نویسنده |
پیغام |
alikhan
کاربر حرفه ای
|
سلام
هر چقدر اضلاع مربع کوچکتر باشند اسکن دقیق تر خواهد شد. اما شما می توانید فاصله پراب ها را یک متر قرار دهید که اسکن هم سریع تر انجام شود. برای شروع اسکن پراب ها روی راس های مربع اول بگذارید و دکمه ذخیره را بزنید. بعد رو اضلاع مربع دوم از سطر اول و.... تا آخر سطر اول. بعد سطر دوم و الی اخر فقط با تغییر مربع باید R و C هم عوض شوند. مثلا در مربع اول R=0, c=0 در مربع بعدی R=0 , c=1 بعدی R=0 , c=2 ... تا آخر سطر اول که میشه R=0 , c=19 حالا سطر بعدی R=1 , c=0 بعدی R=1, c=1 .... R=1 , C=19 الی آخر. مجبور نیستید اسکن 20*20 انجام بدید کمترش کنید مثلا 10*10. بعد اطلاعات رو روی کامپیوتر بفرستید یعنی نرم افزار رو باز کنید و دکمه دریافت اطلاعات رو بزنید . الان 30 ثانیه فرصت دارید دکمه فرستادن به پی سی رو دستگاه رو بزنید. اگر مشکلی نباشه اطلاعات رو می فرسته و شکل اسکن هم مشخص میشه. با ستون های کناری میتونید رنگ و این جور چیزها رو تغییر بدید که سخت هم نیست. یه خورده دستکاری کنید متوجه میشید. یا حق
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 12:48pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون علیجان بله باید هم به همین صورت باشه. فکر میکنم دیگه دوستان مشکل خاصی برای اپراتوری نداشته باشن و شیوه استفاده از دستگاه رو شما بخوبی توضیح دادین. فقط در مورد اتصال به کامپیوتر شما این کار رو انجام دادین و مشکلی نبوده؟ در این صورت اگر تونستین بیرون تستی بگیرین لطف کنین تصویر اسکن رو هم اینجا قرار بدین.
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 1:12pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ممنون علیجان بله باید هم به همین صورت باشه. فکر میکنم دیگه دوستان مشکل خاصی برای اپراتوری نداشته باشن و شیوه استفاده از دستگاه رو شما بخوبی توضیح دادین. فقط در مورد اتصال به کامپیوتر شما این کار رو انجام دادین و مشکلی نبوده؟ در این صورت اگر تونستین بیرون تستی بگیرین لطف کنین تصویر اسکن رو هم اینجا قرار بدین. سلام دوست عزیز انجام وظیفه بود. متاسفانه من بعد از ساخت کار دیگری انجام ندادم. حتی پراب هم نساختم! حدس زدن دلیلش هم زیاد سخت نیست
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 1:22pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
alikhan نوشته است: حمید نوشته است: ممنون علیجان بله باید هم به همین صورت باشه. فکر میکنم دیگه دوستان مشکل خاصی برای اپراتوری نداشته باشن و شیوه استفاده از دستگاه رو شما بخوبی توضیح دادین. فقط در مورد اتصال به کامپیوتر شما این کار رو انجام دادین و مشکلی نبوده؟ در این صورت اگر تونستین بیرون تستی بگیرین لطف کنین تصویر اسکن رو هم اینجا قرار بدین. سلام دوست عزیز انجام وظیفه بود. متاسفانه من بعد از ساخت کار دیگری انجام ندادم. حتی پراب هم نساختم! حدس زدن دلیلش هم زیاد سخت نیست با کدوم برنامه میتونیم برای تصویری استفاده کنیم ؟
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 1:51pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون علیخان عزیز فقط لطفا در مورد ارسال اطلاعات به کامپیوتر یه مشکلی پیش اومده که قبلا کابل رو وصل شده یا بدون وصل پیغام sending to pc میداد ولی الان پیغام ocx ... میده که در صفحات آخر فایل pdf یه چیزایی نوشته ولی زیاد سردر نیاوردم. ممنون میشم علیخان لطفا اونجا رو مطالعه کنین و بفرمائید چه باید کرد؟ فقط یک موضوع دیگه هم اینه: وقتی کلید تست رو میزنم مثل دگمه save عمل میکنه با این تفاوت که انگار کلید save رو نگهداشتی% آیا این درسته؟؟؟ یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 2:27pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
به روی چشم استاد بینا
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 2:37pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
مهندس حمید ، نحوه ساخت کابل رابط از دستگاه به کامپیوتر چطوریه ، منظورم از rs232 به usb ، نمیشه بجای استفاده از rs232 از یه مادگی سوکت usb استفاده کنیم و با کابل usb اطلاعات دستگاه رو مستقیم به کامپوتر منتقل کنیم ؟ تشکر
|
چهارشنبه 18 تیر1392 - 12:00am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: مهندس حمید ، نحوه ساخت کابل رابط از دستگاه به کامپیوتر چطوریه ، منظورم از rs232 به usb ، نمیشه بجای استفاده از rs232 از یه مادگی سوکت usb استفاده کنیم و با کابل usb اطلاعات دستگاه رو مستقیم به کامپوتر منتقل کنیم ؟ تشکر سلام اينم خودش يه نظريه بايد ديد آقا حميد و دوستان نظرشون چيه مبشه عمليش كرد يا نه.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 8:24am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در مورد نحوه ساخت کابل رابط برای پورت سریال کامپیوتر قبلا بطور دقیق توضیح دادم. اما در مورد اینکه مستقیم به یو اس بی متصل بشه ؛ خیر نمیشه! درسته که یو اس بی هم در واقع نوعی پورت سریال هست ولی بطور مستقیم قابل جایگزینی به جای پورت سریال RS232 نیست. برای تبدیل اطلاعات پورت سریال معمولی برای استفاده در پورت یو اس بی کنترلر خاصی نیاز هست تا این تبدیل انجام بگیره. حتی با یک میکرو کنترلر هم میشه این کار رو انجام داد. ولی بهرحال خودش یک پروژه جداگانه ای برای خودش هست! بنظر من بهترین کار این هست شما همین رابط پورت سریال رو بسازید. بعد از بازار کامپیوتر یک مبدل سریال به یو اس بی بخرین که فراوان و نسبتا ارزان هم هست. خروجی دستگاه رو میتونین به اون وصل کنین و خود مبدل هم که به یو اس بی متصل میشه. راه دیگه هم استفاده از لپ تاپ های قدیمی هست که خودشون پورت سریال رو داشتن. چون این لپ تاپ ها دیگه قیمتی هم الان نداره و ما هم به کامپیوتر قوی برای این کار اصلا نیازی نداریم فکر میکنم این کار توجیه اقتصادی خوبی هم داشته باشه! راه بهتری بنظر من وجود نداره.
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 11:21am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 2:04pm |
|