haloo نوشته است:
درود به همگی و سال نو هم مبارک
دوستان من الان اومدم و دییدم که چه خبر شده
والا مهندس حمید شما خیلی بد با سورنا برخورد کردی و واقعا از ته دل ازتون ناراحت شدم چون سورنا رو من حدود یه سال میشناسم و رفتم پیشش و ادم خیلی مودب و با مرامی هستند و حرف هاشون هم اصلا بیجا نیست ..
مهندس حمید به همه لطف کردن ..ولی بقیه ی دوستان چرا الکی میان وسط و حرف مفت میزنن من نمیدونم که چرا ما ایرانیا فقط دوست داریم تایپ کنیم و نمیریم دنبال تحقیقات علمیتر باشیم تا برای این مبحث متقاعد بشیم...
googeh شما از راه نرسیده چرا وارد این بحث ها میشی؟
یا Ancintشما چرا یکی به یکی دیگه فش میده میخندی اخه این کجاش خنده دار هست؟
هزار بار گفتم و بازم میگم بعضی از دستگاه ها فقط برای ادم های خاص وجود داره بعضی ها هم بصورت تجاری و فروش همگانی
و ادم هایی که اکثرا موفق شدن با دستگاه های خوب موفق شدن نه دست ساز های ایرانی
اخه ملت چرا یکم فکر نمیکنین ..یه دستگاهی که بعنوان دست ساز ساخته میشه مگه کپی برداری از دستگاه خارجی نیست ؟
تا یه دستگاه از رده خارج نشه نمیان مدارتش رو عمومی کنن ؟
چرا هیچکی هنوز تو این انجمن نتونسته یه دونه از دستگاه های شرکت مینلب رو کپی بزنه و بتونه مثل خود شرکت کار کنه
در مورد ماهواره من بحثی ندارم ولی در اینده ی نزدیک عکس هایی ازش تو انجمن گذاشته میشه
من یه دستگاه دیدم مال جنگ جهانی دوم دوستم اون رو اورد از نزدیک هم دیدیم اندازه ی یک تیربار بزرگ بود عمرا کسی تو این انجمن اون رو دیده باشه ایا چیزی که نبینی دلیل بر نبودنش هست
ایا ما خدا جن فرشته ها رو نمیبینیم دلیل بر این هست که وجود ندارن
شما بد حالیتون شده سیستم ماهواره ایی برای پیدا کردن سکه و انگشتر تو کوزه های کوچیک نیست ..اون رو برای چیز های بزرگتر ساختن و اموالی که مال پادشاهان وزیران نه برای قبر ها ی اسلامی و غیر اسلامی
قبل از هر حرفی ادم یکم بهش فکر کنه بد نیست
نه اینکه همهگی جبهه بگیرین برای یه نفر اون ادم های قبلی هم که اینجا بودن بخاطر همین رفتارها این انجمن رو ول کردن ...ما ایرانی ها بخاطر این طرز فکر های احمقانه س که بهمون میگن جهان سومی و الا باید از امریکا هم بالاتر میرفتیم ذهنمون مسموم شده
انسانیتمون ته کشیده
من با ردیاب همین انجمن 6 تا حفاری سنگین داشتم و موفق نشدم ایا تا بحال گفتم ردیاب بده نه نگفتم چون ردیابی واقعا باید اصولی و علمی باهاش کار کنی تا موفق بشی
سورنا به من گفت که اون چنس رو که از مهندس مجتبی گرفتم با لوپ 60به زور یه درب اهنی 2 متر رو از 1متر و 70 میزنه این با اون حرف هایی که مهندس مجتبی زده اصلا جور نیست قرار بوده این چنس با ید با این لوپ حداقل 2متر و 20 رو بزنه و با 1 در 1 هم تا سه متر بزنه ولی نزده؟
چنس اوایل نسخه ی ازمایشی بود و بعدا به فروشگاه رسید و الان دوبار اون رو تولید نمیکنن چون واقعا نمیتونه این مردم رو به موفقیت برسونه..
