نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
Shams_60 نوشته است: بهرام نوشته است: ماشاالله بعد تایپیک فلزجو اینجام زود به زود اپدیت میشه ها.... استاد مهران من خصوصی اسم یک منطقه رو دادم گویا پیامم به دستتون نرسیده.اگه میشه واسه این دو منطقه هم بگین ارزش کار کردن داره ممنونم چهار قلدی-آرچه پیغمبر یا آلچه پیغمبر دقیق نمیدونم اسم کدومش درست تره دورد بیکران سلام, وقتش برسه خصوصی میکنیم! خوب مشکلی نیست که برات استخراج میکنم ببینیم اسم اصلی و قدیمی اونجا چیه!! آرچه پیغمبر یا آلچه پیغمبر:سمت شرقی قبرستان باید یا دره باشه و یا راه قدیمی که امتداد هر دو تاش رو به قبله هستش{از شمال شرقی به جنوب غربی}با قطب نما چک کن! اونجا یکم دوره ولی حتما میرم.اما به چهار قلدی نزدیکترم اگه راهنمایی کنید فردا یا پس فردا اونجام مرصی استاد شمس
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 5:00pm |
|
|
delavar
|
جناب شمس اجازه بده من این منطقه رو توصیف کنم تا شما نظرتون رو بفرمایید این منطقه روی یک رشته کوه قرار داره در شرق وسط دره هست اون طرف دره بازهم یک رشته کوه قرارداره که طرف غرب میشه. راهی که شما فرمایش کردید درروی رشته کوه شرقی قرار دارد راه هم به این صورت هست که ابتدا که به این منطقه وارد میشیم ازغرب به شرق امتداد داره بعداز طی حدود 200 متر راه یه پیچ 90 درجه داره که میپیچه به طرف قبله بعد 300 متر که میری جلوتر دیگه راه تموم میشه بعد از اون هم باید حدود 500 متر بری برسی به آبی که از دره سرازیر میشه اونجا میشه بند آب از اونجا آب رو بر میگردونیم وهدایت میکنیم به طرف درختهایی که داریم درخت هایی که داریم اکثرا گردو هست که عمر بعضی از اونها شاید 100 سال باشه حالا من واقعا نمیدونم اونجا دفینه هست نیست از شما خواهشمندم بفرماییدکه اونجا چیزی هست یانه اگرهم چیزی باشه بشتر مال شما کمترش مال من والله ثواب داره که کمک کنید ازاین زندگی فلاکت بار کمی دور بشیم ممنون
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 6:01pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
delavar نوشته است: جناب شمس اجازه بده من این منطقه رو توصیف کنم تا شما نظرتون رو بفرمایید این منطقه روی یک رشته کوه قرار داره در شرق وسط دره هست اون طرف دره بازهم یک رشته کوه قرارداره که طرف غرب میشه. راهی که شما فرمایش کردید درروی رشته کوه شرقی قرار دارد راه هم به این صورت هست که ابتدا که به این منطقه وارد میشیم ازغرب به شرق امتداد داره بعداز طی حدود 200 متر راه یه پیچ 90 درجه داره که میپیچه به طرف قبله بعد 300 متر که میری جلوتر دیگه راه تموم میشه بعد از اون هم باید حدود 500 متر بری برسی به آبی که از دره سرازیر میشه اونجا میشه بند آب از اونجا آب رو بر میگردونیم وهدایت میکنیم به طرف درختهایی که داریم درخت هایی که داریم اکثرا گردو هست که عمر بعضی از اونها شاید 100 سال باشه حالا من واقعا نمیدونم اونجا دفینه هست نیست از شما خواهشمندم بفرماییدکه اونجا چیزی هست یانه اگرهم چیزی باشه بشتر مال شما کمترش مال من والله ثواب داره که کمک کنید ازاین زندگی فلاکت بار کمی دور بشیم ممنون ببین دوست عزیر من به کارم ایمان دارم و حاضرم سر حرف هایی که تا حالا اینجا به دوستان زدم تا آخرش بمونم!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 8:37pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
بهرام نوشته است: Shams_60 نوشته است: بهرام نوشته است: ماشاالله بعد تایپیک فلزجو اینجام زود به زود اپدیت میشه ها.... استاد مهران من خصوصی اسم یک منطقه رو دادم گویا پیامم به دستتون نرسیده.اگه میشه واسه این دو منطقه هم بگین ارزش کار کردن داره ممنونم چهار قلدی-آرچه پیغمبر یا آلچه پیغمبر دقیق نمیدونم اسم کدومش درست تره دورد بیکران سلام, وقتش برسه خصوصی میکنیم! خوب مشکلی نیست که برات استخراج میکنم ببینیم اسم اصلی و قدیمی اونجا چیه!! آرچه پیغمبر یا آلچه پیغمبر:سمت شرقی قبرستان باید یا دره باشه و یا راه قدیمی که امتداد هر دو تاش رو به قبله هستش{از شمال شرقی به جنوب غربی}با قطب نما چک کن! اونجا یکم دوره ولی حتما میرم.اما به چهار قلدی نزدیکترم اگه راهنمایی کنید فردا یا پس فردا اونجام مرصی استاد شمس اهل کجایی و مکانت کجاست؟ این خط بارش عالیه,آرچه رو صلاح میدونم برات کارشم سخت نیست!
