سورنای عزیز شما که باز زدی به صحرای کربلا برادر!
من نمیدونم چرا هر بار فقط به شما بر میخوره؟!
بی رو دربایستی شما اگر میخوای احمق باشی خواهشا بنده رو احمق فرض نکن! اون چند عکسی که نمیدونم به چه دلیل اجازه هم ندادی توی انجمن بذارم تا همه نظر بدن ؛ واقعا هیچ مطلب قابل تحلیلی نداشت! مثل بسیاری از تصاویر فتوشاپی و شبیه به تصویری زوم شده از کف دریا یا شن ساحل بود که حقیقتا نمیشد گفت جایی از تصویر نشانه چیز خاصی هست. ولی استاد تحلیلگر شما یک نقطه تصویر رو که نظیرش صدها بار در جاهای دیگه تصویر دیده میشد ؛ علامت زده بود و میگفت اینجا اتاقکه!!! برای همین عرض میکنم اگر اصرار به حماقت داری حداقل بنده رو درگیرش نکن!
اگر هم میخوای همه نظر بدن تصاویر رو بذارین عمومی بشه تا همه ببینن. چرا بنده رو قسم دادین که کسی نبینه؟! اینا همش عادیه؟ این همه تصاویر اسکن زمین شناسی و جی پی آر تا حالا دیدیم واقعا میشه چیزی ازشون متوجه شد ولی تصاویر شما فقط به این درد میخوردن که هیچ کس مطلقا نتونه در موردشون نظر بده به جز استاد کارشناس حرفه ای شما! همونطور که خودتون هم گفتین از تصاویر چیزی متوجه نشدین ولی چون به اون شخص اعتقاد دارین و کارش رو دیدین قبولش میکنین! پس من تا قیامت هم با شما بحث کنم بیفایدست! جالب اینجاست خود شما که این همه سنگ ماهواره رو در این مدت به سینه زدی هیچ دسترسی و حتی امکان تست ازش نداری! فقط داری از چیزی حمایت میکنی که خودت هم میدونی بیشترش کلاهبرداریه و باعث میشه بعضی دوستان هم تشویق بشن و برن دنبالش و یک پول هنگفتی رو احتمالا از دست بدن! خب این کار درسته؟ پس اگر ماهواره هست و شما دیدی و دیگران ندیدن ؛ خواهشا نتیجش رو هم برای شخص خودت نگه دار چون به ظاهر غیر شما اینجا نه کسی قبولش داره و نه حاضره از این پولها بده!
مطلب ماهواره ربطی به پالسی و توباکس نداره. اگر منظور شما اینه سواد من اشکال داره و لابد سواد شما موید مطلب ماهواره هست ؛ خب بار ها در بوق و کرنا کردین که ماهواره وجود داره! اما اینکه این سیستمهای قابل دسترس معمولی برای کاوش داستانشون چیه کلا بحثی جداست! این هم باز فهم و شعور شما رو نشون میده که اینطور گودرز رو به شقایق پیوند زدین!!! پالسی کارایی خودش رو داره و نقایص خودش رو. توباکس هم به همین صورت. در عین حال نگاه من بیشتر به نتایج کاوش و نظر کاوشگران هم هست. وقتی توباکس مشکلات بیشتری نسبت به پالسی داشت و کمتر کسی رغبت کرد حتی باهاش برای کاوش بره ؛ طبیعیه که ما بیشتر توجهمون رو به پالسی معطوف میکنیم. بخصوص که بنده در حال حاضر به موفقیت خوبی در این زمینه رسیدم. در عین حال ما چه روی پالسی چه توباکس چه وی ال اف ؛ چه زمین شناسی و مگنتومتر و حتی جی پی آر و غیره بحث کنیم همگی به صورتهای مختلف قابل دسترس هستن! همه امکان خریداری و یا حتی ساخت دارن. همه ازش فیلم و تست و مطالب فنی و مباحث اپراتوری در سایتهای مختلف موجوده. حالا از ماهواره شما چی موجوده؟ هیچ! چیزی که حتی اگر واقعیت داشته باشه ولی نه من دسترسی و امکان تست و تاییدش رو دارم نه شما و نه 99 درصد دیگه دوستان ؛ حتی بدرد بحث فنی و علمی هم نمیخوره چه برسه که کسی بخواد باهاش به سمت موفقیت حرکت کنه! پس حتی در صورت وجودش ؛ داریم سر یه چیز مجهول کشمکش میکنیم!
حالا شما این مطالب رو ارتباط دادی ؛ من هم ارتباط میدم و عرض میکنم هر دستگاه و فلزیابی هم که باشه قابلیت تست کردن داره. حتی اگر در خاک نباشه در هوا میشه ازش تست گرفت. ما اگر از شما تست سیستم ماهواره بخوایم چی داری که واقعا ارائه بدی؟ ملت فلزیاب با تست در خاک میگیرن باز راضی نیستن! حالا شما توقع داری کاوشگر بدبخت دهها برابر پول رو برای فقط یک بار به اصطلاح اسکن به طرف مقابل بده بدون اینکه هیچ تست قبلی و تضمین عینی برای کارکرد اون سیستم باشه؟ باز شما یه فلزیاب میسازی یا میخری به قیمت خیلی پایین تر ؛ واقعا کاری برات صورت میده! همونشم ماشالا این همه ایراد میگیرین و راضی نیستین! پس لیاقت امثال شما همینه که فقط جیبتون رو خالی کنن!
این انجمن هم تنها ظرفیتی که نداره برای کلاهبرداریه! وگرنه این همه دستگاه مختلف و مباحث حرفه ای. شما لطف کن یک سایت و انجمن دیگه نشون ما بده که از این حرفه ای تر و بدردبخور تر باشه! شاید هم منظور شما وبلاگها و سایتهای کلاهبرداری هست که دستگاههای دروغی و فضایی رو برای فروش گذاشتن! اگر اون میشه حرفه ای شما برو و با همونا مشغول باش. لزومی هم نداره در این سایت غیر حرفه ای وارد بشی. پس اگر میخوای اینجا حضور داشته باشی دیگه بهیچ وجه چنین خزعبلاتی رو سر هم نکن. چون بار بعدی برخورد من بسیار سنگین تر خواهد بود!