با سلام و شب بخیر
جناب هالو شما خیلی دارید تند میرید ! گمان نمیکنم هیچ کدوم از دوستانی که در برابر این ادعای کذب ایستادن بلانسبتشون " حرف مفت " زده باشن .
در ثانی کجا مهندس حمید فحش دادن که بنده بخوام بخندم؟ یکم دقت کنید میبینید ایشون یک تعبیری در جملشون کردن و بنده در نقل قول این تعبیر رو بُلد کردم و از اون خندم گرفت ،با عرض معذرت فکر هم نکنم خندیدن من به کسی ارتباطی داشته باشه . در اول عرایضم هم ذکر کردم روی حرفم با شخص خاصی نیست !
توضیحی دادم در رابطه با سیستم های ماهواری ای کذایی در امر فلزیابی که احتمال بسیار بالا هیچ کدوم از دوستان از اون آگاه نبودن و خواستم که مساله رو کمی شفافتر کنم!
شما هم مثل آقای سورنا دارید مصداق تعبیر مهندس حمید (گودرز و شقایق) عمل میکنید!
اسم این تاپیک چیه؟ فکر کنم فارسی نوشته : "سیستم های ماهواره ای "
چ ارتباطی به مشکل دوستان با دستگاه چنس داره؟ آیا غیر از اینه که جناب سورنا وقتی دستشون به جایی بند نشد در بحث با مهندس حمید ، این موضوع مشکلشون با چنس رو وسط کشیدن و موضع گیری کردن تا بلکه بتونن مهندس حمید رو هرطور شده محکوم کنند؟ واقعا این کار درسته؟رسم مردانگیه؟بحث بی ربط به موضوع تاپیک مغایر با قوانین انجمن نیست؟؟
شما دستگاه دیدی اندازه تیربار؟ خدا شاهده منم دوسال پیش در روستایی در اصفهان دستگاه دیدم که عین این تلوزیون های قدیمی داخل جعبه چوبی یود، فقط باتری این دستگاه بزرگتر از باطری ماشین بود و چیزی مثل دوربین مداربسته داشت که معلوم بود قسمت ددکتور اون وسیله هست ، و صاحب خونه اظهار میکرد که برادرانش 10 سال پیش این دستگاه رو از اونطرف آوردن و باهاش از زیر خونشون بار سنگینی خارج کردن و رفتن اونطرف.دستگاه رو هم نبرده بودن و داشت خاک میخورد !
اما به علت اینکه نزاشت دستگاهشو باز کنم و با دقت بررسی کنم و دیگه هم دسترسی ندارم بهش ، چیزی عنوان نکردم و هیچ ادعایی هم نکردم که : آقااااا بشتابییید من دستگاهی سراغ دارم زیر زمین رو با دوربین نشون میده!
راجع به سیستم های ماهواره ای هم گمان نکنم از اشخاصی که در پست مربوطه یاد کردم ، کسی حداقل در ایران در این کار (دفینه یابی) فعال تر و گردن کلفت تر و مجهز تر باشه !
اونوقت متخصصان اونها اصلا روحشون هم از این موضوع خبر نداره و دوست آقای سورنا باهاش بار در میارن و نقطه میزنن؟ به قول دوستمون جناب googeh اگر چنین سیستمی رو در اختیار دارن دیگه چه نیازی به چندرغاز پول شارژ من و شما دارن ؟ چرا خودشون چندتا کار بزرگ انجام نمیدن و قال قضیه رو نمیکنن؟ وقتی کسی به همچین سیستمی دسترسی داره حتما امکانات و شرایطش برای کار خیلی بهتر از امثال منو شما هست دیگه !
نکنه میخواید بفرمایید که در راه رضای خدا اینکار رو انجام میدن؟
بحرحال ! گمان میکنم بحث خیلی ساده تر و روشن تر از این حرف هاست که نیازی به ادامه بحث باشه
بخاطر طولانی شدن مطلب از دوستان عزیز عذرخواهی میکنم
پاینده باشید