نویسنده |
پیغام |
atabak
کاربر حرفه ای
|
بعضی از اپراتوران هستند برای شروع کار خودشون از مواد مخدر مانند تریاک استفاده میکنند / تریاک چه تاثیرات منفی برای اپراتور در کار با ردیاب داره؟ و همچنین در مورد قرصهای انرزی زا مانند ترامادول و همانند این مواد برای اپراتوری در ردیابی داره
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 5:15am |
|
|
آرش
استادیار
|
من فقط اینو تجربه کردم که ردیابی خیلی انرژی از آدم میگیره
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 5:50am |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
آرش نوشته است: من فقط اینو تجربه کردم که ردیابی خیلی انرژی از آدم میگیره آرش جان این صحیحه ولی چه ربطی داشت من متوجه نشدم
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 6:11am |
|
|
آرش
استادیار
|
atabak نوشته است: آرش نوشته است: من فقط اینو تجربه کردم که ردیابی خیلی انرژی از آدم میگیره آرش جان این صحیحه ولی چه ربطی داشت من متوجه نشدم عزیزم من کلی گفتم
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 7:29am |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
آرش نوشته است: atabak نوشته است: آرش نوشته است: من فقط اینو تجربه کردم که ردیابی خیلی انرژی از آدم میگیره آرش جان این صحیحه ولی چه ربطی داشت من متوجه نشدم عزیزم من کلی گفتم فدات ارش جان
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 7:32am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مواد مخدر هم یک نوع تلقین روانی برای فرد داره که انرژی موقت کاذب داشته و هیچ تأثیر روی ردیابی نداره و حتی امکان اینکه انرژی بدن رو در موقع کار با فراز و نشیب همراه کنه زیاده و همچنین قرصهای مختلف که بنده اصلا مناسب نمیودنم این موارد رو و دوستان باید دقت کنن که دراین موردها هیچ بحث مثبتی به اشتباه صورت نگیره چون باعث بدآموزی بعضی ها شده و تبعات بدی برای فرد خواهد داشت ؛ بهترین مورد همراه داشت نوشیدنی شیرین بوده که همراه دوستان باشه و هر وقت نیاز به تجدید قوا بود کمی نوشیده شده و هم مدتی استراحت کرده و دوباره شروع به کار باید کرد ، موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 9:38am |
|
|
آرش
استادیار
|
مهدی نوشته است: مواد مخدر هم یک نوع تلقین روانی برای فرد داره که انرژی موقت کاذب داشته و هیچ تأثیر روی ردیابی نداره و حتی امکان اینکه انرژی بدن رو در موقع کار با فراز و نشیب همراه کنه زیاده و همچنین قرصهای مختلف که بنده اصلا مناسب نمیودنم این موارد رو و دوستان باید دقت کنن که دراین موردها هیچ بحث مثبتی به اشتباه صورت نگیره چون باعث بدآموزی بعضی ها شده و تبعات بدی برای فرد خواهد داشت ؛ بهترین مورد همراه داشت نوشیدنی شیرین بوده که همراه دوستان باشه و هر وقت نیاز به تجدید قوا بود کمی نوشیده شده و هم مدتی استراحت کرده و دوباره شروع به کار باید کرد ، موفق باشید نوشابه انرژی زای هایپ عالیه
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 11:39am |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
دوستان باید بگم که تریاک خودش یک نوع ماده بسیار مفیده در همه موارد اما چون استفاده زیادش اعتیاد میاره بین ایرانیا بد شده/ تریاک ادمو متخیل نمیکنه که اما قدرت و توان و حوصله ادمو افزایش میده تا مدتی محدود
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 11:51am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ژنرال نوشته است: دوستان باید بگم که تریاک خودش یک نوع ماده بسیار مفیده در همه موارد اما چون استفاده زیادش اعتیاد میاره بین ایرانیا بد شده/ تریاک ادمو متخیل نمیکنه که اما قدرت و توان و حوصله ادمو افزایش میده تا مدتی محدود ای شیطان اوغلان
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 12:28pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: ژنرال نوشته است: دوستان باید بگم که تریاک خودش یک نوع ماده بسیار مفیده در همه موارد اما چون استفاده زیادش اعتیاد میاره بین ایرانیا بد شده/ تریاک ادمو متخیل نمیکنه که اما قدرت و توان و حوصله ادمو افزایش میده تا مدتی محدود ای شیطان اوغلان
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 12:31pm |
|
|
|