نویسنده |
پیغام |
معین
کاربر حرفه ای
|
با درود و سلام خدمت دوستان ...اقا ما جدیدا این اخر عمری رفتیم خودمونو بیمه عمر و سرمایه گذاری کردیم الان بعد یکی دو ماه به این فکر میکنم نکنه این بیمه کوثر هم کلاهبردار از اب در بیان ...دوستان تجربه یا خبری چیزی اگه از بیمه کوثر دارن بیان کنن ..با تشکر
|
شنبه 16 اسفند1393 - 6:02pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
سلام .داداش شراطش چطوره؟
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
شنبه 16 اسفند1393 - 6:22pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام داداش گلم والا من بواسطه شغلم بیمه عمر و حوادثمون تحت حمایت بیمه کوثر هستش که من تقریبا 9ماه پیش تصادف کرده بودم و زانوم شکسته بود خلاصه بعد از تعیین درصد و تحویل مدارک تونستم حدود 5میلیون خسارت بگیرم.
|
شنبه 16 اسفند1393 - 6:49pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
معین جان منم میخاستم بچه م رو بیمه عمر سرمایه کوثر کنم . اما چون دیدم بیمه مرکزی اعلام کرد که از بیمه توسعه ) ورشکست کرده ) حمایت نمیکنم , ترسیدم که اگه این بیمه هم ورشکست کنه حمایت بیمه مرکزی را نداشته باشه . برا همین موندم چکار کنم. دوستان میشه راهنمایی کنید.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 16 اسفند1393 - 8:06pm |
|
|
penamena
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:05pm پست: 189 محل اقامت: یزد
|
jafar نوشته است: معین جان منم میخاستم بچه م رو بیمه عمر سرمایه کوثر کنم . اما چون دیدم بیمه مرکزی اعلام کرد که از بیمه توسعه ) ورشکست کرده ) حمایت نمیکنم , ترسیدم که اگه این بیمه هم ورشکست کنه حمایت بیمه مرکزی را نداشته باشه . برا همین موندم چکار کنم. دوستان میشه راهنمایی کنید. من قبلا راجع بهش تحقیق کردم.فقط دو تا بیمه هستن که دولتین.آسیا و... که ریسکشون کمتره.ولی از نظره شرایط توی بیمه عمر پارسیان وپاسارگاد از همه بهترن.
|
شنبه 16 اسفند1393 - 11:36pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
penamena نوشته است: jafar نوشته است: معین جان منم میخاستم بچه م رو بیمه عمر سرمایه کوثر کنم . اما چون دیدم بیمه مرکزی اعلام کرد که از بیمه توسعه ) ورشکست کرده ) حمایت نمیکنم , ترسیدم که اگه این بیمه هم ورشکست کنه حمایت بیمه مرکزی را نداشته باشه . برا همین موندم چکار کنم. دوستان میشه راهنمایی کنید. من قبلا راجع بهش تحقیق کردم.فقط دو تا بیمه هستن که دولتین.آسیا و... که ریسکشون کمتره.ولی از نظره شرایط توی بیمه عمر پارسیان وپاسارگاد از همه بهترن. ممنونم دوست عزیز .
|
یکشنبه 16 اسفند1393 - 12:22am |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
با تشکر از دوستان عزیز ..جعفر جان راستش منم به سفارش یکی از دوستان که نظامی هست و مدت شیش هفت ماهی میشه که از طریق سازمان بیمه کوثر شده تشویق شدم و رفتم بیمه کردم ...الان هم نمیدونم که این بیمه کلا چجوریه بشتوانش ...ایا از طرف سازمانی یا جایی حمایت میشه در شرایط بهرانی نمیدونم
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 11:48am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
معین نوشته است: با تشکر از دوستان عزیز ..جعفر جان راستش منم به سفارش یکی از دوستان که نظامی هست و مدت شیش هفت ماهی میشه که از طریق سازمان بیمه کوثر شده تشویق شدم و رفتم بیمه کردم ...الان هم نمیدونم که این بیمه کلا چجوریه بشتوانش ...ایا از طرف سازمانی یا جایی حمایت میشه در شرایط بهرانی نمیدونم معین جان منم یه آشنای نظامی داریم که اون پیشنهاد داد , فرمهاش را هم گرفتم , اما وقتی قضیه ورشکستگی بیمه توسعه و عدم حمایت بیمه مرکزی را تو اخبار دیدم منصرف شدم . اینجور بیمه ها خوبه اما به شرط این که بیست سال دیگه با این اوضاع مملکت هم بیمه در کار باشه و هم اگه ورشکست کرد جوابگو باشه . مسوول بیمه که میگفت هر بیمه ای که ورشکست کنه اولین وظیفه ای که داره باید جوابگو به این مدل بیمه ها داشته باشه . .... اما اینا کاری نکردن که یه آب خوش از گلو ملت پایین بره...
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 12:17pm |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
جعفر جان تنها امید منم اینه که میگم اگه این بیمه کوثر مشکلی داشت ارگان نظامی برای افرادش از این بیمه استفاده نمیکرد ...خلاصه همه کاری در این زمانه ریسکش بالاست ..ما هم روی اون کسایی که از این بیمه استفاده میکنن
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 5:11pm |
|
|
benz
کاربر فعال
|
داداش شک نکن بیمه ایران و اسیا بهترن چون بیمه های دیگه موقع عمل اذیت میکنن و موقع جذب نیرو کلی حرفای خوب
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 8:27am |
|
|
|