انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 4:19pm

پاسخ به موضوع  [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 52  بعدی
 قرعه کشی ردیاب (هدیه رایگان) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
فکر کنم بین همه اعضایی که ردیاب ندارن قرعه کشی بشه بهتره, به این صورت که کاربرانی که زحمت میکشند حالا در هر مقوله ای , شانس بیشتری داشته باشند نصب به دوستانی که فعالیتی نمی کنند.

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 12:38pm
استاد
استاد

reza68 نوشته است:
سلام استاد جاوید عزیز
همه نفراتی که واسه طرح سینوسی زحمت کشیدند خودشون ردیاب 35رو دارن و لزومی نداره که یکی دیگه ازین ردیاب داشته باشند!
یا حق

درود بر شما
رضا جان تا این طرح سینوسی تکمیل نشه ردیاب 35 داشتن هیچ منفعتی به هیچ کسی نمیرسونه از اونجا که اکثر بچه ها نقطه زن ندارند و فقط با 35 کار میکنند پس این طرح باید تکمیل بشه. تکمیل شدن طرح هزینه بر هست باید وقت گذاشت و تحقیق کرد و هزینه مالی کرد تا بشه طرح را به جای مطلوب رسوند شخصا حدود 20 ترانس و 5 امپلی فایر هزینه کردم و تازه سیم پیچی کردم که دیگه حالم از هر چی تراسه بهم میخوره و هنوز به نتیجه نزدیک به متوسط هم نرسیدم.اینکه یک کاربر تازه وارد بیاد و یک هدیه دریافت کنه عملا از فردا میاد و گلایه از دقیق نبودن ردیاب یا گرفتن ذرات میزنه و این یک امتیاز منفی برای 35 هست در ضمن محتبی عرض ردند کسانی که در اپراطوری و کمک به ردیابی با 35 موثر بودند در اولویت هستند
من فقط نظرم را دادم دیگر دوستان هم اظهار نظر میکنند و از جمع بندی نظرات اونها میشه تشخیص داد که این دو ردیاب هدیه به افراد تازه وارد یا کسانی که اپراتوری ردیابی میکنند و یا کسانی که زحمت میکشند و طرح سینوسی را به یه جای مطلوب میرسانند
نظر با جمع هست و من هم تابع جمع می باشم هر چند که اون نظر به واقعیبت هم نزدیک نباشه.کلا نظر گروهی برای من مطرح هست نه نظر شخصی

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 12:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
سلام به اساتید عزیز. به نظر من هم بین کاربران حرفه ای و استاد قرعه کشی بشه. هر چی باشه باید فعالیت در سایت هم ملاک قرار بگیره. اسامی رو جاوید جان بنویسن اگر کسی هم خواست انصراف بده به هر دلیلی خودشون بیان میکنن. چون همه دوست داریم ردیاب رو داشته باشیم.

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 1:27pm

سلام. به نظر من ایجاد انگیزه کنید.
کامل شدن طرح سینوسی کمک خیلی بزرگ به همه هست
چه فروشنده چه مصرف کننده
یکی از ردیاب ها برسه به کسی که بتونه طرح سینوسی رو کامل کنه...حالا اگه از قبل ردیاب داشته باشه یا نه اصلاااااا مهم نیست و این واقعا حقشه چون ارزش کمکی که کرده رو داره!

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 1:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
جاوید نوشته است:
reza68 نوشته است:
سلام استاد جاوید عزیز
همه نفراتی که واسه طرح سینوسی زحمت کشیدند خودشون ردیاب 35رو دارن و لزومی نداره که یکی دیگه ازین ردیاب داشته باشند!
یا حق

