نویسنده |
پیغام |
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
بنظرم خارج از هر بحثی اساتید محترم باستان شناس و پارسی که پای ثابت انجمن و جوابگوی دوستان در سایت بودن رو توی قرعه کشی قرار بدید حتی بنظرم لیاقتشون گرفتن ردیاب خارج از هر گونه قرعه کشی هست. تمام کسانی که تو انجمن هستن بخاطر نداری اومدن اینجا وگرنه هر کس سیر باشه دنبال این کارا و خطرات نمیره. همه محتاجن و اگر کسایی که بیشترین بازدید از سایت و نظرات و پست ها رو دارن تو قرعه کشی شرکت داده بشن یقینا باعث رونق هر چه بیشتر سایت خواهد بود.(این صرفا نظر شخصی بود و بقیه میتونن تایید یا رد کنن)
|
جمعه 14 اسفند1393 - 1:30am |
|
|
جاوید
استاد
|
حمید نوشته است: من از استاد جاوید و اقا مجتبای عزیز خواهش میکنم منظور دقیق خودشون رو در مورد قرعه کشی بیشتر توضیح بدن! از نظر من و البته اون چیزی که مفهوم کلمه قرعه کشی هست ؛ یعنی این کار بین یک سری کاربران انجمن بصورت تصادفی و واقعا قرعه کشی انجام بشه! در حالیکه اگر بخوایم بررسی کنیم چه کسی استحقاق و لیاقت داشتن ردیاب بصورت مجانی رو داره ؛ دیگه این اسمش قرعه کشی نیست! البته من شخصا قرعه کشی کاملا تصادفی رو زیاد جالب نمیدونم و همونطور که خدمت جاوید عزیز هم عرض کردم نظر بنده بیشتر این هست کسانی شامل این قضیه بشن که هم در گذشته زحمات قابل قبولی در انجمن کشیده باشن و هم بتونن در اینده در پیشبرد مسیر پر پیچ و خم ردیابی به سایر اساتید ردیاب زن کمک کنن. بهرحال این نظر من بود و اقا مجتبی و جاوید عزیز مختار هستن در این مورد هر طور صلاح میدونن عمل کنن. درود بر شما اکثر دوستانی که فعالیت مثبت دارند به اتفاق همگی ردیاب 35 را به نحوی تهیه کرده اند از جمله اقا سعیدو کاربر i-160 اقا مهدی و همزه و و کاوشگر. پس منطقی تر اون هست بین کسانیکه فعال هستند و ردیاب ندارند و واقعا در انجمن زحمت میکشند چند نفر توسط اساتید یا مدیران در پیام خصوصی به من معرفی کنند تا بین اونها قرعه کشی بشه و این دو ردیاب هم صاحب دار شوند
|
جمعه 15 اسفند1393 - 7:19am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
نظر خوبيه جاويد جان انشالله ما هم صاحب اين ردياب بشيم و بشه کمکی در جهت جلو بردن هدف انجمن انجام بديم
خدايا مددی کن
|
جمعه 15 اسفند1393 - 10:47am |
|
|
رضا شاه
کاربر فعال
|
اقا بدین به غضنفر
|
جمعه 15 اسفند1393 - 11:24am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آقا رضا شاه جان داداش تعنه ميزنی
خدايا مددی کن
|
جمعه 15 اسفند1393 - 12:09pm |
|
|
رضا شاه
کاربر فعال
|
غضنفر نوشته است: آقا رضا شاه جان داداش تعنه ميزنی اقا محسن ما دوست داریم شوخی بود به دل نگیر
|
جمعه 15 اسفند1393 - 12:51pm |
|
|
senator
|
amir92 نوشته است: بنظرم خارج از هر بحثی اساتید محترم باستان شناس و پارسی که پای ثابت انجمن و جوابگوی دوستان در سایت بودن رو توی قرعه کشی قرار بدید حتی بنظرم لیاقتشون گرفتن ردیاب خارج از هر گونه قرعه کشی هست. تمام کسانی که تو انجمن هستن بخاطر نداری اومدن اینجا وگرنه هر کس سیر باشه دنبال این کارا و خطرات نمیره. همه محتاجن و اگر کسایی که بیشترین بازدید از سایت و نظرات و پست ها رو دارن تو قرعه کشی شرکت داده بشن یقینا باعث رونق هر چه بیشتر سایت خواهد بود.(این صرفا نظر شخصی بود و بقیه میتونن تایید یا رد کنن) حرف شما داداش کاملا شیرین و دلنشین من کاملا به حرف شما موافقم کسی که شکمش سیر باشه خودشو با این کار الاف نمیکنه میره راحت از زندگیش لذت میبره
|
جمعه 15 اسفند1393 - 11:42pm |
|
|
senator
|
