نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
Naman نوشته است: سام وخسته نباشید استاد گرامی این عکس ها نمای نزدیک واندازه جوغن هایی هستن که در عکس هایی که گذاسته بودم ونظر داده بودینو شکل دوتا تپه رو مشخص کرده بودین چون آصلا پول آوردن دستگاه و نقطه زنی رو ندارم خواهش میکنم کامل راهمائیم کنید. در ضمن عکس هایی بودن که عرض کرده بودین سنگره وباید کنار اون جوغن ها واون دورو ورا یه جای پلمپ شده یا لاشه سنگ موجود باشه یا به دنبال قلعه بگردید بله درسته وقتی رفتم و نگاه کردم در دو سه متری جوغن های دو وسه یه لاشه سنگ حدود 300 تا 500 کیلویی هست ودر فاصله حدود 50 متری یه قلعه واقع شده خواهش میکنم کامل راهنمائیم کنید.با تشکر منتظر جواببتونم. درود بر Naman عزيز به اين سوراخ ها خوب دقت كنيد اندازه آن به اندازه سوراخ دژ بر هست محل سوراخ ها را بررسي كنيد كه داراي گل سنگ يا حالت روغني باشند اگر باستاني باشند بايد به دنبال سنگ چين(با سنگ هاي درشت)در آن اطراف باشيد در مورد قلعه هم عكس هايي تهيه و عمومي يا خصوصي قرار بديد تا راهنماييتون كنم
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 19 اسفند1393 - 4:46pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
Naman نوشته است: سلام استاد قبرهایی که عرض کرده بودین مربوط به دوره میترائیسم هستند بارشون کدوم قسمت قبر واقع شده؟ در كنار جسد قرار مي گرفت
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 19 اسفند1393 - 4:50pm |
|
|
ali400
|
سلام دوستان بنده هرکاری میکنم نمی تونم عکس بزارم عکسهایی که قبلن هم میزاشتم دیگه نمی تونم بزارم دلیلش چیه کسی میتونه کمکم کنه
|
سه شنبه 19 اسفند1393 - 6:39pm |
|
|
mir
کاربر فعال
|
ali400 نوشته است: سلام دوستان بنده هرکاری میکنم نمی تونم عکس بزارم عکسهایی که قبلن هم میزاشتم دیگه نمی تونم بزارم دلیلش چیه کسی میتونه کمکم کنه سلام علی جان.اگه قبلا میزاشتی عکس و الان نمیتونی قاعدتا باید از سرعت اینترنتت باشه.حجم عکساتو کم کن البته به شرطی که محتواش بهم نخوره که اساتید و دوستان تو راهنمایی به مشکل بخورن.امتحان کن میشه
|
سه شنبه 19 اسفند1393 - 7:12pm |
|
|
lalifornia
|
باعرض سلام خدمت اساتید ودوستان عزیز.عزیزان میشه بگید چطوری میشه پیام خصوصی برای اعضا فرستاد اخه من کنترل پنل کاربر وارد میشم ارسال نمیشه از طریق اون کادر ابی رنگی که پایین پست قرار داره وارد میشم باز هم ارسال نمیشه .خواهش میکنم یکی با جزییات کامل توضیح بده .موفقیت شما ارزوی ماست متشکرم
|
سه شنبه 19 اسفند1393 - 8:06pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز درهمین قسمت پاسخ به سوالات یاهر موضوع دیگر پایین نوشته هرفردی یک علامت کوچیک هست PM روش کلیک کنید به اون شخص میتونتید پیام خصوصی بفرستید
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
سه شنبه 19 اسفند1393 - 8:13pm |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
mehdi16184 نوشته است: اینام یه تعدادی تصویر البته در جاهای مختلف سلام دوست عزیز و دوستان انجمنی دوست عزیز عکس دوم علامت و نشان یک راه رو یا دعلیزی است که ختم به اتاقک کوچکی میشود که داخل ان محفظه ای هم به طور حتم وجود داره مثل صندوق امانت. البته نمیدونم این تصویر دومی که بصورت عدد دو خوابیده هستش که مفهومشو گفتم با علامت سر انسان در یک محل هستش یا نه!!! چون اگر باشند اضافاتی هم در توضیحات باید گفته بشه بـــــــــــدرود
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 3:40am |
|
|
yusef
کاربر فعال
|
سلام جناب باستانشناس سوالات مرا توصفحه 356بی زحمت تفسیر نمایید؟
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 10:12am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان عزیز سلام , در مورد سوالی که تو صفحه قبل من پرسیدم لطفتآن را دریغ نفرمایید , با تشکر فراوان.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 10:26am |
|
|
ali400
|
سلام دوستان سنگ کله قندی 30سانتی به وزن تقریبا3کیلو که سر کله قندی چند سانت از دیوار زده باشه بیرون ورنگ ان کرم وتراشیده شده باشه به نظرتون چی میتونه باشه باری داره یانشانه است
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 11:42am |
|
|
|