درود بر شما
رضا جان تا این طرح سینوسی تکمیل نشه ردیاب 35 داشتن هیچ منفعتی به هیچ کسی نمیرسونه از اونجا که اکثر بچه ها نقطه زن ندارند و فقط با 35 کار میکنند پس این طرح باید تکمیل بشه. تکمیل شدن طرح هزینه بر هست باید وقت گذاشت و تحقیق کرد و هزینه مالی کرد تا بشه طرح را به جای مطلوب رسوند شخصا حدود 20 ترانس و 5 امپلی فایر هزینه کردم و تازه سیم پیچی کردم که دیگه حالم از هر چی تراسه بهم میخوره و هنوز به نتیجه نزدیک به متوسط هم نرسیدم.اینکه یک کاربر تازه وارد بیاد و یک هدیه دریافت کنه عملا از فردا میاد و گلایه از دقیق نبودن ردیاب یا گرفتن ذرات میزنه و این یک امتیاز منفی برای 35 هست در ضمن محتبی عرض ردند کسانی که در اپراطوری و کمک به ردیابی با 35 موثر بودند در اولویت هستند
من فقط نظرم را دادم دیگر دوستان هم اظهار نظر میکنند و از جمع بندی نظرات اونها میشه تشخیص داد که این دو ردیاب هدیه به افراد تازه وارد یا کسانی که اپراتوری ردیابی میکنند و یا کسانی که زحمت میکشند و طرح سینوسی را به یه جای مطلوب میرسانند
نظر با جمع هست و من هم تابع جمع می باشم هر چند که اون نظر به واقعیبت هم نزدیک نباشه.کلا نظر گروهی برای من مطرح هست نه نظر شخصی

درود استاد جاوید عزیز
عرض منو متوجه نشدین من نگفتم به افراد تازه وارد انجمن ردیاب بدید
منظورم این بود که من یا افرادی ردیاب 35رو ندارن چطور میخوان در جهت پیشررفت اپراتوری و طرح سینوسی فعالیت داشته باشند؟! با دست خالی که نمیشه!
آقا مجتبی حتما لیست افرادی که 35رو ازشون خریدن رو دارند پس نفراتی که 35دارند نباید در قرعه کشی شرکت داده بشند در عیر اینصورت یکی از ردیابها به شما تعلق داره چون در حال حاظر شما کسی هستید که بیشترین فعالیت رو در اپراتوری و طرح سینوسی دارید!
به نظر من باید یکی از ردیابها رو به استاد کانی عزیز که واقعا برای این انجمن و اپراتوری ردیاب 35 زحمت فراوان کشیدند تعلق بگیره چون بخاطر مشگلاتی که براشون بوجود اومده بود مجبور به فروش 35شدند. با این کار هم کدورتی که بین مدیران و استاد کانی ایجاد شده بود برطرف میشه و هم کلیه کاربران میتونن با راهنمایی های مجدد استاد کانی در کنار سایر اساتید به موفقیت برسند .
یا حق

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 2:01pm
استاد
استاد

reza68 نوشته است:
جاوید نوشته است:
reza68 نوشته است:
سلام استاد جاوید عزیز
یا حق

درود بر شما

درود استاد جاوید عزیز
عرض منو متوجه نشدین من نگفتم به افراد تازه وارد انجمن ردیاب بدید
منظورم این بود که من یا افرادی ردیاب 35رو ندارن چطور میخوان در جهت پیشررفت اپراتوری و طرح سینوسی فعالیت داشته باشند؟! با دست خالی که نمیشه!
آقا مجتبی حتما لیست افرادی که 35رو ازشون خریدن رو دارند پس نفراتی که 35دارند نباید در قرعه کشی شرکت داده بشند در عیر اینصورت یکی از ردیابها به شما تعلق داره چون در حال حاظر شما کسی هستید که بیشترین فعالیت رو در اپراتوری و طرح سینوسی دارید!
به نظر من باید یکی از ردیابها رو به استاد کانی عزیز که واقعا برای این انجمن و اپراتوری ردیاب 35 زحمت فراوان کشیدند تعلق بگیره چون بخاطر مشگلاتی که براشون بوجود اومده بود مجبور به فروش 35شدند. با این کار هم کدورتی که بین مدیران و استاد کانی ایجاد شده بود برطرف میشه و هم کلیه کاربران میتونن با راهنمایی های مجدد استاد کانی در کنار سایر اساتید به موفقیت برسند .
یا حق

