من به دوستان اطمینان میدم که این مدار در کاوش واقعی از هر مدار دستساز دیگه ای بهتر عمل میکنه فریب حرفهای بعضی افراد مغرض رو نخورید که میخواهند این تاپیک رو منحرف کنند
من خودم با این مدار اپراتوری کردم اپراتوری فوق العاده آسانی داره ثباتش حرف نداره هرچه لوپ رو به زمین نزدی کنی ویا دور کنی یک ذره هم صداش در نمیاد امکان نداره به ذرات بزنه
پالسهاش طوری قوی هست که یک ونیم متر مانده به هدف در عمق 2متر صوت میزنه
با لوپ یک در یک در زیر خاک 4 متر رو میزنه از 2.80 یا همون 3 متر باهاش کلی وسایل برنزی بیرون آورده شد
یک صدای تق تق داره که اپراتور رو قادر میکنه بتونه با زیر خاک حرف بزنه و از محتویات زیر خاک استنباطهای درستی داشته باشه
در عین سادگی سیستم فوق العاده جمع وجور وکار آمدی هست
حساسیتش به مس زیاد هست به طلا ونقره هم حساسیت بیشتری دا ره به فلزات آهنی حساسیت کمتری داره
اگه بخواهی عمق زیادی رو بزنی باید لوپ رو آرام حرکت بدی تا امواج در دل خاک نفوذ کنند
نفوذ پذیریش بقدری زیاد هست ه از روی یک سنگ با ضخامت یک متری میتونی فلز رو سنس کنی
دوستان اون حرفهای بیهوده که دوره دیجیتاله وفلان رو رها کنین اگه با یک میکرو میشد فلزیاب خوب ساخت که الان لورنز ورشکست میشد بهترین فلزیاب ها بیسشون آنالوگ هست
خلاصه از ما گفتن و از شماها نشنیدن
واما براتون بگم در مورد تاریخچه این مدار در ایران
از زبان آیگون عزیز شنیدم که 40 سال پیش این مدار به دستور یک اجنبی که از کله گنده های میراث فرهنگی انگلیس بود طی مراوداتش با میراث فرهنگی کشورمان در انگلستان طراحی شد هدف این مدار اپراتوری آسان و موثر برای خاک کشورمان ایران بود طراح انگلیسی روی مدار 2 سال زحمت کشید تا این مدار رو تقدیم میراث فرهنگی کشورمان کند
این مدار در تعداد زیاد در انگلیس وبا قطعات مرغوب آنزمان ساخته شده و انبوهی از این مدار در دست افراد میراث فرهنگی ایران افتاد و ضربتی به دستور مافوق و دولت اون زمان ریختند به جون تک تک شهر و استانهای قدمتی کشور و در عرض یک شال کلی وسایل از زیر خاک کشورمان به انگلیس به یغما رفت
و....
برادر من این مدار برای خاک کشورمان بهترین هست اون پنبه رو از گوشهات درآر و اینقدر دیجیتال دیجیتال نکن که مهندس ناصر خودش خدای دیجیتال هست و به حرفش گوش کن و مدار رو با قطعات نظامی و مرغوب بساز و ببر سر زمین و پشت مهندس ناصر هم بد نگو و نزار که با مدارت دیجیتال ساده عمرت در بیابان به فنا بره
بدرود