انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:08pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 564 , 565 , 566 , 567 , 568 , 569 , 570 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

i-160 نوشته است:
سلام .
اگه با اگزاماینر کار کرده باشید میبینید که برای پراب زدن از میله های تیتانیوم به قطر ده میل و طول پنچاه سانت استفاده میشه و تا انتها توی زمین فرو میره .حتما هم پای میله ها هم اب میریزن .
ولی قیمت تیتانیوم خیلی بالاست .از میله بزنجی یا مسی هم میتونید استفاده کنید .هر چی قطر شافت بیشتر باشه مقاومت پراب کمتر میشه (R=PL/A)و در نتیجه انتقال بهتر صورت میگیره .

ممنون از ارائه اطلاعات علمیتون
پس با در نظر گرفتن عرایض شما باید جهت پراب زدن از میله های برنجی ۱۰ میل به طول ۵۰ سانت استفاده کنیم؟

جمعه 22 اسفند1393 - 8:46am
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام احیانا کسی از بچه ها این تایپکو بصورت pdf در نیورده؟

جمعه 22 اسفند1393 - 5:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
amin171 نوشته است:
دوستان سلام احیانا کسی از بچه ها این تایپکو بصورت pdf در نیورده؟

لایک داره دوستان لطف کنن

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 22 اسفند1393 - 6:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
ﻓﺎﯾﻞ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺍﺻﻮﻝ ﺭﺩﯾﺎﺑﯽ ﺑﺎ FPL-35 ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺖ
ﮐﻮﻫﯿﺎﺭ ﻋﺰﯾﺰ ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪﻩ

www.felezjoo.com/download/file.php?id=14622

جمعه 22 اسفند1393 - 6:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان و اساتید.
قبلا خدمت اساتید عرض کردم یه فرکانس روی یه مورد گرفتم که ار بیانش برا اینکه برای کس دیگه نتیجه دلخواه رو نداشته باشه بیم دارم.اما الان با توجه به اینکه برا من به خوبی جواب میده و ازش مطین هستم میگم .امیدوارم دوستان استفاده کنن و موفق باشن
من فرکانس 164 رو در منطقه ای با خاک مرطوب و قبل هر گونه کنکاش و با توجه به اطمینان از وجود اون با وزنی معادل خود جنس گرفتم و بعد کنکاش هم بهم اطلاع دادن اختلاف وزن در حد چند گرم بوده.بدینوسیله میخوام دینم رو به دوستان ادا کنم امیدوارم موفق باشید.هر چند خودم هم مطمین هستم و اساتید هم بارها اعلام کردن فرکانس کاری هر فرد میتونه متفاوت باشه اما من این فرکانس رو چند بار امتحان کردم و بین فرکانسها برای من بهترین بوده و الان هم فقط با همین فرکانس کار میکنم و نسبت بهش مطمین هستم

جمعه 22 اسفند1393 - 7:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

reza68 نوشته است:
ﻓﺎﯾﻞ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺍﺻﻮﻝ ﺭﺩﯾﺎﺑﯽ ﺑﺎ FPL-35 ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺖ
ﮐﻮﻫﯿﺎﺭ ﻋﺰﯾﺰ ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪﻩ

download/file.php?id=14622

داداش دمت گرم کوهیار عزیزم که واسه این فایل زحمت کشیدی از همین جا دستاتو میبوسم :x

جمعه 22 اسفند1393 - 8:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان من این فایلو خوندم واقعا عالی بود دست همه ی عزیزانی که زحمت کشیدنو این پی دی اف اماده شد مخصوصا اقا کوهیار عزیز درد نکنه ما که فعلا دسگاه نداریم ولی خب داریم میخونیم که هر وقت خریدیم یکم زوتر را بیوفتیم البته خیلی از مفاهیمم واسم گنگ بود اونم به دلیل در دست نبودن دستگاست که طبیعیه در اخر از همه ی عزیزانی که وقتشونو گذاشتن واسه امثالی مثل من که تازه اول راهن و بدون هیچ چشم داشتی تو این فضای صمیمی که واقعا مث یه خونوادست بهم کمک میکنن تشکر میکنم امیدوارم همه سر بلند و پیروز باشین

جمعه 22 اسفند1393 - 11:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

spook_mer نوشته است:
سلام به همه دوستان و اساتید.
قبلا خدمت اساتید عرض کردم یه فرکانس روی یه مورد گرفتم که ار بیانش برا اینکه برای کس دیگه نتیجه دلخواه رو نداشته باشه بیم دارم.اما الان با توجه به اینکه برا من به خوبی جواب میده و ازش مطین هستم میگم .امیدوارم دوستان استفاده کنن و موفق باشن
من فرکانس 164 رو در منطقه ای با خاک مرطوب و قبل هر گونه کنکاش و با توجه به اطمینان از وجود اون با وزنی معادل خود جنس گرفتم و بعد کنکاش هم بهم اطلاع دادن اختلاف وزن در حد چند گرم بوده.بدینوسیله میخوام دینم رو به دوستان ادا کنم امیدوارم موفق باشید.هر چند خودم هم مطمین هستم و اساتید هم بارها اعلام کردن فرکانس کاری هر فرد میتونه متفاوت باشه اما من این فرکانس رو چند بار امتحان کردم و بین فرکانسها برای من بهترین بوده و الان هم فقط با همین فرکانس کار میکنم و نسبت بهش مطمین هستم

درود بر دوست عزیزمون ،یه کم بازتر توضیح میدی ،برایه نقطه و ردیابی هم از این فرکانس استفاده کردی ،از حذف کننده هم استفاده میکنی

شنبه 22 اسفند1393 - 12:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه اساتید ...یه سوال داشتم در حالت با سیم نوک انتن زبون بزنی گزش حس میشه یا بدون گزشه؟

شنبه 23 اسفند1393 - 8:13am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
در حالت با سیم باید ارتباط از مدار به آنتنها برقرار باشه تا ردیابی درست انجام بشه ، پس باید به قول شما گزش داشته باشه ، اگر نداشته باشه اتصالات آنتن ها مشکل داره

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 23 اسفند1393 - 9:47am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 564 , 565 , 566 , 567 , 568 , 569 , 570 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 100 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure