نویسنده |
پیغام |
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
i-160 نوشته است: سلام . اگه با اگزاماینر کار کرده باشید میبینید که برای پراب زدن از میله های تیتانیوم به قطر ده میل و طول پنچاه سانت استفاده میشه و تا انتها توی زمین فرو میره .حتما هم پای میله ها هم اب میریزن . ولی قیمت تیتانیوم خیلی بالاست .از میله بزنجی یا مسی هم میتونید استفاده کنید .هر چی قطر شافت بیشتر باشه مقاومت پراب کمتر میشه (R=PL/A)و در نتیجه انتقال بهتر صورت میگیره . ممنون از ارائه اطلاعات علمیتون پس با در نظر گرفتن عرایض شما باید جهت پراب زدن از میله های برنجی ۱۰ میل به طول ۵۰ سانت استفاده کنیم؟
|
جمعه 22 اسفند1393 - 8:46am |
|
|
amin171
کاربر فعال
|
دوستان سلام احیانا کسی از بچه ها این تایپکو بصورت pdf در نیورده؟
|
جمعه 22 اسفند1393 - 5:50pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
amin171 نوشته است: دوستان سلام احیانا کسی از بچه ها این تایپکو بصورت pdf در نیورده؟ لایک داره دوستان لطف کنن
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
جمعه 22 اسفند1393 - 6:10pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
ﻓﺎﯾﻞ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺍﺻﻮﻝ ﺭﺩﯾﺎﺑﯽ ﺑﺎ FPL-35 ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺖ ﮐﻮﻫﯿﺎﺭ ﻋﺰﯾﺰ ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪﻩ www.felezjoo.com/download/file.php?id=14622
|
جمعه 22 اسفند1393 - 6:49pm |
|
|
spook_mer
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان و اساتید. قبلا خدمت اساتید عرض کردم یه فرکانس روی یه مورد گرفتم که ار بیانش برا اینکه برای کس دیگه نتیجه دلخواه رو نداشته باشه بیم دارم.اما الان با توجه به اینکه برا من به خوبی جواب میده و ازش مطین هستم میگم .امیدوارم دوستان استفاده کنن و موفق باشن من فرکانس 164 رو در منطقه ای با خاک مرطوب و قبل هر گونه کنکاش و با توجه به اطمینان از وجود اون با وزنی معادل خود جنس گرفتم و بعد کنکاش هم بهم اطلاع دادن اختلاف وزن در حد چند گرم بوده.بدینوسیله میخوام دینم رو به دوستان ادا کنم امیدوارم موفق باشید.هر چند خودم هم مطمین هستم و اساتید هم بارها اعلام کردن فرکانس کاری هر فرد میتونه متفاوت باشه اما من این فرکانس رو چند بار امتحان کردم و بین فرکانسها برای من بهترین بوده و الان هم فقط با همین فرکانس کار میکنم و نسبت بهش مطمین هستم
|
جمعه 22 اسفند1393 - 7:04pm |
|
|
amin171
کاربر فعال
|
داداش دمت گرم کوهیار عزیزم که واسه این فایل زحمت کشیدی از همین جا دستاتو میبوسم
|
جمعه 22 اسفند1393 - 8:23pm |
|
|
amin171
کاربر فعال
|
دوستان من این فایلو خوندم واقعا عالی بود دست همه ی عزیزانی که زحمت کشیدنو این پی دی اف اماده شد مخصوصا اقا کوهیار عزیز درد نکنه ما که فعلا دسگاه نداریم ولی خب داریم میخونیم که هر وقت خریدیم یکم زوتر را بیوفتیم البته خیلی از مفاهیمم واسم گنگ بود اونم به دلیل در دست نبودن دستگاست که طبیعیه در اخر از همه ی عزیزانی که وقتشونو گذاشتن واسه امثالی مثل من که تازه اول راهن و بدون هیچ چشم داشتی تو این فضای صمیمی که واقعا مث یه خونوادست بهم کمک میکنن تشکر میکنم امیدوارم همه سر بلند و پیروز باشین
|
جمعه 22 اسفند1393 - 11:50pm |
|
|
salamat tala
کاربر فعال
|
spook_mer نوشته است: سلام به همه دوستان و اساتید. قبلا خدمت اساتید عرض کردم یه فرکانس روی یه مورد گرفتم که ار بیانش برا اینکه برای کس دیگه نتیجه دلخواه رو نداشته باشه بیم دارم.اما الان با توجه به اینکه برا من به خوبی جواب میده و ازش مطین هستم میگم .امیدوارم دوستان استفاده کنن و موفق باشن من فرکانس 164 رو در منطقه ای با خاک مرطوب و قبل هر گونه کنکاش و با توجه به اطمینان از وجود اون با وزنی معادل خود جنس گرفتم و بعد کنکاش هم بهم اطلاع دادن اختلاف وزن در حد چند گرم بوده.بدینوسیله میخوام دینم رو به دوستان ادا کنم امیدوارم موفق باشید.هر چند خودم هم مطمین هستم و اساتید هم بارها اعلام کردن فرکانس کاری هر فرد میتونه متفاوت باشه اما من این فرکانس رو چند بار امتحان کردم و بین فرکانسها برای من بهترین بوده و الان هم فقط با همین فرکانس کار میکنم و نسبت بهش مطمین هستم درود بر دوست عزیزمون ،یه کم بازتر توضیح میدی ،برایه نقطه و ردیابی هم از این فرکانس استفاده کردی ،از حذف کننده هم استفاده میکنی
|
شنبه 22 اسفند1393 - 12:00am |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه اساتید ...یه سوال داشتم در حالت با سیم نوک انتن زبون بزنی گزش حس میشه یا بدون گزشه؟
|
شنبه 23 اسفند1393 - 8:13am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام در حالت با سیم باید ارتباط از مدار به آنتنها برقرار باشه تا ردیابی درست انجام بشه ، پس باید به قول شما گزش داشته باشه ، اگر نداشته باشه اتصالات آنتن ها مشکل داره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 23 اسفند1393 - 9:47am |
|
|
|