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 8:42pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
reza68 نوشته است: Shams_60 نوشته است: reza68 نوشته است: دقیقا منم جایی رو سراغ دارم که اسمش کور چشمه هست و توضیحاتی که دوستان دادن درسته حالا باید ببینم ادامش چیه! کور چشمه:سمت غربی چشمه ای که بهش کور چشمه میگید باید 2 تا راه باید باشه اولیش راهه اصلی و دومیش فرعی که امتداد راهها هم رو به قبله باید باشه(از شمال شرقی به جنوب غربی) ! این دو تا راه تو جایی بهم نزدیک میشن و بین راه اصلی و فرعی میشه 6الی 10متر! چک کن! بله تا اینجاش درسته عزیز ببین اون تپه ای{خاکش سیاه مایل به خاکستری} که سمت غربی اون دو تا راهی که بهم میرسن قرار داره ابعاد و ارتفاعش چقدره! منتظرم!
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 9:10pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
دوستان عزیز و کاربران گرامی:
توجه کنید که وقتی پیغام خصوصی ارسال میکنید قید کنید که از کدام شهر هستید و مکان به چه جایی تعلق داره ,تا همکاریهای لازم در مورد ردیاب و دستگاه صورت بگیره,اینجوری بنظره بنده درصد موفقیت میره بالاتر و وقتمون تلف نمیشه!
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 9:17pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
Shams_60 نوشته است: Shams_60 نوشته است: reza68 نوشته است: دقیقا منم جایی رو سراغ دارم که اسمش کور چشمه هست و توضیحاتی که دوستان دادن درسته حالا باید ببینم ادامش چیه! کور چشمه:سمت غربی چشمه ای که بهش کور چشمه میگید باید 2 تا راه باید باشه اولیش راهه اصلی و دومیش فرعی که امتداد راهها هم رو به قبله باید باشه(از شمال شرقی به جنوب غربی) ! این دو تا راه تو جایی بهم نزدیک میشن و بین راه اصلی و فرعی میشه 6الی 10متر! چک کن! بله تا اینجاش درسته عزیز ببین اون تپه ای{خاکش سیاه مایل به خاکستری} که سمت غربی اون دو تا راهی که بهم میرسن قرار داره ابعاد و ارتفاعش چقدره! منتظرم! ممنون شمس عزیز الان دقیقا ابعادش یادم نیست ولی تا اونجایی که خاطرم هست ارتفاعش از راه تقریبا 3ال4متر و طولش حدود 15متر شایدم بیشتر.
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 9:39pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
رضا جان, پس حله, لطف کن اون پست بالایی رو بخون تا بریم خصوصی کنیم!
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 9:47pm |
|
|
mir
کاربر فعال
|
سلام مهران خان.گلین داشی میشه لطف کنید
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 10:56pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
mir نوشته است: سلام مهران خان.گلین داشی میشه لطف کنید چی شد نرفتی غضنفر داغی؟
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 11:35pm |
|
|
|