |
|
 |
lalifornia
|
باعرض سلام خدمت استاد محترم.جناب باستانشناس عزیز این تپه باطول حدود35متروعرض15متروارتفاع4متر دریه دشت تپه ماهوری دراستان خوزستان واقع شده ودرکنار اون نیزیه تخت دست ساز وجود داره.ازاثاراطراف تپه معلومه که دراینجا شهر وتمدن مهمی وجود داشته.میخواستم نظرتون رو در مورد این عکسها بدونم که این تپه چی میتونه باشه وازهمه مهمتر اینکه ورودی ودرب اون کجاست.البته من اینو داخل یه تایپک دیگه هم مطرح کرده بودم اما میخواستم از تجربه وتخصص شما هم کمک بگیرم .ازشما بابت زحماتتون ممنون وسپاسگذارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 9:45pm |
|
 |
lalifornia
|
استاد عزیز درمورد عکسها اینو بگم که عکس شماره 175از جلوی تپه گرفته شده عکس شماره176تخت دست ساز کنارتپه رو نشون میده وعکسهای شماره 177و178هم برامدگی ابتدای تپه رو که توی عکس اولی مشخصه نشون میدن درضمن جهت تپه نیز از سمت شرق به غربه .با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 10:00pm |
|
 |
|