درود بر شما
رضا جان داشتن ردیاب 35 برای یک فرد که توان فنی برای ارتقا طرح سینوسی نداره فایده نداره از جمله خودم که اطلاعات فنی بسیار کم دارم و نتیجه 2 ماهه تلاشم رسیدن به 170 ولت بود که نتیجه خیلی ضعیفی هست پس به هیچ عنوان این هدیه به افردی که مثل من توان فنی ضعیفی دارند قاعدتا تعلق نمیگیره چونکه طرح سینوسی با این ولتاز شاید نیم متر را بشه باهاش ذرات و مگنت را حذف کرد در صورتیکه برای این نیم متر من حدود دو ماه وقت و هزینه کردم در صورتیکه یه کسی که فنی باشه شاید ظرف این دو ماه بتونه به بهترین حالت طرح سینوسی برسه
در مورد اپراتوری هم استاد اریا و مهدی و مجتبی و همره و کانی تقریبا اپراتوری را به پایان رساندند و اپراتوری چیز خاصی دیگه نداره که بخواد بهش پرداخته شه
اگر واقعا شما یا کسی دیگه شخصا توان این را دارید که بتونید این پروزه طرج سینوسی را به اخر برسونید که تا 5 متر بتونه جواب قطعی بده مطمعنا مجتبی به جای یک عدد ردیاب دو عدد ردیاب به شما هدیه میکنه چونکه دیگه هزینه نمی خواد بکنه و سریعتر و راحت تر هم به نتیحه دلخواه خود میرسه
کلا هدف من از بیان نظرات صرفا تشویق افردی هست که توان دارند این طرح را ارتقا دهند و به نتیجه برسانند حالا هر کسی که تا 15 روز دیگه بتونه این کار را بکنه در اولویت قرار داره
استاد کانی هم رفتار خاص خودش را داره و نظراتش راجع به دادن ردیاب از طرف مجتبی به او را در سایت چند بار منعکس کرده و در سایت هم موحود هست. احیانا اگه بگو مگوهایی در سایت با مدیران داشته سر همین مسعله تفکیک لعنتی بوده وگرنه ایشون الان هم در بین ما حضور داشتند

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
ممنون از شما استاد جاوید عزیز
دوستانی ظاهرا به 1000ولت هم در طرح سینوسی رسیدن!
به هر حال این نظر من بود کسی که 35رو نداره نمیتونه و هیچ اشتیاقی برای پیشرفت طرح سینوسی نداره. خیلی از دوستان فنی هستند که از عهده این کار برمیان ولی دستشون از 35کوتاهه!
اگه شما 35رو نداشتین آیا فعالیتی در طرح سینوسی میتونستید انجام بدید یا نه؟

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 5:03pm
استاد
استاد

reza68 نوشته است:
ممنون از شما استاد جاوید عزیز
دوستانی ظاهرا به 1000ولت هم در طرح سینوسی رسیدن!
به هر حال این نظر من بود کسی که 35رو نداره نمیتونه و هیچ اشتیاقی برای پیشرفت طرح سینوسی نداره. خیلی از دوستان فنی هستند که از عهده این کار برمیان ولی دستشون از 35کوتاهه!
اگه شما 35رو نداشتین آیا فعالیتی در طرح سینوسی میتونستید انجام بدید یا نه؟

درود بر شما
رضا جان برای بالا بردن ولتاز سینوسی نیاز به ردیاب 35 نیست یک امپلی فایر میخواد و یک گوشی اندروید و یک ترانس که باید طبق حساب و کتاب سیم پیچی بشه ما نهایت ولتاز سینوسی با فطعات موجود در بازار با توجه به توان خود در احرای طرح لازم داریم شما خودتون هم میتونید این کار را بکنید دیگه نیازی به 35 نیست 35 فقط به کمک این ولتاز سینوسی میتونه رد بده اصل اینه که ما ولتاز سینوسی بالا نداریم

