سلام دوستان دست به هرکاری میزنید بزنید اما:
فقط دوستان عزیز مراقب باشند که گریبان گیر این گلد کوست لعنتی نشیند که من خودم گرفتارش شدمو9تومنم پریده و الان گرفتار دادگاهاشم که بلکه بتونم پولمو پس بگیرم روال کاریشونم اینجوریه که میگم فقط برای همتون مقدور بود به دوروبریاتونم اطلاع بدین مخصوصا مخصوصا برای افراد روستانشین که فریب نخورند:
یکی از رفقای نزدیک بهتون از استانهای دیگه مخصوصا از کرجو تهران زنگ میزنن میگند:
یک کار خوب با فلان مبلغ ماهی میگیرمو استخدام سپاه شدم/یانه میگه یک کار بازرگانی دارم میگیرم بیا کمکم باهم روش کار کنیم درامد میلیونی داره...
خلاصه باحرفاش میکشوننت به تهران و کرج که اونجام دوساعت نگهت میدارن که به این روش میگن شکم سیری
بعد کلی مخ زنی میبرنت به افیس یا همون محل کار...میری میبینی نزدیک ده بیس نفر جوون هستنو کتابای پنیرمنو کی جابه جا کرد/دولت و فرزانگی و جزوه های اموزشی مث صفرو صفر/ صفرو یک/1-1 الی... جزوه لید شیپو اینا میخونن میانو ازت استقبال میکنن خلاصه...
سه روز تورو اونجا نگه میدارندو کلی سی دی اموزشی / محصولات/بهت نشون میدن با اعتبارات شرکت که اعتمادتو جلب کنند...
بازم خلاصه...
اخر سر که کارو قبول میکنی برات فالو میرن به اسم فالو مالی که بتونی به خانواده بگی استخدام سپاه شدی یا بازرگانی و شدیدا به پولش نیاز داریو باید بهت مثلا ده تومن نه تومن یا بالاتر پول بدن که کارو شروع کنی اگر ندن فرصت عالیرو از دس میدی اون بدبختام ازکجا بدونن با قرض و خواهش از بقیه پولو جور میکنن میدن بهت...
چندماه که میگذره عقلت میاد سرجاشو میبینی تو هستیو اون افیس و وعده های دروغین که مجبوری به خانوادت بگی که هی پولدار میشم میام پیشتونو از این حرفها...
درکل دوستان هرجا شنیدین اخر کار کوست داره فرار کنید این لعنتیا اسم سایتشونم هی عوض میکنن تا افراد شک نکنند الان شده:
qnet/nuhights/quest net
این سه تای بالارو که شنیدین بدونید صدسالم اونجا باشید چیزی دستتون نمیادوسرتون کلاه میره.
ببخشید طولانی شد هدفم فقط اطلاع رسانی بود برای اون دسته از افرادی که مث من اسیر این نامردهای از خدا بی خبر هستن میشند.
موفق باشیند