دوستان نگران موج سینوسی با ولتاژ بالا و توان بالا نباشید درسته تو انجمن بنده یه مدتیه سکوت کردم اما اکثر پستها رو مطالعه میکنم و کارهایی رو هم انجام دادم و البته ضررهایی هم کردم که فدای سرتون . تاحالا تقریبا دو میلیون هزینه انواع اقسام ترانس و امپلی و سوزاندن اهمتر
رو انجام دادم و تشکر ویژه دارم از مهندس چه عرض کنم ایشون دارن دکتراشون رو میگیرند ( i-160 ) از نظر فیزیک و برق صنعتی خیلی بهم کمک کردند و اخرین ترانسی که سفارش دادم بپیچند ترانس با ولتاژ 10000ولت با 200 وات قدرت حالا شاید بیشتر هم بشه با این قدرت و ولتاژ حدود 33 متر رو میتونه راحت براتون حذف کنه وزن حقیقی رو بده . طبق تست هایی که این کاربرi-160 انجام داده با 900 ولت و توان 30 وات تونسته سه متر عمق وزن فلز رو حقیقی بزنه و حفاری هم شده وزن درست بوده اما همان لحظه ایشون یه تست دیگه ای هم انجام دادند با 900 ولت و توان 5 نتونسته تو این عمق سه متر حذف کنه پس توان خروجی ترانس خیلی تاثیر گذار هست تو حذف کنندگی . و تست دیگری هم انجام دادند تو عمق 5 متری که ایشون میدونند 40 کیلو فلز وجود داره بدون مکمل ردیاب داد 8 تن با مکمل 900 ولت 30 وات نتونسته خوب حذف کنه وزن داد 240 کیلو پس نتیجه میگیریم ولتاژ با توان بالا تو عمق تاثیر گذار هست و بنده هم زدم به سیم اخر
میخوام یه مکملی درست کنم با ولتاژ بسیار بالا ده کیلو ولت با توان 200 وات که بسیار خطرناک و کشنده هست فقط ترس این دارم دستگاه روشن باشه دوستان هنگام فرار یهو دستشون بخوره به پرابها استخوان انها دود بشه
و چه تضمینی از انها بگیرم که بعدا با من دولت کارنداشته باشه فکر کن صد نفر بگیرن اون صدو یکمی خدای نکرده براش اتفاق بیافته بنظر دوستان راهی هست برای خلاصی و تبرئه شدن من؟و ضمنا با کفشهای مخصوص باید برند کاوش یعنی ته کفششون میخ نباید داشته باشه و سعی بشه زمین خشک باشه یه چیزهایی هست که باید رعایت بشه چون با جونشون داره بازی میشه و این دستگاه رو من به هرکسی نمیدم تا محضری برام رضایت نامه بدن و جالب اینجاست قسمت سیگنال ژنراتور هم میخوام از یک دستگاه 35 دیگه استفاده کنم داخل این جعبه بزرگ درواقع دو دستگاه 35 دارند و هرچی ردیاب میزنه یعنی گلد 1 یا 2 یا 3 الی اخر همونه به مکمل بدن باهمون کنترل وزن و تنظیم فرکانس دستی ایندفعه با ولتاژ بالا و توان بالا .
اخرین ترانس که تقریبا نهایی هست شنبه اماده میشه . فعلا با مشورتی که با مهندس کردم قراره موج مربعی 35 رو به ی طریق به موج سینوسی تبدیل کنیم که بدم به پیش تقویت کننده یعنی پری بعد به امپلی 8210 و بعد به ترانس های ولتاژ و بوسیله دو عدد فن بزرگ که هوا داخل جعبه در گردش باشه و با باطری امپر بالا همه اینها داخل یه جعبه بزرگ فلزی جاساز میشه . انشاالله تا چند روز دیگه این پروژه هم به پایان میرسه . البته هزینه بسیار بالایی هم داره تقریبا دوبرابر خود ردیاب 35 خرج برمیداره حالا هرکی توان خرید و ضمانت نامه داد میتونم بهش بدم اونم به تعداد محدود. موفق باشید .