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 5:35pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان نگران موج سینوسی با ولتاژ بالا و توان بالا نباشید درسته تو انجمن بنده یه مدتیه سکوت کردم اما اکثر پستها رو مطالعه میکنم و کارهایی رو هم انجام دادم و البته ضررهایی هم کردم که فدای سرتون . تاحالا تقریبا دو میلیون هزینه انواع اقسام ترانس و امپلی و سوزاندن اهمتر :D رو انجام دادم و تشکر ویژه دارم از مهندس چه عرض کنم ایشون دارن دکتراشون رو میگیرند ( i-160 ) از نظر فیزیک و برق صنعتی خیلی بهم کمک کردند و اخرین ترانسی که سفارش دادم بپیچند ترانس با ولتاژ 10000ولت با 200 وات قدرت حالا شاید بیشتر هم بشه با این قدرت و ولتاژ حدود 33 متر رو میتونه راحت براتون حذف کنه وزن حقیقی رو بده . طبق تست هایی که این کاربرi-160 انجام داده با 900 ولت و توان 30 وات تونسته سه متر عمق وزن فلز رو حقیقی بزنه و حفاری هم شده وزن درست بوده اما همان لحظه ایشون یه تست دیگه ای هم انجام دادند با 900 ولت و توان 5 نتونسته تو این عمق سه متر حذف کنه پس توان خروجی ترانس خیلی تاثیر گذار هست تو حذف کنندگی . و تست دیگری هم انجام دادند تو عمق 5 متری که ایشون میدونند 40 کیلو فلز وجود داره بدون مکمل ردیاب داد 8 تن با مکمل 900 ولت 30 وات نتونسته خوب حذف کنه وزن داد 240 کیلو پس نتیجه میگیریم ولتاژ با توان بالا تو عمق تاثیر گذار هست و بنده هم زدم به سیم اخر :D میخوام یه مکملی درست کنم با ولتاژ بسیار بالا ده کیلو ولت با توان 200 وات که بسیار خطرناک و کشنده هست فقط ترس این دارم دستگاه روشن باشه دوستان هنگام فرار یهو دستشون بخوره به پرابها استخوان انها دود بشه :D و چه تضمینی از انها بگیرم که بعدا با من دولت کارنداشته باشه فکر کن صد نفر بگیرن اون صدو یکمی خدای نکرده براش اتفاق بیافته بنظر دوستان راهی هست برای خلاصی و تبرئه شدن من؟و ضمنا با کفشهای مخصوص باید برند کاوش یعنی ته کفششون میخ نباید داشته باشه و سعی بشه زمین خشک باشه یه چیزهایی هست که باید رعایت بشه چون با جونشون داره بازی میشه و این دستگاه رو من به هرکسی نمیدم تا محضری برام رضایت نامه بدن و جالب اینجاست قسمت سیگنال ژنراتور هم میخوام از یک دستگاه 35 دیگه استفاده کنم داخل این جعبه بزرگ درواقع دو دستگاه 35 دارند و هرچی ردیاب میزنه یعنی گلد 1 یا 2 یا 3 الی اخر همونه به مکمل بدن باهمون کنترل وزن و تنظیم فرکانس دستی ایندفعه با ولتاژ بالا و توان بالا .
اخرین ترانس که تقریبا نهایی هست شنبه اماده میشه . فعلا با مشورتی که با مهندس کردم قراره موج مربعی 35 رو به ی طریق به موج سینوسی تبدیل کنیم که بدم به پیش تقویت کننده یعنی پری بعد به امپلی 8210 و بعد به ترانس های ولتاژ و بوسیله دو عدد فن بزرگ که هوا داخل جعبه در گردش باشه و با باطری امپر بالا همه اینها داخل یه جعبه بزرگ فلزی جاساز میشه . انشاالله تا چند روز دیگه این پروژه هم به پایان میرسه . البته هزینه بسیار بالایی هم داره تقریبا دوبرابر خود ردیاب 35 خرج برمیداره حالا هرکی توان خرید و ضمانت نامه داد میتونم بهش بدم اونم به تعداد محدود. موفق باشید .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 5:52pm
مدیر کل
مدیر کل

ناگفته نماند که من با تلبت این نرم افزار اندروئید رو دادم به ترانسی که فعلا دارم ده هزار ولت برق میده اما توانش پایینه حدود 30 وات که تبلت هنگ میکنه و ریست میشه چون میدانی درست میکنه که هردستگاهی رو ازکار میندازه دور بر خودش رو حالا شاید تبلت من حساس باشه اینطور شده شنبه با موبایل هم تست میکنم هرچند مدار خود 35 خیلی بهتر از هر موبایلیه پس تنها راهش فقط و فقط همین مدار 35 هست که داخل جعبه جاساز بشه و سیگنال رو از اون بگیریم بدیم به تقویت کننده .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 14 اسفند1393 - 6:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 52  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 7 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure