انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:32am

پاسخ به موضوع  [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 52  بعدی
 قرعه کشی ردیاب (هدیه رایگان) 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

بابا مرشد بزن زنگو........ :D جاوید جان یا علی گفتیمو عشق اغاز شد :ymhug:

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

چهارشنبه 13 اسفند1393 - 8:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من کلییییییییییییییییییییییییی فعالیت کردم خوووووووووووووووووووووووووووووو.. :D :D هم استاد جاوید و هم مجتبی میدونه من خیلییییی علاقه دارم به ردیابیییییییییییییییی با 35.. :x
اکثر بچه ها داشتن این ردیابووووووو فقط من ندارم :(( :((
یه دونه هدیه محبت کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :ymhug: :ymhug:
ولی در کل اقا مجتبی حرف نداری.. :ymhug: :ymhug:

چهارشنبه 13 اسفند1393 - 8:32pm
استاد
استاد

ramin نوشته است:
بابا مرشد بزن زنگو........ :D جاوید جان یا علی گفتیمو عشق اغاز شد :ymhug:

درود بر شما
نظر من افرادی که از نظر فنی در پیشبرد و تکمیل طرح سینوسی برای تفکیک زحمت می کشند در اولویت هستند چونکه اگه اونها به نتیجه مطلوب برسند تقریبا به همه در رد ذرات و مواد معدنی با ردیاب کمک شده

مدیران و اساتید و کاربران فعال دیگه هم اگه نظری دارند اینجا بیان کنند تا به یک جمع بندی برسیم و تکلیف این دو ردیاب مشخص بشه

چهارشنبه 13 اسفند1393 - 9:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام استاد جاوید عزیز
همه نفراتی که واسه طرح سینوسی زحمت کشیدند خودشون ردیاب 35رو دارن و لزومی نداره که یکی دیگه ازین ردیاب داشته باشند!
یا حق

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 9:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام،
بنظر من بین کاربرهای فعالی که ردیاب 35 ندارند قرعه کشی کنید با شانس برابر!
طرح سینوسی هم برای کسانی هست که 35 دارند کسی که این ردیاب رو نداشت چطور میبایست تلاش میکرد!!!
ضمن اینکه بعضیا اصلا از الکترونیک و مدار سررشته ندارند.

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

آخرین بار توسط سید جواد در پنج شنبه 14 اسفند1393 - 9:51am ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 9:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza68 نوشته است:
سلام استاد جاوید عزیز
همه نفراتی که واسه طرح سینوسی زحمت کشیدند خودشون ردیاب 35رو دارن و لزومی نداره که یکی دیگه ازین ردیاب داشته باشند!
یا حق

واقعا منم موندم چرا استاد جاوید این حرف و زد؟!!! :D :D

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 9:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا منم 35 ميخوام

خدايا مددی کن

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 10:04am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

استاد جاوید درست فرمودن خلاصه یه ردیابی قراره به کسی اهدا بشه و استاد جاویدم خواسته همه تو این نظرات شرکت داشته باشن و ردیاب به کسی واقعا داده بشه که حقشه درگذشته که اقا مجتبی زحمتشو کشیدن و بزرگواری کردن برای یه سری از کاربرای عزیز که لایقشم هم بودن دادن حالا یه عده ای گله مند شدند که چرا ما نه مثلا.اینه که این ردیاب باید به کسی داده بشه که واقعا همه جوره در خور اون شخص باشه حالا استاد جاوید با توجه به مسئولیتی که به دوششون گذاشته شده و با دادن نظرات و پیشنهادات دوستان و کاربرای عزیزمون انتخاب بجا و شایسته ای رو انجام میدن و انشالله اون شخص مورد نظر بعد از انتخاب خوب استاد جاوید و نظر لطف اقا مجتبی گل که مرامشو عشقه مبارکش باشه.باشد که خدا به همه توفیق بده که انشالله همه در جهت پیشبرد و اهداف این انجمن سهیم باشیم.تا اینجاشم که این ردیاب 35 پیش رفته نظر لطف مدیران عزیز و زحمات بی دریغ کاربرای عزیز بوده.یا حق

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 10:10am
کاربر فعال
کاربر فعال

بله و اقعا خیلیا هستند که واقعا نیاز دارن و شرایطشو ندارن،............ :)خدایا نظری.....

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 10:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه قراره ردياب داده بشه قبل از عيد داده بشه که شخص خوش شانس هم واسه تعطيلات عيد هم فلزجو پی آی رو داشته باشه و هم 35 ال اف پی

خدايا مددی کن

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 10:37am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 52  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 7 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure