davood_zzz نوشته است:
من نمیدونم چرا اخیرا بیشتر آقایون کارشناس که در مورد خوب و بد دستگاهها نظر میدن ، تعداد پست هاشون اینقد کمه (2) ! مثل این میمونه که طرف از کنار این انجمن خیلی اتفاقی داشته رد میشده بعد خیلی اتفاقی دوباره نظرش جلب این موضوع شده و تصمیم گرفته حتما یه آی دی بسازه و بیاد نظرش رو در مورد این موضوع بیان کنه !!! فقط و فقط هم به نیت خیر خواهانه و برای کمک به همنوع !!!!
کاملا منطقیه ،
فقط یه کم دز توهم زیاد شد که اونم طبیعیه
راستی سال 94 سال گوسفنده؟
آقای عزیز یکم فکر یکم تعقل بد نیست! این فلزیاب رو من چند وقت پیش یکی برام ازش حرف زد که کسی اومده زده براشون گفت خیلی کم صدا و الکی بوق نمیزده و البته طرف که داشتتش ازش راضی بوده طبق گفته خودش.
در ثانی شما که اشخاص رو نمیشناسی روی چه اصولی همچین حرفی میزنی که طرف با دو پست میاد بیجا از فلزیابی تعریف و تمجید میکنه!
مگه بنده نوعی فروشنده این سیستمم که بخوام بیجا ازش تعریف کنم؟!!
آیا شما جایی از این فروم دیدید نه من، حتی کسی دیگه ای از این فلزیاب صحبتی بکنه؟!!
وقتی این بابا میگه سکه رو از 55_60 سانت میزنه پس احتمال اینکه 2 متر بزنه 90درصده! درثانی این فلزیاب ایتالیایی هستش دستساز ایرانی که نیست بخوام تعریف بیجا کنم!
کسی جرات نداره حرفی بزنه سریع میاین میگین اینطوری اونطوری! مگه اینجا انجمن نیست؟؟ اگه هست ملت باید حق اظهار نظر داشته باشن! اگه صحبت من درست نیست بفرمایید تا دیگه پستی نزنم! از هه لوی عزیز عذر خواهی میکنم یه مقدار خارج از موضوع تاپیک گام برداشتیم اما مقصر کسی دیگه بود و باید پاسخ داده میشد..