جاوید نوشته است: حمید نوشته است: من از استاد جاوید و اقا مجتبای عزیز خواهش میکنم منظور دقیق خودشون رو در مورد قرعه کشی بیشتر توضیح بدن! از نظر من و البته اون چیزی که مفهوم کلمه قرعه کشی هست ؛ یعنی این کار بین یک سری کاربران انجمن بصورت تصادفی و واقعا قرعه کشی انجام بشه! در حالیکه اگر بخوایم بررسی کنیم چه کسی استحقاق و لیاقت داشتن ردیاب بصورت مجانی رو داره ؛ دیگه این اسمش قرعه کشی نیست! البته من شخصا قرعه کشی کاملا تصادفی رو زیاد جالب نمیدونم و همونطور که خدمت جاوید عزیز هم عرض کردم نظر بنده بیشتر این هست کسانی شامل این قضیه بشن که هم در گذشته زحمات قابل قبولی در انجمن کشیده باشن و هم بتونن در اینده در پیشبرد مسیر پر پیچ و خم ردیابی به سایر اساتید ردیاب زن کمک کنن. بهرحال این نظر من بود و اقا مجتبی و جاوید عزیز مختار هستن در این مورد هر طور صلاح میدونن عمل کنن. درود بر شما اکثر دوستانی که فعالیت مثبت دارند به اتفاق همگی ردیاب 35 را به نحوی تهیه کرده اند از جمله اقا سعیدو کاربر i-160 اقا مهدی و همزه و و کاوشگر. پس منطقی تر اون هست بین کسانیکه فعال هستند و ردیاب ندارند و واقعا در انجمن زحمت میکشند چند نفر توسط اساتید یا مدیران در پیام خصوصی به من معرفی کنند تا بین اونها قرعه کشی بشه و این دو ردیاب هم صاحب دار شوند استاد جاوید چرا ببین چند نفر میخواید محدودش کنید با دست خالی که نمیشه فعالیت کرد باید یه چیزی باشه بتونن برا انجمن مثبت عمل کنن به نظر من اگه میخواید قرعه کشید کنید حق کشی نکنید و بزارید همه از یه شانس مساوی استفاده کنن
|
جمعه 15 اسفند1393 - 11:46pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
به نظر من اگه اساتید موافق باشند که دوستانی که نیاز دارند به 35 خودشون به استاد جاوید پیام خصوصی بدن و داروآن از بین این عده قرعه کشی کنن بهتر باشه.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
جمعه 15 اسفند1393 - 11:53pm |
|
|
جاوید
استاد
|
senator نوشته است: جاوید نوشته است: حمید نوشته است: من از استاد جاوید و اقا مجتبای عزیز خواهش میکنم منظور دقیق خودشون رو در مورد قرعه کشی بیشتر توضیح بدن! از نظر من و البته اون چیزی که مفهوم کلمه قرعه کشی هست ؛ یعنی این کار بین یک سری کاربران انجمن بصورت تصادفی و واقعا قرعه کشی انجام بشه! در حالیکه اگر بخوایم بررسی کنیم چه کسی استحقاق و لیاقت داشتن ردیاب بصورت مجانی رو داره ؛ دیگه این اسمش قرعه کشی نیست! البته من شخصا قرعه کشی کاملا تصادفی رو زیاد جالب نمیدونم و همونطور که خدمت جاوید عزیز هم عرض کردم نظر بنده بیشتر این هست کسانی شامل این قضیه بشن که هم در گذشته زحمات قابل قبولی در انجمن کشیده باشن و هم بتونن در اینده در پیشبرد مسیر پر پیچ و خم ردیابی به سایر اساتید ردیاب زن کمک کنن. بهرحال این نظر من بود و اقا مجتبی و جاوید عزیز مختار هستن در این مورد هر طور صلاح میدونن عمل کنن. درود بر شما اکثر دوستانی که فعالیت مثبت دارند به اتفاق همگی ردیاب 35 را به نحوی تهیه کرده اند از جمله اقا سعیدو کاربر i-160 اقا مهدی و همزه و و کاوشگر. پس منطقی تر اون هست بین کسانیکه فعال هستند و ردیاب ندارند و واقعا در انجمن زحمت میکشند چند نفر توسط اساتید یا مدیران در پیام خصوصی به من معرفی کنند تا بین اونها قرعه کشی بشه و این دو ردیاب هم صاحب دار شوند استاد جاوید چرا ببین چند نفر میخواید محدودش کنید با دست خالی که نمیشه فعالیت کرد باید یه چیزی باشه بتونن برا انجمن مثبت عمل کنن به نظر من اگه میخواید قرعه کشید کنید حق کشی نکنید و بزارید همه از یه شانس مساوی استفاده کنن درود بر شما دوست من کجای قرعه کشی حق کشی تا حالا بوده وقتی حرف از قرعه میشه دیگه شانس افراد میاد وسط و کسی قدرت انتخاب نداره معیار انتخاب افراد صرفا فعالیت اونها در سایت هست و همینطور توان اونها در ردیابی و یا مسائل فنی و یا اثار و علائم هست
|
جمعه 15 اسفند1393 - 11:56pm |
|
|
|